Duyuru

Collapse
No announcement yet.

DAVA SONUÇLANDI ARKADAŞLAR

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: DAVA SONUÇLANDI ARKADAŞLAR

Orjinal yazı sahibi: armblyn
    Hayirli olsun mağduriyetin giderilmesi cok sevindirici bir haber ama detaylarida bekleriz bayimi boyalayip satmiş opelmi boyalayip satmiş fabrika çikişi boyali oldugu tespit edildigini belirtmissiniz eger boyle bisiy varsa opel guvenilirligini cok sarsar
    olay bayi kaynaklı değil fabrikasyon hata işte bu yüzden almanyaya mail atıcam şu gerekçeli karar çıksın burdan tüm detayları yayınlayacağım bizlere nasıl mal sattıklarını nasıl bir kalite politikası uyguladıklarının açıklamasını isticem opelden burada bayi ve opel Türkiye nin suçu olaya ilgisiz kalmaları yani malı satana kadar herşey
    İNSİGNİA 1.6 T EDİTİON ELEGANCE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mrbody
      Orjinal yazı sahibi: armblyn
      Hayirli olsun mağduriyetin giderilmesi cok sevindirici bir haber ama detaylarida bekleriz bayimi boyalayip satmiş opelmi boyalayip satmiş fabrika çikişi boyali oldugu tespit edildigini belirtmissiniz eger boyle bisiy varsa opel guvenilirligini cok sarsar
      olay bayi kaynaklı değil fabrikasyon hata işte bu yüzden almanyaya mail atıcam şu gerekçeli karar çıksın burdan tüm detayları yayınlayacağım bizlere nasıl mal sattıklarını nasıl bir kalite politikası uyguladıklarının açıklamasını isticem opelden burada bayi ve opel Türkiye nin suçu olaya ilgisiz kalmaları yani malı satana kadar herşey
      aynen katılıyorum.Beni opel Türkiye ve erdemir oto 15 gündür araba bugün yarın teslim edecek diye oyalıyor.Araç şuan itibari ile hala mersinde bile değil.Bizlerde hata var doğru düzgün bir tepki koyabilsek,anlatabileceğizde.Onu yapamıyorum.Ama sizi tebrik ederimi siz tepkinizi koyabilmişsiniz ve iyi bir sonuç çıkartmışsınız.
      2014 BMW 5.20I M +comfort+premium            
      2011 otomatik opel astra  1.4 cosmo sunroof
      2013 Chevrolet Captiva LTZ

Yorum

Valla çok sevindim.Bilinçli tüketici olmak güzel birşey.Bu bizlere ders olsun .Ben şahsen yeni araba heyecanıyla hep unutyorum böyle şeyleri.

Yorum

Hayırlı olsun. Çok iyi olmuş
          Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dawn1974
            Valla çok sevindim.Bilinçli tüketici olmak güzel birşey.Bu bizlere ders olsun .Ben şahsen yeni araba heyecanıyla hep unutyorum böyle şeyleri.
            bi dünya para sayıyoruz bu araçlara hakkımızı tabiki arayacağız önemli olan nasıl arayacağımız sorusu şuna inanın avukat tutmama rağmen ben kendimi daha iyi savundum ve yakalıdığım çok ince bi detay kararda etkili oldu diyebilirim

Yorum

Hakkınızı aldığınız için çok sevindim, adalet yerini bulmuş, hayırlı olsun
              '11 Symbol Dci, '08 Passat Comfortline

Yorum

Hayırlı olsun

Yorum

Hayırlı olsun, sizin adınıza sevindiğimi belirtmek isterim.

Yorum

değerli yorumlarınız için teşekkür ederim

Yorum

Geçmiş olsun kurtuldunuz
                      Beyaz tutkudur.

Yorum

adalet yerini bulmuş.hayırlısı olsun.bizde 0 araba diye güvenip alıyoruz incelemeden.kendi aracımdan şüphe duymaya başladım opel yüzünden.

Yorum

s.a bildiğiniz üzere aracımın sol arka kapısı boyalı çıkmıştı bugün saat 16.00 itibariyle mahkeme sonuçlandı ve aracımın yenisiyle değişimi onaylandı eğer izin olursa tüm detayları burada paylaşmak isterim bu arada herkese şimdiden hayırlı seneler kazasız sürüşler
                          Çok keyifsiz bir durum.
                          Bende sekiz ay önce aldığım renault aracı takas için opel bayine götürdüğümde iki parçanın boyalı olduğunu söylediler. Beynime kan sıçradı. Hemen aracı aldığım Renault bayisine gittim.
                          Boya kalınlığı ölçen cihazla yapılan kontrol sonucu tüm parçalar 80-90 mikron boya kalınlığına sahipken, bu iki parça 150 mikron boya kalınlığına sahip görünüyor.
                          Bunun üzerine bayi, fabrikasyon sınırlarının 230 mikron olduğunu belirterek, araçta üretimden sonra boya yapılmadığına dair bir yazı(servis çıkışında verilen servis formuna not düşülerek) verdi.
                          Yine de içim rahat değil, direk Renault Mais ile temasa mı geçmeli diye düşünüyorum.
                          Fikriniz nedir?
                          Eski araç 2010 BEYAZ COSMO
                          Yeni araç 2011 Renault Latitude

