Lem amir bozuntusu .. :P sen hayatında iyi bir dayak yedinmi?
Eksikliği çok mu belli oluyor abi
Aynen kaşınma dur artık .. nefes al yoksa ben aldıracağım sana :P
İlk defa bi araba almama bu kadar muhalif çıktı sanırım vazgeçsem iyi olacak gibi:S Üstüne üstlük bi tehdit almadığım kalmıştı onuda aldım araba uğruna
gökhan bence spor bi araba için deymez senin araban bence daha yakısıklı kaldıkı 180 hpden in 140 hp bin bu seni hiç acmaz bence sana peynir ekmek gibi satılan arabadan lazım anladın sen onu haha
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Gokhanim nacizane bir yorum yapacagim ister deger verirsin istersen bosversene abi dersin. Ben artik bazi seylere cok mantik arayarak bakmamaya basladim. Ozellikle insigniam oldugundan beri. Arabanin icinde kendimi cok daha mutlu huzurlu bir o kadar da ayri hissediyorum. Bu bir seratonin salgilama seklidir. Yani vucudun mutluluk hormonu salgilar. Gun boyunca bunu sana salgilatabilecek cok az sey oldugunu dikkatlice dusunursen anlarsin. Bu hormon sayesinde hem dinc olursun hem daha zor yaslanirsin hem de stres gibi illet birseyden mumkun oldukca uzak olursun. Bu araba da sanirim ilk goruste ask ile sana yuklu miktarda seratonin salgilatmis. İnsan icin bundan daha guzel birsey olamaz. Bugunlerde bu cok zor bulunabilen birsey. Ben senin yerinde olsam once butcemin yettigi bir araci alir daha sonra istediklerimle tek tek perderpeyh ugrasirim. Hem de her seferinde birsey yapmanin salgilatttigi seratonin de cabasi. Bu arada 2012 de dunyanin sonu yaklastiginda haha keske demek kadar da kotu birsey olmaz. Canin istiyorsa al kocum . Gun gelir arada kaybedecegin atiyorum 10000 liranin hicbir hukmu olmaz ve keske dersin.......
Gokhanim nacizane bir yorum yapacagim ister deger verirsin istersen bosversene abi dersin. Ben artik bazi seylere cok mantik arayarak bakmamaya basladim. Ozellikle insigniam oldugundan beri. Arabanin icinde kendimi cok daha mutlu huzurlu bir o kadar da ayri hissediyorum. Bu bir seratonin salgilama seklidir. Yani vucudun mutluluk hormonu salgilar. Gun boyunca bunu sana salgilatabilecek cok az sey oldugunu dikkatlice dusunursen anlarsin. Bu hormon sayesinde hem dinc olursun hem daha zor yaslanirsin hem de stres gibi illet birseyden mumkun oldukca uzak olursun. Bu araba da sanirim ilk goruste ask ile sana yuklu miktarda seratonin salgilatmis. İnsan icin bundan daha guzel birsey olamaz. Bugunlerde bu cok zor bulunabilen birsey. Ben senin yerinde olsam once butcemin yettigi bir araci alir daha sonra istediklerimle tek tek perderpeyh ugrasirim. Hem de her seferinde birsey yapmanin salgilatttigi seratonin de cabasi. Bu arada 2012 de dunyanin sonu yaklastiginda haha keske demek kadar da kotu birsey olmaz. Canin istiyorsa al kocum . Gun gelir arada kaybedecegin atiyorum 10000 liranin hicbir hukmu olmaz ve keske dersin.......
tıbbi ama çok hoşuma giden bir yorum olmuş diline sağlık..
tıbbi ama çok hoşuma giden bir yorum olmuş diline sağlık..
Ben daha kolay anlaşılır bir yorum yapmıştım ama değilmi haha
abi buna coıl yakısır arac bıraz yuksek duruyor burak abıye soyle sana bır coıl hedıye etsın makaslar bunla daha anlamlı olur sımdıden hayırlı olsun farklı bır araba bence dusunmeden al kırmızı olanını ben olsam oyle yapardım yanı
Gökhan bey şahsen tanışmıyoruz ancak bende fikirlerimi söyleyeyim takdir sizin.İmzanızda ki araçta bence nadir bulunan ve son derece özel bir araç.Ben daha önce donanımı yüksek aracımı verip donanımı daha düşük bir aracı sırf dış görünüşü için aldım.Bu kalça denen organ çok ilginç gerçekten.Rahata çabuk alışıyor.Yeni aracımla maceram 3 ay sürebildi.
Yorum