Shell deki görevli ısrarla zubizuya geç, 300 Tl.ye 15 lira chip para var 2018 e kadar geçerli, avantajlı diyor. Bu zubizuyu indiren, kullanan arkadaş var mı, avantajlı mı?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Kampanya Zubizu
Collapse
X
-
Her ay 300 lira yakıt alımına 15 lirayı shell club karta puan olarak yükleniyor. Yani %5 indirimli yakıt almış oluyoruz.
Ayrıca;
Şuanda BKM Express ile Total de 75 lira ve üstüyakıt alımına 25 lira iade veriyor. 3 kez faydalanılıyor. Bu ayın sonuna kadar geçerli.
Anlaşmalı istasyonlar: https://bkmexpress.com.tr/anlasmali-total-istasyonlari/
- Beğenmeler 2
-
Orjinal yazı sahibi: Uğur K View PostHer ay 300 lira yakıt alımına 15 lirayı shell club karta puan olarak yükleniyor. Yani %5 indirimli yakıt almış oluyoruz.
Ayrıca;
Şuanda BKM Express ile Total de 75 lira ve üstüyakıt alımına 25 lira iade veriyor. 3 kez faydalanılıyor. Bu ayın sonuna kadar geçerli.
Anlaşmalı istasyonlar: https://bkmexpress.com.tr/anlasmali-total-istasyonlari/
Bazı yorumlarda kampanyadaki gibi olmadığı yazılmış.Öfke Gelir Göz Kararır, Öfke Gider Yüz Kızarır...
Yorum
-
Sorunun çözümü EROL gaz
Şaka bir yana zubizu hobi gibi bir uygulama ve yanılmıyorsam doğuş himayesinde.Zamanında VW servis kampanyasından ve n11 kampayasından yararlanmıştım,sıkıntı yaşamadım.ErolGAZ LPG istasyonu için çekilen, hiç bir dalda ödül almayan, eleştirmenler tarafından beğenilip beğenilmediği hala bir sır olan, harika bir senaryoya ve p...
Yorum
-
gezgin_insignia Şubat ayı içerisinde 300 lira yakıt aldım. Pompaya her yanaştığımda sordum çalışana, hepside kampanyaya katılan istasyonlardı. Sorunsuz olarak 1500 smart puan shell kartıma yüklendi. Şöyle bir durum var;- Toplamdaki yakıt alımının 300 TL’ye ulaşması halinde 15 TL değerinde 1.500 Smart puan hediye edilecek, önceki alımlardan kazanılan standart Smart puanlar olması halinde bu 1.500 Smart puandan düşülerek yüklenecektir.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Insignia View PostSorunun çözümü EROL gaz
Şaka bir yana zubizu hobi gibi bir uygulama ve yanılmıyorsam doğuş himayesinde.Zamanında VW servis kampanyasından ve n11 kampayasından yararlanmıştım,sıkıntı yaşamadım.Orjinal yazı sahibi: Uğur K View Postgezgin_insignia Şubat ayı içerisinde 300 lira yakıt aldım. Pompaya her yanaştığımda sordum çalışana, hepside kampanyaya katılan istasyonlardı. Sorunsuz olarak 1500 smart puan shell kartıma yüklendi. Şöyle bir durum var;- Toplamdaki yakıt alımının 300 TL’ye ulaşması halinde 15 TL değerinde 1.500 Smart puan hediye edilecek, önceki alımlardan kazanılan standart Smart puanlar olması halinde bu 1.500 Smart puandan düşülerek yüklenecektir.
Öyleyse indireyim şu zubizu yu. Zaten hep aynı yerden alıyorum yakıtı. Bakalım bariz bir fark olacak mı.Öfke Gelir Göz Kararır, Öfke Gider Yüz Kızarır...
Yorum
Yorum