Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kampanya Zubizu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Kampanya Zubizu

Shell deki görevli ısrarla zubizuya geç, 300 Tl.ye 15 lira chip para var 2018 e kadar geçerli, avantajlı diyor. Bu zubizuyu indiren, kullanan arkadaş var mı, avantajlı mı?
    Öfke Gelir Göz Kararır, Öfke Gider Yüz Kızarır...

Her ay 300 lira yakıt alımına 15 lirayı shell club karta puan olarak yükleniyor. Yani %5 indirimli yakıt almış oluyoruz.

Ayrıca;

Şuanda BKM Express ile Total de 75 lira ve üstüyakıt alımına 25 lira iade veriyor. 3 kez faydalanılıyor. Bu ayın sonuna kadar geçerli.

Anlaşmalı istasyonlar: https://bkmexpress.com.tr/anlasmali-total-istasyonlari/

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Uğur K View Post
      Her ay 300 lira yakıt alımına 15 lirayı shell club karta puan olarak yükleniyor. Yani %5 indirimli yakıt almış oluyoruz.

Ayrıca;

Şuanda BKM Express ile Total de 75 lira ve üstüyakıt alımına 25 lira iade veriyor. 3 kez faydalanılıyor. Bu ayın sonuna kadar geçerli.

Anlaşmalı istasyonlar: https://bkmexpress.com.tr/anlasmali-total-istasyonlari/
      Uğur kullanışlı mı, memnun musun.
      Bazı yorumlarda ​​​kampanyadaki gibi olmadığı yazılmış.

Yorum

Flash kart 5.46 da cdti'den iniyor, benzin alacağım diyor
        Son düzenleme: denz; 14.03.2017, 23:01.
        2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Sorunun çözümü EROL gaz

Şaka bir yana zubizu hobi gibi bir uygulama ve yanılmıyorsam doğuş himayesinde.Zamanında VW servis kampanyasından ve n11 kampayasından yararlanmıştım,sıkıntı yaşamadım.

http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
          2.0 CDTI
          Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

gezgin_insignia Şubat ayı içerisinde 300 lira yakıt aldım. Pompaya her yanaştığımda sordum çalışana, hepside kampanyaya katılan istasyonlardı. Sorunsuz olarak 1500 smart puan shell kartıma yüklendi. Şöyle bir durum var;
            • Toplamdaki yakıt alımının 300 TL’ye ulaşması halinde 15 TL değerinde 1.500 Smart puan hediye edilecek, önceki alımlardan kazanılan standart Smart puanlar olması halinde bu 1.500 Smart puandan düşülerek yüklenecektir.
            Yani yakıt alımından zaten smart puan kazanıyoruz, ekstra olarak 1500 smart puan yüklemeyecek. Örneğin; 20 litre yakıt alımına 200 smart puan kazandık diyelim, diğer ay kartımıza yüklenecek smart puan 1200 olacak. Yani 1500 smart puana tamamlayacak. Okuduğun yorumlarda bu farklı yansımasından ötürü öyle olmadığını yazmış olabilirler.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: denz View Post
              Flash kart 5.46 da cdti'den iniyor, benzin alacağım diyor
              Meraktan izleyim dedimde, kart 45 gün geçerliymiş
              InsigniaTEAM

Yorum

cagri

Bende zibuzu yaptım.

Yorum

Öyleyse indireyim şu zubizu yu. Zaten hep aynı yerden alıyorum yakıtı. Bakalım bariz bir fark olacak mı.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Insignia View Post
                    Sorunun çözümü EROL gaz

Şaka bir yana zubizu hobi gibi bir uygulama ve yanılmıyorsam doğuş himayesinde.Zamanında VW servis kampanyasından ve n11 kampayasından yararlanmıştım,sıkıntı yaşamadım.
                    Orjinal yazı sahibi: Uğur K View Post
                    gezgin_insignia Şubat ayı içerisinde 300 lira yakıt aldım. Pompaya her yanaştığımda sordum çalışana, hepside kampanyaya katılan istasyonlardı. Sorunsuz olarak 1500 smart puan shell kartıma yüklendi. Şöyle bir durum var;
                    • Toplamdaki yakıt alımının 300 TL’ye ulaşması halinde 15 TL değerinde 1.500 Smart puan hediye edilecek, önceki alımlardan kazanılan standart Smart puanlar olması halinde bu 1.500 Smart puandan düşülerek yüklenecektir.
                    Yani yakıt alımından zaten smart puan kazanıyoruz, ekstra olarak 1500 smart puan yüklemeyecek. Örneğin; 20 litre yakıt alımına 200 smart puan kazandık diyelim, diğer ay kartımıza yüklenecek smart puan 1200 olacak. Yani 1500 smart puana tamamlayacak. Okuduğun yorumlarda bu farklı yansımasından ötürü öyle olmadığını yazmış olabilirler.
                    Orjinal yazı sahibi: denz View Post
                    cagri

Bende zibuzu yaptım.

Öyleyse indireyim şu zubizu yu. Zaten hep aynı yerden alıyorum yakıtı. Bakalım bariz bir fark olacak mı.

Yorum

Benim 1459 puan oldu. tam 1500 mi olması gerekiyor

Yorum

1500 puan tam 15 lira yapıyor abi.

Yorum

Sonradan aklıma geldi ben 230 liralık falan almıştım ondan olmamış bende diyorum tamda 1459 acaba niye böyle oldu diye

Yorum

Ay sonu gelmeden 70 liralık daha al abi, Aldığına deysin.

Yorum

Aynen Uğur, boşa gitmesin. Alcaktım zaten de bu arabanın 60 litre ondan almadıydı. Hatta bende az aldı diye sevindiydim

Yorum

İşleniyor...
                              X