Duyuru

Collapse
No announcement yet.

6 ay bana müsade :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 6 ay bana müsade :)

Beklenen gün geldi çattı, okuldan sonra şunu yapıyım bunu yapıyım bedelli çıkacak vs. derken beklete beklete bu güne kadar uzattığımız askerlik bize de vurdu

Tecili bozup mayıs döneminde gitmek istediğim askerlik sonuçları gecikmeli olarak perşembe günü açıklandı, 2-3 mayısta birliğe girişimiz çıktı.
    Apar topar bir hazırlıkla daha hala ne olup bittiğini anlayamadan asker olduk
    Acemi birliği Balıkesir bakım okuluna çıktı, inşallah yarın akşam yola koyuluyorum.
    Oradan usta birliğine Girne'ye gideceğim.

Kısaca bir süre buralardan uzağım.
    Forum, Alfa'mız başta olmak üzere sizlere emanettir
    Kendinize iyi bakın, hakkınızı helal edin, sağlıcakla kalın...

*İnşallah dönüşte paylaşılacaklar;
    - Astra 1.6T 200hp deneyimi
    - Yeni Insignia hakkında detaylı yazılar ve görseller
    Beklemede kalın toparlanma sürecinden dolayı paylaşımlar aksadı, inşallah dönüşte halledeceğiz.
    InsigniaTEAM

Kardeşim Rabbim yar ve yardımcın olsun.. tez zamanda git gel inşallah.. En büyük asker bizim asker.. orada olsam yolcu ederken bir emzik alırdım ama bizimkiler o işi halederler..)

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Hayırlısı olsun çağrı kardeşim. Allah cc sağ salim güzel Anıl'lar hatıranda kalacak askerlik nasip etsin.
      "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

Güle güle git,güle güle gel.
        http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
        2.0 CDTI
        Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Güle güle gidip gel kardeşim, Cenabı Hak hayırlısıyla gidip gelmeni nasip etsin (amin)
          En büyük asker bizim asker obaaobaaobaaobaa
          2011 MODEL ,1.6T 180hp, DVD800

Yorum

Kardeşim Allah yolunu açık etsin,

Vatani görevini hayırlısıyla bitir gel inşallah.

Seni özleyeceğiz.

obaa
            1.6 CDTI 136Hp Otomatik Cosmo/ Carbon Flash Black / UV Kaput Koruma Filmi / Boya Koruma
            Flexride Şasi/ Çevre görüş 2 + Opel Eye/ Stil Paket(19"J+Deri Döşeme+Isıtmalı Koltuklar+BOSE Ses Sistemi) / Sunroof / R700+Carplay/Adaptive Cruse Control

Yorum

Hayırlı teskereler. Güle güle git güle güle dön.

Yorum

Kardeşim şimdiden hayırlı teskereler, beş buçuk ay çabuk geçer ekim ayının sonunda buradasın kısmetse Allaha emanet ol
                Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Hayırlı teskereler çağrı. 5 ay 5 gün (izinsiz) buradasın hayırlısıyla. Vatan borcunu ödemek her Türk'e nasip olur inşallah.
                  https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

Kardeşim tekrardan hayırlı teskereler diliyorum. Allaha emanet ol...

obaaobaaobaa
                    Sola Sinyal Devamlı Açık!

Yorum

Hayırlı teskereler askerlik güzeldir. Allah'a emanet ol...

Yorum

Kardeşim hayırlı teskereler, Allah güle güle gidip gelmeyi nasip etsin. obaaobaaobaaobaa Benden yana helal olsun sen de helal et güzel insan. Artık bir buluşma da Balıkesir'de yaparız diye umuyorum

Yorum

Yolun açık olsun...Kazasız belasız....

Yorum

yolun açık olsun ,hayırlı teskereler Çağrı
                            insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

güle güle git gel çağrı bende öğrenciyken bakım okulunda kalmıştım çok iyi bilirim oraları ve oradakileri şimdi arıyorum yerini ayırtıyorum merak etme)
                              F30 Sport+

Yorum

İşleniyor...
                              X