Duyuru

Collapse
No announcement yet.

''Astra K 1.6T mu'' Honda civic RS mi ???

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• ''Astra K 1.6T mu'' Honda civic RS mi ???

arkadaşlar astra k 1.6 t 200 bg 280 nm tork honda civic rs 182 bg 220 nm tork..
    Birbirine + ları - leri var.. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz. baz fiyatları aynı 109 bin.
    fakat astra k 1.6 t opcline ledmatrix farlar agr koltukları ekleyince fiyat 125 i buluyor..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Astra 300 nm torka sahip ve normal astrada ufak tefek farklara sahip ve stock Polo gti cupra ları üzer ,yani tam bir dalga geçme makinası.
    insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ulas79 View Post
      Astra 300 nm torka sahip ve normal astrada ufak tefek farklara sahip ve stock Polo gti cupra ları üzer ,yani tam bir dalga geçme makinası.
      ulaş abi ikisinde teknik özellik donanım özelliklerine baktım.. opel teknik özelliklerde astra k 280 nm tork yazıyor.. çok da önemli deil tork çok çok iyi.. astra k honda civic rs ten bana göre hem şanzuman hemde performans olarak daha üst olmasına rağmen bir tane 1.6 t astra k opc line göremiyorum.. fakat honda civic rs Malatyada bile yeni çıkmış olmasına rağmen belki 10 tane görmüşümdür.. Yani opel bu aracı test için bile getirmiyor.. youtube ta türkiye 1 videosu var.. o da burada yapılan bir test deil.. ama rs dersen tonla test var..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Opel gibi aktarma özürlü bir araçtansa Civic alınmalı. 280-300nm tork olabilir ama aktarmada hissiyat olarak belki de Civic daha iyidir.
        1. 2000 Volkswagen Passat 1.8T Comfortline, Manuel, Deniz Mavisi; 259.400km ----> Satıldı
        2. 2012 Renault Fluence 1.5 dCi Business, Manuel, Gri; 81.500km ----> Satıldı
        3. 2011 Opel Insignia 2.0 CDTI Edition Elegance, Otomatik, Beyaz, 88.500km ----> Satıldı
        4. 2017 Volkswagen Polo 1.4 TDI Comfortline, DSG, Beyaz 46.000km ---->; Satıldı
        5. 2013 Kia Ceed 1.6 CRDI Premium, Otomatik, Siyah, 98000km ---->; Satıldı
        6. 2016 Opel Insignia 1.6 CDTI Cosmo+Stil, Otomatik, Siyah

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insgna44 View Post

ulaş abi ikisinde teknik özellik donanım özelliklerine baktım.. opel teknik özelliklerde astra k 280 nm tork yazıyor.. çok da önemli deil tork çok çok iyi.. astra k honda civic rs ten bana göre hem şanzuman hemde performans olarak daha üst olmasına rağmen bir tane 1.6 t astra k opc line göremiyorum.. fakat honda civic rs Malatyada bile yeni çıkmış olmasına rağmen belki 10 tane görmüşümdür.. Yani opel bu aracı test için bile getirmiyor.. youtube ta türkiye 1 videosu var.. o da burada yapılan bir test deil.. ama rs dersen tonla test var..
          Opelin Avrupa sitesinde 300 nm ,civic rs çok satar çünkü Honda severlerin senelerdir beklediği bir motor ,çünkü düne kadar motorun icandından beri var olan atmosferikleri can sıkmaya başlamıştı,bir de Opel Türkiye bu motorun eski 1.6 180 lik gibi ön yargı ile yaklaşılacağını düşünüyor olabilir ,çünkü eskisi astrada otomatik vitesle birlikte benzini içiyordu ki aynı motoru kullanan insigniadan en az 2 lt fazla yakıyordu,teknik olarak bakarsak YouTube da astranın ara hızlanma ve 0-100 testleri var ve gerçekten çok iyi ,rs i kullananların söylediğine göre alt devirler cansız ve güç aniden geliyor ki bu benim eski astrada da böyleydi bu yüzden şehir işi kullanışlı değildi ,cvt ise kimine keyifli gelir kimine scooter kullanıyormuş hissi verir

