Duyuru

Collapse
No announcement yet.

33-35 bin TL arası havalı araç tavsiyesi alfa 147 düşünülüyor

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 33-35 bin TL arası havalı araç tavsiyesi alfa 147 düşünülüyor

Yakın bir dostuma, bu rakamlar arasında araç bakıyoruz.

C veya B segmenti çok farketmemektedir. Tercihen tabiki C.

Gözümüze kestirdiklerimiz Alfa romeo 147. Bu araç hakkında + / - yorumlara ihtiyacımız var. Parçası, arıza oranı vs vs....
    ayrıca önerilere de açığız.

CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yakın zamanda bütün arkadaş gurubu olarak bir arkadaşımızı bu arabayı almaktan vazgeçirdik. Bu bütçeye havalı araç arayanın ilk bulduğu bu araç oluyor genelde. Arıza olanı çok yüksektir. Bakım-tamiri masraflıdır. Bu araç için "Birini kötülük yapmak istiyorsanız hediye edin, sonra karşısına geçip izleyin" derler. Alınmayacak araç olduğu sanayideki samimi ustalar ve sigortacı arkadaşlardan teyit edilmiştir.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Kayınbiraderim bendeki subaru impreza'yı almak istedi, çok da uygun fiyata verecektim, son anda vazgeçip gitti alfa 147 aldı, aradan 1 yıl geçmeden yok motor yedi, yok elektrik arızası derken sanırım 5-6.000 lira masraf etti.
      ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Beyler sağolun.
        Valla forum gücü çok güzel birşey.
        Gerçekten 147' lerin bu kadar fena olduğunu düşünmüyordum. Araştırmamıtşımda. İlk araştırma, daha doğrusu soru sorma konusu buradan başlamıştı.
        Biraz da kolaya kaçtım açıkçası. Sayenizde vazgeçiyoruz bu araçtan. Sağolun.
        AlternatifÖnerileriniz nelerdir?
        CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
        SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Velsatis,omega,signum çok havalı mesela.Ama diğer şeylerini bilmem.
          http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
          2.0 CDTI
          Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Dostum az bulunan japonlara yönel, oynanmamış modifiysz subarular olabilir mesela

2014 INSINGNIA 1.4 TURBO Sedefli Mahagony Kahve Edition Elegance + Stil Paket + Sunroof Paketi
            2016 MOKKA X 1.6 CDTI AT Amber Turuncu Excellence + Opel Eye + Deri Paketi + Sunroof Paketi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Insignia View Post
              Velsatis,omega,signum çok havalı mesela.Ama diğer şeylerini bilmem.
              valla ben hala az km'li temiz omega bakıyorum sık sık, 3 litrelik falan
              ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

saab 9-3, subaru legacy bakılabilir
                Insignia 1.6T 2010 Cosmo Teknik Gri
                +DVD 800 Navi
                +19" Jant
                +Prins Vsı 1.0

Yorum

147 'ler aşırı sorun çıkartıyor bildiğim kadarı ile...
                  Sola Sinyal Devamlı Açık!

Yorum

İşleniyor...
                  X