Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Otoyolda Yeni Ceza Sistemi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Otoyolda Yeni Ceza Sistemi

Neyse_art_k_bol_bol_yol_problemi_zer_aradaki_m.jpg

Uzun mesafelerde pek amacına ulaşacak bir uygulama değil mantıklı bulmadım açıkçası.
    http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
    2.0 CDTI
    Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Amacına ulaşırsa... Devletimiz bi bukadar daha devlet olur. Hız cezalarıyla kalkınırız..
    *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

amaç yavaş araba sürdürmek ise Türkiye ye ithal edilen ve Türkiyede üretilen araçlara 60 Hb limit koysunlar otomatik çözülür teknolojik yatırım yapmayada gerek yok hahahahahaha

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

1 saat 200 ile gittikten sonra yarım saat dinlenme tesisine girsem ortalama hızım yine 130 a inecek zaten.Amaç max hızı engellemekse yanlış uygulama.

Ellere yar oldu
        2.0 CDTI

Yorum

Ne yapsınlar arkadaşlar; tek tek otoyola çıkan her araca polis bindirip mi kontrol etsinler?

Her ne kadar iyi niyetle yapıldığını düşünmesem de Türkiye'de yapılacak her türlü hız denetlemesine destek veriyorum. Yeter ki doğru çalışsın, Ankara-Seferhisar arasındaki sistem gibi 110'u geçmediğim halde ortalam 200 km/s ölçmesin yeter.

Bu tür sistemler elbette suistimale açık ama en azından bir kısım sürücü suistimal etmeyecektir. "Ben 120-130 ile gidemem ağa" diyen görgüsüzler yine dinlenme tesislerine pineklerler, yapacak bir şey yok. (Buradaki arkadaşları kast etmiyorum, yanlış anlaşılmasın)

Yorum

Arkadaşlar yorumlarımızda kullandığımız kelimelere dikkat edersek daha şık olur.

Yorum

Oldu olacak mobeseler arası hızı da ölçsünler. Geriye ne kaldı zaten?

Ülkemizde para alınacak bir şey olunca kafalar çok iyi çalışıyor.
              1. 2000 Volkswagen Passat 1.8T Comfortline, Manuel, Deniz Mavisi; 259.400km ----> Satıldı
              2. 2012 Renault Fluence 1.5 dCi Business, Manuel, Gri; 81.500km ----> Satıldı
              3. 2011 Opel Insignia 2.0 CDTI Edition Elegance, Otomatik, Beyaz, 88.500km ----> Satıldı
              4. 2017 Volkswagen Polo 1.4 TDI Comfortline, DSG, Beyaz 46.000km ---->; Satıldı
              5. 2013 Kia Ceed 1.6 CRDI Premium, Otomatik, Siyah, 98000km ---->; Satıldı
              6. 2016 Opel Insignia 1.6 CDTI Cosmo+Stil, Otomatik, Siyah

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Insignia View Post
                1 saat 200 ile gittikten sonra yarım saat dinlenme tesisine girsem ortalama hızım yine 130 a inecek zaten.Amaç max hızı engellemekse yanlış uygulama.
                Onu da düşünmüşler Abi. Aynı zamanda mobil radarlar olacakmış. Belki mola tesislerine bile kamera koyup, giriş-çıkış saatlerini hesaplayacaklar.

Türkiye'ye giriş yapan her araca zorunlu hız limiti koysunlar 130 km'yi geçemeyelim. Herkes memnun. Bu kadar uğraşmazlar hem, ceza kesebilecekleri limitler azalır, daha fazla radar koyarlar.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Uğur K View Post

Onu da düşünmüşler Abi. Aynı zamanda mobil radarlar olacakmış. Belki mola tesislerine bile kamera koyup, giriş-çıkış saatlerini hesaplayacaklar.

Türkiye'ye giriş yapan her araca zorunlu hız limiti koysunlar 130 km'yi geçemeyelim. Herkes memnun. Bu kadar uğraşmazlar hem, ceza kesebilecekleri limitler azalır, daha fazla radar koyarlar.
                  Hertürlü kitleyecekler diyorsun o zaman.

Ellere yar oldu
                  2.0 CDTI

Yorum

O kadar uğraşmalarına gerek yok aslında, otoyollardaki mola tesisleri birbirine uzak...

Yaklaşık her 30 veya 50 km'de 1 ölçüm yapsalar yeter.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sadettin 50 View Post
                      Arkadaşlar yorumlarımızda kullandığımız kelimelere dikkat edersek daha şık olur.
                      Bu ülkede her yıl yüzlerce hatta binlerce insan aşırı hız yüzünden meydana gelen trafik kazalarında ölüyor, sakat kalıyor, yaralanıyor veya maddi kayba uğruyor. Benim kullandığım dil gayet düzgündür ama izin verin de hiç bir kuralı takmayan, başkasının malına ve canına saygısı olmayan, trafiği oyun alanı zanneden bu tür "mahlukatlara" da bir çift kötü söz söyleyelim.

