Duyuru

Collapse
No announcement yet.

BMW KONUSUNDA HAKLI ÇIKTIM..

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• BMW KONUSUNDA HAKLI ÇIKTIM..

daha önce çağrı tarafından açılan ve bmw nin türbanlı kızla uyaşadığı sorunda ''BMW bu içi gerçekten yapmıştır demiştim . reklam değildir demiştim haklı çıktım...işte açıklama

02 Ocak 2012 - 13:45

* Milliyet.com.tr »
    * Ekonomi Ana Sayfa »
    * Haber

Borusan CEO'su türbanlı sunucu tartışmasına nokta koydu
    Borusan Holding Üst Yöneticisi Agah Uğur: -"Hangi dil, din, ırk, inanç, giyim ve yaşam tarzında olursa olsun tüm vatandaşlarımızdan içtenlikle özür dileriz"
    -"Bunun bir yol kazası olduğunu düşünüyorum. Bunun bir daha olmaması için gerekli tedbirleri alıp yolumuza devam edeceğiz.
    Yeni bir yıl kazası olmaması için ne yapmak gerekiyorsa onu yapacağız" -"Bu mesleki bir hatadır. Bu hatası nedeniyle kendisi (Marka Müdürü), iş akdini feshetmemize gerek kalmadan istifa etmiştir"
    -"Bu süreçte 1'i Adana'da ikisi de İstanbul İstinye'de olmak üzere 3 kesin BMV siparişi iptal oldu"
    180 COSMO ,BEYAZ.. 245/45/19 SPOR JANT VE DUNLOP SPORTMAXX 98 Y LASTİKLER.. OPC SPOİLER..   EIBACH PRO KİT YAY SİSTEMİ (3 CM ) ,SİYAH RENKLİ CAMLAR..K&N AÇIK HAVA FİLTRESİ VE İNTAKE KİT

www.zaferboyraz.com

Ynt: BMW KONUSUNDA HAKLI ÇIKTIM..

İşte bu kadar her zaman duyarlı olmalıyız

Yorum

türban-BMW konusuyla ilgili bi aralar birşeyler duymuştum işin aslı neydi kısaca söyleyebilirmisiniz rica etsem merak ettim kim ne demişti.
      2010 Opel İnsignia 2.0 CDTI Cosmo 160 hp - DVD800 Navigasyon Paketi
      2011 Opel Astra Cosmo 1.4T 140 hp

Yorum

Orjinal yazı sahibi: PATRON
        türban-BMW konusuyla ilgili bi aralar birşeyler duymuştum işin aslı neydi kısaca söyleyebilirmisiniz rica etsem merak ettim kim ne demişti.
        Konunun detayı aşağıdaki linkte bulabilirsiniz

InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Zafer abi ben de dinledim şimdi Agah Uğur'u, adam hakan bayülgenin işten ayrıldığını söyledi onun yanlışı olduğunu söyledi ve böyle birşeyin bir daha yaşanmayacağını söylerken, yani böyle bir tepkinin bir daha gösterilmeyeceğini söyledi. hatta programa araba göndermeye devam edeceklerini söyledi, benim anladığım da borusan otomotiv değil hakan bayülgen bu işe tepki göstermiş ve kovulmuş, eğer doğru ise...

Yorum

evet doğru olabilir ömer faruk... :/

180 COSMO ,BEYAZ.. 245/45/19 SPOR JANT VE DUNLOP SPORTMAXX 98 Y LASTİKLER.. OPC SPOİLER..   EIBACH PRO KİT YAY SİSTEMİ (3 CM ) ,SİYAH RENKLİ CAMLAR..K&N AÇIK HAVA FİLTRESİ VE İNTAKE KİT

www.zaferboyraz.com

Yorum

teşekkürler okudum ve tam bir BMW fiyaskosu...
              2010 Opel İnsignia 2.0 CDTI Cosmo 160 hp - DVD800 Navigasyon Paketi
              2011 Opel Astra Cosmo 1.4T 140 hp

Yorum

vayyyy be reklamın iyisi kötüsü olmazmış olmadıda bakın hala bmw yi konusuyoruz
                Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

İşleniyor...
                X