Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Iftari bekleyenlerin buluşma noktasi :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Iftari bekleyenlerin buluşma noktasi :)

Birde bu konu olsun değilmi

Evde çalışarak zamanın geçmesini beklemekteyim Neyse ki önceki zamanlara nazaran daha serin geçiyor.
    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

evde olup çılgınlar gibi uyuyasım var iş yerinde ramazandan önce zaman nasıl geçiyor anlamıyorum ama şuan sanki demir attı mübarek günler.

iftarda şunu yiycem bunu yiycem böyle şundan patlatıcam diyenler burda mı

hafta sonu yaz sıcakları geliyormuş bu yıl ilk kez. Allah özellikle dışarıda güneş altında çalışan oruçlu olanlara kolaylık versin.
    1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
    Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Ben de varım

Şimdi Spor Servisi'ni izleyeceğim. Şenol Güneş çıkmış sabahleyin.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Beklemeye devam

Bir tarafta denetim için doküman kontrolü diğer tarafta iftar vaktini bekleme

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Oruç tutan tüm arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum.
          https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

Bir tarafta sahibinden.com diğer tarafta youtube zaman geçirmeye çalışıyoruz
            Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Okuldan yeni çıktım.. Bu saatlerde iyice sinirli açç ve sigarasızlığın vermiş Olduğu çaresiz likle tam tabiri bulamadım.. değişik duygular içerisindeyim....)) herşeye rağmen oruç iyidir.. iftarı beklemenin ayrı bir güzelliği var..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Şimdi geçtim PC' ye. Sahibinden degezinicem. Vurmuş kafayı uyumuşum yarım saat. Oh mis.
                  CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -

Yorum

Kadıköy teras cafe...Şimdiden ALLAH Kabul etsin....

Yorum

Afiyet olsun
                      oruclarimizi Allah kabul etsin

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Bir sonraki iftar da görüşmek üzere. Ezan okundu. Hayırlı sahurlar

Yorum

bu gece kimse gelmemiş (henüzz)
                          Ergün GÜRBÜZ

Yorum

İşleniyor...
                          X