Duyuru

Collapse
No announcement yet.

APP İÇİN YARDIM....

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: APP İÇİN YARDIM....

Gökhan polis olarak sende mühürsüz sorun olmaz ama, bizde sorun olurmu peki ve yazı karekteri hangisini tercih edecen
    [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

bu zamana kadar beklediğin hata zaten İstanbul APP iyi olmuş

Kaan mühür sıkıntıları geride kaldı
      InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
        Kaan mühür sıkıntıları geride kaldı
        Öyle diyorsun da burası küçük yer. Çok durduruyorlar.

Ama;

Gökhan Abi plakasını eline alsın onun yorumuyla hemen sipariş geçeceğim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: NEŞTER
          Gökhan polis olarak sende mühürsüz sorun olmaz ama, bizde sorun olurmu peki ve yazı karekteri hangisini tercih eden
          Abi müdür yasal bir zorunluluk buna bende dahil olmak üzere hepimizin uyması lazım ama şöyle güzel bir gelişme oldu artık sadece cemiyet mühürü yeterli...

fakat yanlış bilinen bir şey var, polis isterse mühürlü app yede yazı boyutları uygun olmadığı için cezai işlem uygulayabilir...
          F30 Sport+

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
            Orjinal yazı sahibi: NEŞTER
            Gökhan polis olarak sende mühürsüz sorun olmaz ama, bizde sorun olurmu peki ve yazı karekteri hangisini tercih eden
            Abi müdür yasal bir zorunluluk buna bende dahil olmak üzere hepimizin uyması lazım ama şöyle güzel bir gelişme oldu artık sadece cemiyet mühürü yeterli...

fakat yanlış bilinen bir şey var, polis isterse mühürlü app yede yazı boyutları uygun olmadığı için cezai işlem uygulayabilir...
            Yani sonuç ne çıkıyor burdan. Öperler güzelim
            [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

isterlerse
              F30 Sport+

Yorum

İşleniyor...
              X