Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Geldik Büyük Sınava Askerlik

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Geldik Büyük Sınava Askerlik

Öncelikle herkese selamlar. iyi akşamlar 2 gün önce eve askerlik yoklama kağıdı gelmiş kaçak durumuna düşmüşüm haberim yoktu dün gittim belgeleri tamamladım bugun gittim doktor yokmus yarın muayene olucam bakalım tecil edebilme imkanım var okul var çünkü ama ben okulu yarıda bırakıp gitmek istiyorum çok kararsız kaldım sizinde görüşlerinizi merak ettim
    Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
    GIBBON

Ynt: Geldik Büyük Sınava Askerlik

Hangi okulda okuyorsun
    Kaçıncı sınıftasın
    kaç yıldır okuyorsun

vs.. bilgileri verirsen san daha doğru cevaplar gelir

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
      Hangi okulda okuyorsun
      Kaçıncı sınıftasın
      kaç yıldır okuyorsun

vs.. bilgileri verirsen san daha doğru cevaplar gelir
      Açık öğretim Muhasebe 2.yılımdayım
      GIBBON

Yorum

ilginç üniversitede okuyanlar için üniversite kesndisi tecil kağıdını gönderiyor ben bu yaşıma kadar sadece 1 kere celp aldım oda kazandığım sene kayıt yaptırınca üniversite onuda otomatik tecilledi

Yorum

Bir kez okumaya ara verdin mi bir daha geri dönmek zor olur.Bilmiyorum örgün öğretim veren bir üni. okumak için tekrar hazırlanıyor musun ama ben yerinde olsam bunu denerdim.Daha gençsin bence önce en azından 4 yıllık bir üniversite(AÖF dahil) oku ondan sonra gidersin askere.
          2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Okul önce askerlik kaçmaz! Ben pişman oldum , tekrar ihtimalim olsaydı okulu bitirirdim.

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
            Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

4 yılı gozun kesıyorsa bıtır ıyı olur
              2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

Kısa dönem veya asteğemen olarak yapmak da farklı bir durum oluyor... Er olarak 15 ay iyi bir süre...Buna hazır olmak hazırlanmak gerekir.
                Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

4 yıllık okulu bitir öyle git 2 yıllık okuyorsan ve gitmeyi düşünüyorsan zaman kaybetme git; ama dediğim gibi 4 yıllık bitirmeni tavsiye ederim

Yorum

2 yıllık okul için geç gidersen yaşın büyüyecek ve o yaşta er olmak zor gelebilir. ama 4 yıllık okursan 26-28 yaşlarında rütbeli olmak daha rahat olur diye tahmin ediyorum. okumayı düşünmeyen için en hayırlısı erken yaşta bir an önce yapıp gelmek.
                    InsigniaTEAM

Yorum

Vala aklin yolu birdir herkes once okul diyor bencede once okul ama okul ikinci plandaysa ticaret yapacaksan ne kadar erken gitsen o kadar iyi olur
                      2010 1.6 T edition elegance

Yorum

okulunu oku öyle git askere ilerde keşkelerinin arasında bu olmasın
                        2015 leon fr

Yorum

Ayrıca anne ve baban eğitimin için maddi manevi hertürlü özveride bulunmuştur. Onun karşılında okulu bitirmek önemli. Sonra diploma ömür boyu senin unvanın olur. Para kazanılır veya kaybedilir. Ne olacağı bizim bilgimiz dahilinde değil. O yuzden okul ve eğitim şart.
                          Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

tecil ettiriyorum en güzeli okula devam etmek tşkler önerileriniz için
                            GIBBON

Yorum

Sana şuan askerde olan bir abi tavsiyesi kesinlikle okulunu bitir ve öyle git yani ne olursa olsun 5 ay yapmak var birde 15 ay yapmak var bunun farkını asker ocağına adımını atar atmaz anlıyorsun 460 gün sayanlar 150 günleri kalınca askerlik bitti diyorlar sen ise 150 günle başlıyorsun ama 15 ayda olsa 5 ayda olsa orda icra ettiğin olay vatana hizmetbu nedenle her ikiside kutsal her ikiside büyük bir onur senin için...
                              Yaş geçmeden askerliğe gitmenin kendi yaşıtlarınla beraber olmanın farkıda çok önemli bu nedenle sana tavsiyem okulunu en kısa süredede bitirip bir an önce askerliğini yapman olacak kardeşim...

Yorum

İşleniyor...
                              X