Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Size Hangi Banka ve Neden?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Size Hangi Banka ve Neden?

Merhaba değerli Insignia TEAM Ailesi, öncelikle bu anketi açmamın sebebi sizlerin hangi bankayı tercih ettiği ve hangi bankanın daha çok oy alacağı yönündedir.

Ek olarak AKBANK ve İş Bankası ile çalışıyorum. Ancak AKBANK hesabımı kapatacağım memnun değilim.

Garanti - TEB - Vakıf Bank - Yapı Kredi bankaları arasında kaldım. Sadece banka kartı olarak kullanacağım. Sizce bu 4lü arasından hangisi ile çalışmalıyım. En hızlı, güvenilir, çok kullanılan, kolay ulaşılabilen, sorunsuz?

Böylelikle 1 konuda 1 anket 1 soru belirtmiş oldum

Teşekkürler
    0
    Türkiye iş Bankası
    0%
    0
    AKBANK
    0%
    0
    Yapı Kredi
    0%
    0
    ING Bank *
    0%
    0
    Anadolubank
    0%
    0
    Bank Asya
    0%
    0
    Citibank
    0%
    0
    DenizBank
    0%
    0
    Finansbank
    0%
    0
    Fortis Bank
    0%
    0
    Garanti Bankası
    0%
    0
    Halkbank
    0%
    0
    HSBC Bank
    0%
    0
    Kuveyt Türk
    0%
    0
    Şekerbank
    0%
    0
    TEB
    0%
    0
    T.C. Ziraat Bankası
    0%
    0
    Vakıflar Bankası
    0%
    0
    Kullanmıyorum
    0%
    0

Ynt: Size Hangi Banka ve Neden?

bunun cevaplarının burada verilmesi reklama kaçar o yüzden sadece anketi doldurmak daha iyi olacaktır bence

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Onat89
      bunun cevaplarının burada verilmesi reklama kaçar o yüzden sadece anketi doldurmak daha iyi olacaktır bence
      +1 bencede zaten öylede yaptım,.

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
      Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Ben garantide yazılım dayım.
        Merak ettiklerin için özelden mesaj at bilgi vermeye çalışırım...
        Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

nurettin abi bak iyi aklıma geldi ya bana devamlı garantiden sms geliyor defalarca aradım yollamayın diye tamam dediler ama hala geliyor bunun için ne yapılabilir?
          F30 Sport+

Yorum

Bir bakım sana bilgi veririm...
            Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

tamam
              F30 Sport+

Yorum

Garanti Şirketimin seçimi. Maaş müşterisi olduğumuzdan kart ücreti ödemiyoruz bu nedenle çok seviyorum.
                Üç günlük dünya dedikleri; cuma, cumartesi, pazar. =)))

Yorum

denizbank maas hesabı eft havale fatura odemelerı hersey ucretsız iş bank akbnk da favarılerımızden
                  2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

işbankası BABADAN OĞULA yani bana geçtiği için kullanıyorum muhtemelen oglumda bu bankayı kullanır ihihi
                    Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                    [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Yapı kredi tek banka ile çalışırım.
                      [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

İş Bankası, Ziraat, Vakıflar, Akbank, Yapı Kredi Bankası gibi çok sayıda banka ile çalıştım. Ama Türkiye'de doğru düzgün bankacılık yapan yok, işleri güçleri kredi kartı, bireysel sigorta veya kredi kakalamaya çalışmak ya da sizin paranızı bankada alı koymak için türlü mazeretler uydurmak. Özellikle şubelerde uygulanan performans ve prim sistemi bence etik değerler konusunda çalışanları bir hayli yıpratıyor. Eminim bu işi düzgün yapmaya çalışanlarda vardır ama genel olarak izlenim bu. Ben kötünün iyisini seçtim o yüzden İş Bankası ile yola devam ediyorum.
                        Insignia 2011 Cosmo

Yorum

Ben yorum yapmayayım. Forumdaki bankacıları hariç tutarak, al birini vur ötekine.

Bankalar sadece cebinizdeki para ile ilgilidirler. Ama aksini iddia ederler.
                          2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Citibank harici çalşıp memnun olmadıgım banka yok. favorim her zaman ziraat bankasıdır garanti,yapıkredi,finansbank,hsbc diğer bankalar. hepsınden memnunum. sadece banka kartı olarak kullanacaksan ulaşılabılırlık acısından bence ziraat
                            2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

mecburen yapı kredi ihihi
                              2015 leon fr

Yorum

İşleniyor...
                              X