Bizim problemimiz şu aslında, biz zannediyoruz ki kazalar, ölümler, sakat kalmalar hep başkalarının başına gelecek... Bu yüzden hız yapanlara, trafik kurallarını çiğneyenlere, başkasının malını ve canını tehlikeye atanlara tahammül edebiliyoruz... Ancak ben biraz farklıyım; ben böylelerine tahammül edemiyorum... Mesela Ankara içinde 80-90km/s hızla giderken aynada 140-150 km/s hızlı sağa sola makaslar atarak gelen bir ..... (kullandığım kelimelere dikkat ediyorum) gördüğümde kan beynime sıçrıyor, böyle ......'ların en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyor ve bu yaptıklarına tahammül edemiyorum. Dolayısı ile bir "görgüsüz"ü çok görmeyin, az bile kalıyor...

Yorum

Türkiye 81 ilde trafik kuralları varken İstanbul'da hem trafik kuralları uygulanır hemde İstanbul'un kendi kuralları vardır. Bu tarz haber niteliği taşıyan, kamuoyunun tepkisini ölçen haberlere göre. Ülke sıkıcı bir hale bürünüyor. İstanbul halkını ne kadar kanun yumağı ile kısıtlarsanız o kadar kuralsızlık oluyor. İnsanları rahat bırakmak lazım. Kanunlarla halk ıslah edilemiyor. İstanbul'da bir minibüs şoförü, bir noktadan diğer bir noktaya giderken;

* Cep telefonu ile konuşuyor.
                        * Hız ihlali yapıyor
                        * Ayakta Yolcu alıyor, hatta ağzına kadar yolcu doldurup kapılar açık trafikte gidiyor.
                        * Yolun ortasında yolcu indiriyor
                        * Trafik işaret cihazlarına uymuyor.
                        * saymakla bitmeyen aracın eksikleri varken,

devletim öncelikle bu trafik canilerini ıslah etsin söz veriyorum bende söz dinleyeceğim.
                        https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

Arkadaş, sözüm meclisten dışarı ama adamın altında şahin doğan var, o da 120 gidecek, senin altında mercedes bmw vs var, sana da 120.
                          Bence en başta trafiğe çıkmaması gereken ve ekonomik ömrünü tamamlamış güvensiz emniyetsiz araçları ayıklasınlar..
                          Herkes altındaki aracın donanımına, güvenliğine, emniyetine göre araç kullansın. Bu demek değil ki hız sınırı olmayacak.
                          Mutlaka olacak ama ceza ile bu iş soygundan öteye gitmez.
                          Ha devletin de istediği bu zaten. Mesele yok

Yorum

Yerine göre hızlı süren trafiği riske atmayan insanlar var... bi o kdr da ceza yaptırımlarını bildiği halde tınlamayanlar var.. benim düşünce bunların hepsi güvenlik amaçlı değilde bi tür devlet kalkındırma politikası.. Fatih abininde dediği gibi madem bu kdr düşünüyolar araçlara limit koysunlar yada ne bilim başka bi yola başvursunlar..
                            2 gün önce şehrin içinde gezerken yürüyen bi radar gördüm, radar mı kontrol sistemi mi bilmiyorum beyaz bi symbol.. arkadan makaslarla gelen leon vardı önüne kırıp uyardım.. o an durdu teşkkür etti.. beraber ilerlerken radar arkamızdan gelmeye devam etti, eleman daldımı naptı tekrardan sağa sola girmeye başladı o sırada cihaz gördü bunu içindekilerde kalemi alıp bişeyler yazmaya başladı.. adamın yanına geçtim kardeş naptın falan sen.. yanlış anladı, sandı ki nasıl makas atıyosun bahabında söyledim, kardeş eyvallah senin şerefine içiyorum deyip rakıyı gösterdi sonrası anladım ki bu adamı ne kdr uyarsan boş bomba olmuş geziyor.. velhasıl ne yapılırsa yapılsın bu adamların önğne geçemezsin.. ha bazen bizim tr trafiği makasa teşvik ediyor, allak bullak trafikte acil bi işin varsa makastan başka bi şansın yok.. 4lü korna sellektör kimsenin umrunda değil.. tabi yukardaki arkadaşın bi aciliyeti yoktu keyfine magandalık onunkisi herkese keyifli muhabbetler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX View Post
                              amaç yavaş araba sürdürmek ise Türkiye ye ithal edilen ve Türkiyede üretilen araçlara 60 Hb limit koysunlar otomatik çözülür teknolojik yatırım yapmayada gerek yok hahahahahaha
                              Çare 1 litre 3 silindir atmosferik

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

İşleniyor...
                              X