Duyuru

Collapse
No announcement yet.

FETHİYE' DE tanıdık arkadaş varmı ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• FETHİYE' DE tanıdık arkadaş varmı ?

Bir araç beğendim. Aracı ilk olarak gözle bi kontrol etmesini istesem? Tanıdık eş dost forumdan varmıdır?

İlan bu:

Edindiğim bilgiler;

Satıcı Fethiye'li o kesin.
    0 (252) 613 69 33 Telefonu sorguladığımda KADIOĞLU OTO KUAFÖR adında bir işletmeye ait olduğunu gördüm.
    Araç Fethiye'de lakin 34 plaka. O düşündürdü biraz. Otokuaför' e ait sokak fotoları ile ilan fotoları birbirini tutuyor.
    Facebook profiline telefon no' ile inceledim. İlk intiba iyi
    Lakin aracın görülmesi ve ilk izlenim cokönemli. Sonrası gezenadam.com' un işi.

CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Hafiye gibisin Ali hocam.
    Gezenadamı hiç tecrübe ettin mi? Aracı iyi inceliyorlar mı?
    http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
    2.0 CDTI
    Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Araç 1 - 2 gün durdu. Şimdi yok. Ne ara satıldı :S

Gezen adam tecrübe etmedim. Gezen adam oldukça dürüst. Tabi inceleme kalitesi bulundukları yerdeki expertiz şirketleri ile doğru orantılı. zamanla eliyorlar. doğruyu buluyorlar.
      CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -

Yorum

Araç 1 - 2 gün durdu. Şimdi yok. Ne ara satıldı :S

Gezen adam tecrübe etmedim. Gezen adam oldukça dürüst. Tabi inceleme kalitesi bulundukları yerdeki expertiz şirketleri ile doğru orantılı. zamanla eliyorlar. doğruyu buluyorlar.

Yorum

Yav Ali yok lancia yok puegot kardeşim sen bu araçlarla mutlu olamıyorsun.. En iyisi c5 idi onlada mutlu olamadın..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Benim ilacım belli de

Yorum

İşleniyor...
            X