Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hyundai i10 1.2 Otomatik yardım....

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Hyundai i10 1.2 Otomatik yardım....

arkadaşlar 2. araç olarak i10 1.2 otomatik elit donanım düşünüyoruz sizce nasıl bir araçtır bildiğiniz bir sıkıntısı filan var mı? benim en sevdiğim yanı 5 sene garantili oluşu) bu demek oluyor ki hyundai servislerinde yeni bir çevrem olacak aracım 5 sene ücretsiz yıkanacak)) başını şişereceğim ustalarım olacak ne dersiniz?
    F30 Sport+

İyidir iyidir al gönlün mutlu olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Hyundai den pek sorun yaşayanı duymadım. Ben de uzunca süre farklı modellerini kullandım.
      34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Atmosferik motor ve tam otomatik şanzıman. Bu ikiliyle zaten arıza ihtimali de düşük. Donanım, konfor, v.s. gibi konularda beklentiyi de karşılıyorsa neden alınmasın.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Sen bir araştırda amirim 2 tane alalım.. Bu aralar bizde de sıkıntı oluyor..)))

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

gökhan çagrıya sor o anlar
            [IMG width=500]http://i90.photobucket.com/albums/k276/deathroww_06/uye_imza/DBF5ED50-30E0-4F9F-B916-121DD52EB61C.jpg[/img]

Mondeo 2.0 240 hp selectiv

Yorum

Yorumlar için teşekkürler. İ10 parasına sıfır Skoda fabia 1.2 Tsı 110hp dsg bulunca bu araca kapora verdim ve işlemlere başladık
              F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55 View Post
                Yorumlar için teşekkürler. İ10 parasına sıfır Skoda fabia 1.2 Tsı 110hp dsg bulunca bu araca kapora verdim ve işlemlere başladık
                Hayırlı uğurlu olsun ağabey,Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
                Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl View Post

Hayırlı uğurlu olsun ağabey,Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
                  Sağol kadirim
                  F30 Sport+

Yorum

Esimde i20 1.4 otomatik var cok memnunuz yakit 10 lt civari ilk bakimini yaptırdim 320 tl
                    İnsignia cosmo 1.6 turbo dvd 800 sunroof beyaz
                    2010 caddy 1.9 TDİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55 View Post
                      Hayırlı olsun güzel karar.Eşimde kullanıyor gayet memnunuz.5-6 lt ortalaması var.
                      http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                      2.0 CDTI
                      Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Teşekkürler arkadaşlar bende kısa bi test sürüşü yaptım motor şanzıman yetiyor almaya
                        F30 Sport+

Yorum

Hayırlı olsun kardeşim..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Sağol Murat hocam
                            F30 Sport+

Yorum

Hayırlı olsun...Güle güle kullanın....

Yorum

İşleniyor...
                              X