evde olup çılgınlar gibi uyuyasım var iş yerinde ramazandan önce zaman nasıl geçiyor anlamıyorum ama şuan sanki demir attı mübarek günler.
iftarda şunu yiycem bunu yiycem böyle şundan patlatıcam diyenler burda mı
hafta sonu yaz sıcakları geliyormuş bu yıl ilk kez. Allah özellikle dışarıda güneş altında çalışan oruçlu olanlara kolaylık versin.
1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control
Şimdi Spor Servisi'ni izleyeceğim. Şenol Güneş çıkmış sabahleyin.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Okuldan yeni çıktım.. Bu saatlerde iyice sinirli açç ve sigarasızlığın vermiş Olduğu çaresiz likle tam tabiri bulamadım.. değişik duygular içerisindeyim....)) herşeye rağmen oruç iyidir.. iftarı beklemenin ayrı bir güzelliği var..
1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..
Yorum