Arkadaşlar malum artık özel elektrik şirketlerinin alternatifleri de çıkmaya başladı. bu alternatif dağıtım şirketlerinden seçim yaparken nelere dikkat etmemiz gerekiyor? telefon faturasındaki gibi ucuz gibi görünüp daha sonra pahalı Fatura ödemek istemiyorum. bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. Özellikle genel değerlendirme ile birlikte İzmir içinde değerlendirme yapabilirseniz sevinirim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Elektrik dağıtım şirketi seçimi
Collapse
X
-
Faturayı genelde telefondan öderim.. geçen fatura yı dağıtım şirketi ödeme noktasında ödedim.. 1 sene içinde belli bir kW geçtiğim için ortalama 100 tl lik bir faturayı almayacaklarmış. Hoşuma gitti güzel bir uygulama..
-
Elektrik işini şöyle anlatmak lazım
bilindigi gibi elektrik depolanamayan bir enerjidir yani ürettiğini kullanacaksin hal böyle olunca yeşil enerji diye tabir edilen küçük akarsulardan yada rüzgar enerjisinden üretilen enerji devletin elektrik havuzuna boşaltılıyor du ve sabit fiyattan devlet alıyordu sonra kanunda değişiklik yapılarak rekabet çerçevesinde üretici kendi elektriğini pazarlayarak daha düşük birim maliyeti ile satış yapabiliyor bu durumda bu üreticilerde rekabet başladı ve Azda olsa ucuz elektrik alma şansınız var ama evler için çok birşey fark etmiyor eğer iş yer iseniz ve elektrik faturaniz cokkk yüksekse kesin araştırın derim
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Bu tamamen kullanım ile alakalı bir durum ve genel itibari ile yüksek fatura yani yüksek kw enerji tüketen aboneler için faydalı. Yine de geçilmesi problem değil ancak sözleşmelerini iyi okumakta fayda var neticede karşı taraf özel bir firma arada maddeleri kaçırmamak lazım gelir diye düşünüyorum ilerleyen dönemlerde sıkıntı yaşamamak adına
Yorum
Yorum