Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hitachi buzdolabi tavsiye eder misiniz?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Hitachi buzdolabi tavsiye eder misiniz?

Dünyaca ünlü markaları buluşma noktası enplus.com.tr ile en yeni ve teknolojik ürünleri keşfedin! Hemen siz de alışverişe başlayın!  

ne dersiniz değer mi ?
    Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Bence servis ve yedek parça önemli.. herhangi bi arıza durumunda günlerce bekleyebilirsiniz.. yoksa buzdolabı fiyatı diğer markaların gardrop modellerine göre iyi.. burada önemli olan enerji sınıfı sessizlik ve benim için en önemli olan herhangi bir problem olursa sorunu en kısa çözmem..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Hitachi' markasına gözüm kapalı güvenirim. Ben olsam risk aldığımı bilerek alabilirdim. Fakat, Murat hocam doğru diyor. Parça konusu nedeni ile yerli markaları ya da boch' tercih edilebilir.
      CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
      SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Ben Liebherr kullanıyorum ve şiddetle tavsiye ederim...

Yorum

Nuri bizim firma bu konularda başarılı fakat servisten ziyade parça stoku önemli

Alinabilir

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Denildiği gibi servis ve parça konusu mühim.Mesela arçelik 2006 yılında içerden karlama yapan 4 yıllık buzdolabımızı 48 saat içerisinde değiştirmişti.Tabi aynı model olmayınca güncel eşdeğer modelin fiyatını baz alıp üstüne cüzi bir fark koyup üst modeli almıştık.Kullanıcı tecrübeleri olumluysa değer bence.
            http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
            2.0 CDTI
            Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

İşleniyor...
            X