Yorum

Ben civic alırdım, hele de modifiye düşünülüyorsa astra'nın hiç şansı yok. Ama eminim toplam kalite olarak astra daha öndedir.
            ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Bizim burda yeni kasa eski motor civicler bile baya sattı. (2012de ben yeni kasa aldığımda burda öle pek yoktu). kingdragon dediği gibi düşünüyorum bende. Ama astra 1.4 ile insignia arasında gerçekten baya fark var. bikaç hafta önceye kadar 115k e sıfır dizel insignialar vardı bayide (2016) flexi yok diye bakmamıştım.
              2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kingdragon View Post
                Ben civic alırdım, hele de modifiye düşünülüyorsa astra'nın hiç şansı yok. Ama eminim toplam kalite olarak astra daha öndedir.
                Civic in tipi daha güzel.. ama astra da güzel...) civic e 3 cm yay birde 18-19 jant oldumu kırmızı ben burdayım der.. astra ya ne yapsan boş...)

Yorum

Ben de cıvık derdim.CR-V deki dizel motoru getirirlerse iyice piyasaya çöker.
                  Ama civic e bu motorun gelmesine üzüldüm.110 hp ve yan açılmış kamberle çekilmiyordu apaçiler şimdi 182 hp ile neler yaparlar bilmiyorum.
                  http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                  2.0 CDTI
                  Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Kesinlikle Civic.. Daha güzel tasarıma sahip, motordan alacağınız performans astraya göre daha fazla olacaktır. Ki Malatya'da Honda sevgisi fazladır satmak isterseniz çok daha kolay satarsınız

Yorum

Ben yinede astra derim hele birde tcr body kit yaptırılabilirse mükemmel olur

astratcr1.jpg
                      opel-astra-tcr-development-full-speed-15.jpg
                      Ekli Dosyalar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Insignia View Post
                        Ben de cıvık derdim.CR-V deki dizel motoru getirirlerse iyice piyasaya çöker.
                        Ama civic e bu motorun gelmesine üzüldüm.110 hp ve yan açılmış kamberle çekilmiyordu apaçiler şimdi 182 hp ile neler yaparlar bilmiyorum.
                        ))))) haklısın umut..

Yorum

Ben yinede astra derim hele birde tcr body kit yaptırılabilirse mükemmel olur

astratcr1.jpg
                          opel-astra-tcr-development-full-speed-15.jpg
                          Abi bunu görmemiştim abi.. tcr body kit süper duruyor.. canımı sıkan aracın fiyatı inlellüx led matrix far+ agr koltuk fiyat 125 i buluyor.. bide bu body kit işine girersek yeni insignia fiyatına yaklaşacaz ki offf offf...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insgna44 View Post

Abi bunu görmemiştim abi.. tcr body kit süper duruyor.. canımı sıkan aracın fiyatı inlellüx led matrix far+ agr koltuk fiyat 125 i buluyor.. bide bu body kit işine girersek yeni insignia fiyatına yaklaşacaz ki offf offf...
                            Öyle ama bu tipte bir araçta yollarda yok ne rs ne m power bu tipin yanına yaklaşmaz ,maliyeti kısmak için agr koltuk alınmaya bilir ama led far mutlaka olmalı

Yorum

Öyle ama bu tipte bir araçta yollarda yok ne rs ne m power bu tipin yanına yaklaşmaz ,maliyeti kısmak için agr koltuk alınmaya bilir ama led far mutlaka olmalı
                              AGR koltuk 11 bin.. değermi bilemiyorum.. fiyatlar uçtu gitti.. 115-120 bin Astra civic düşününce canım sıkılıyor...

Yorum

İşleniyor...
                              X