Öncelikle herkese selamlar. iyi akşamlar 2 gün önce eve askerlik yoklama kağıdı gelmiş kaçak durumuna düşmüşüm haberim yoktu dün gittim belgeleri tamamladım bugun gittim doktor yokmus yarın muayene olucam bakalım tecil edebilme imkanım var okul var çünkü ama ben okulu yarıda bırakıp gitmek istiyorum çok kararsız kaldım sizinde görüşlerinizi merak ettim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Geldik Büyük Sınava Askerlik
Collapse
X
-
Ynt: Geldik Büyük Sınava Askerlik
Orjinal yazı sahibi: FacomXHangi okulda okuyorsun
Kaçıncı sınıftasın
kaç yıldır okuyorsun
vs.. bilgileri verirsen san daha doğru cevaplar gelirDüşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
GIBBON
Yorum
-
Bir kez okumaya ara verdin mi bir daha geri dönmek zor olur.Bilmiyorum örgün öğretim veren bir üni. okumak için tekrar hazırlanıyor musun ama ben yerinde olsam bunu denerdim.Daha gençsin bence önce en azından 4 yıllık bir üniversite(AÖF dahil) oku ondan sonra gidersin askere.2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide
Yorum
-
Okul önce askerlik kaçmaz! Ben pişman oldum , tekrar ihtimalim olsaydı okulu bitirirdim.
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
-
2 yıllık okul için geç gidersen yaşın büyüyecek ve o yaşta er olmak zor gelebilir. ama 4 yıllık okursan 26-28 yaşlarında rütbeli olmak daha rahat olur diye tahmin ediyorum. okumayı düşünmeyen için en hayırlısı erken yaşta bir an önce yapıp gelmek.InsigniaTEAM
Yorum
-
Ayrıca anne ve baban eğitimin için maddi manevi hertürlü özveride bulunmuştur. Onun karşılında okulu bitirmek önemli. Sonra diploma ömür boyu senin unvanın olur. Para kazanılır veya kaybedilir. Ne olacağı bizim bilgimiz dahilinde değil. O yuzden okul ve eğitim şart.Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri
Yorum
-
Sana şuan askerde olan bir abi tavsiyesi kesinlikle okulunu bitir ve öyle git yani ne olursa olsun 5 ay yapmak var birde 15 ay yapmak var bunun farkını asker ocağına adımını atar atmaz anlıyorsun 460 gün sayanlar 150 günleri kalınca askerlik bitti diyorlar sen ise 150 günle başlıyorsun ama 15 ayda olsa 5 ayda olsa orda icra ettiğin olay vatana hizmetbu nedenle her ikiside kutsal her ikiside büyük bir onur senin için...
Yaş geçmeden askerliğe gitmenin kendi yaşıtlarınla beraber olmanın farkıda çok önemli bu nedenle sana tavsiyem okulunu en kısa süredede bitirip bir an önce askerliğini yapman olacak kardeşim...
Yorum
Yorum