arkadaşlar 2. araç olarak i10 1.2 otomatik elit donanım düşünüyoruz sizce nasıl bir araçtır bildiğiniz bir sıkıntısı filan var mı? benim en sevdiğim yanı 5 sene garantili oluşu) bu demek oluyor ki hyundai servislerinde yeni bir çevrem olacak aracım 5 sene ücretsiz yıkanacak)) başını şişereceğim ustalarım olacak ne dersiniz?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Hyundai i10 1.2 Otomatik yardım....
Collapse
X
-
Atmosferik motor ve tam otomatik şanzıman. Bu ikiliyle zaten arıza ihtimali de düşük. Donanım, konfor, v.s. gibi konularda beklentiyi de karşılıyorsa neden alınmasın.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55 View PostYorumlar için teşekkürler. İ10 parasına sıfır Skoda fabia 1.2 Tsı 110hp dsg bulunca bu araca kapora verdim ve işlemlere başladıkBir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55 View PostYorumlar için teşekkürler. İ10 parasına sıfır Skoda fabia 1.2 Tsı 110hp dsg bulunca bu araca kapora verdim ve işlemlere başladık
Yorum
Yorum