Yorum

Orjinal yazı sahibi: scout
                            s.a bildiğiniz üzere aracımın sol arka kapısı boyalı çıkmıştı bugün saat 16.00 itibariyle mahkeme sonuçlandı ve aracımın yenisiyle değişimi onaylandı eğer izin olursa tüm detayları burada paylaşmak isterim bu arada herkese şimdiden hayırlı seneler kazasız sürüşler
                            Çok keyifsiz bir durum.
                            Bende sekiz ay önce aldığım renault aracı takas için opel bayine götürdüğümde iki parçanın boyalı olduğunu söylediler. Beynime kan sıçradı. Hemen aracı aldığım Renault bayisine gittim.
                            Boya kalınlığı ölçen cihazla yapılan kontrol sonucu tüm parçalar 80-90 mikron boya kalınlığına sahipken, bu iki parça 150 mikron boya kalınlığına sahip görünüyor.
                            Bunun üzerine bayi, fabrikasyon sınırlarının 230 mikron olduğunu belirterek, araçta üretimden sonra boya yapılmadığına dair bir yazı(servis çıkışında verilen servis formuna not düşülerek) verdi.
                            Yine de içim rahat değil, direk Renault Mais ile temasa mı geçmeli diye düşünüyorum.
                            Fikriniz nedir?
                            ben direkt tüketici mahkemesine başvurdum kardeş boşa uğraşma banada sana söylenenin aynısını söylediler dinlemedim doğru mahkemeye 05335253904 bu numaradan ulaş bana yardımcı olurum her konuda

Yorum

Orjinal yazı sahibi: scout
                              Çok keyifsiz bir durum.
                              Fikriniz nedir?
                              ben direkt tüketici mahkemesine başvurdum kardeş boşa uğraşma banada sana söylenenin aynısını söylediler dinlemedim doğru mahkemeye 05335253904 bu numaradan ulaş bana yardımcı olurum her konuda
                              İlginiz için teşekkürler. Ancak renault mais e başvurma vaktini buldum. Bursadan uzman boya eksperinin gelip aracıma bakacağını ve ıslak imzalı bir inceleme yazısı vereceklerini söylediler. Belgeyi aldıktan sonra sizi aramak isterim.
                              Eski araç 2010 BEYAZ COSMO
                              Yeni araç 2011 Renault Latitude

Yorum

Bugün milliyette şöyle bir haber var

17 Nisan 2012 - 11:02Milliyet.com.tr » Gündem» Haber

Hileli satışa ayetli ihtar
                                Avukattan hileli satış yapan firmaya hadisli ve ayetli ihtarname: Hiç kimse bilmese de Allah'ın bildiği bu sahtekarlığı siz de biliyorsunuz...

Bülent Yeleri adlı vatandaş 'sıfır' diye aldığı aracın 'daha önce kaza yapıp boyandığı' gerekçesiyle, Avukat Tahsin Yaşar Öztürk'e başvurdu ve satın aldığı firmaya ihtarname çekmesini istedi. Öztürk, daha önce kaza yaptığını tespit ettirdiği otomobili 'sıfır kilometre' diye satan firmaya ihtarname gönderdi ve değiştirilmesini istedi.

Öztürk, noter kanalıyla gönderdiği ihtarnamede, Hz. Muhammed'in şu hadisini hatırlattı: 'Peygamber Efendimiz, yaş buğdayı kuru buğdayın altına saklayıp satan satıcıya bile 'bizi aldatan bizden değildir' derken, bu firmanın sahipleri o Peygamber'in ümmeti olarak 3 kuruşluk dünya malına tamah ile böyle birşeyi nasıl yapar?'

İhtarnamesinde, 'Hiç kimse bilmese de Allah'ın bildiği bu sahtekarlığı siz de biliyorsunuz ve bu sizin amel defterinize kaydoldu' diyen Öztürk, Ali İmran Suresi'nin 'Şüphesiz ki ne yerde ne de gökte hiç birşey Allah'a gizli kalmaz' 5. Ayeti'ni de ihtarnameye yazdı.
                                Hileli araç satışı yaptığı öne sürülen firma hakkında, ihtarnameye rağmen arabayı değiştirmediği gerekçesiyle dava açıldı.

Ali Ekber Ertürk / Akşam

Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

İşleniyor...
                                X