Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Size Hangi Banka ve Neden?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Size Hangi Banka ve Neden?

Orjinal yazı sahibi: yigitihsan18
    mecburen yapı kredi ihihi
    +1 (bankam diye demiyorum )
    1.6 BEYAZ TURBO COSMO --- NAV+SUNROOF --- 34 UC 2800 --- UÇ INSIGNIA UÇ

Yorum

akbank ve işbank hariç hepsi devlet zihniyetli bunlar hala
      Yeni i30 style 1.6 crdi beyaz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet
        Ben yorum yapmayayım. Forumdaki bankacıları hariç tutarak, al birini vur ötekine.

Bankalar sadece cebinizdeki para ile ilgilidirler. Ama aksini iddia ederler.
        Samsun'dan dönüşümüzdeki muhabbeti hatırladım birden
        InsigniaTEAM

Yorum

Arkadaşlar oylama konusuna odaklanırsanız ortaya çok iyi bir veri oluşabilir.
          Zira Insignia team olarak Türkiye'nin orta direğini hakkı ile temsil ettiğimizi düşünüyorum.
          Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Nurettin
            Arkadaşlar oylama konusuna odaklanırsanız ortaya çok iyi bir veri oluşabilir.
            Zira Insignia team olarak Türkiye'nin orta direğini hakkı ile temsil ettiğimizi düşünüyorum.
            Oylamaya devam edin de Garanti olarak şu YapıKredi'yi geçelim diyosun yanii...
            Dur ben oyumu geri alıp Garantiye veriyim Nurettin : ))))
            1.6 BEYAZ TURBO COSMO --- NAV+SUNROOF --- 34 UC 2800 --- UÇ INSIGNIA UÇ

Yorum

Banada hatırlatsana

Orjinal yazı sahibi: cagri
              Ben yorum yapmayayım. Forumdaki bankacıları hariç tutarak, al birini vur ötekine.

2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Paran varsa bankaların hepsi iyidirler;yoksa 'al birini vur ötekine' güzel bir deyim.
                Çünkü;hemen hepsi 'diplomalı tefeci' pozisyonunda olmaktan kurtulamazlar.
                Son olarak bir kıssacık,peşinden küçük bir hissecik

Hoca (güya) ölmüş;vasiyeti icabı mezarına (dışarıyı gözleyebilmesi için) bir delik açmışlar.Arada,canı sıkıldıkça delikten bakarmış.
                Bir gün ,cıvardan geçen fincancı katırlarını ürkütmüş,hayvanların sırtındaki yük pelim perişan olmuş;kırılıp dökülmüş. Fincancı tüccarlar meselenin müsebbini fark etmişler,hocayı mezardan çıkarıp bir güzel ıslatmışlar.Yediği bir ton sopadan sonra hoca eve dar düşmüş.
                Konu komşu 'hoca dirilmiş' diye evinde ziyarete gelmişler. 'Hocam öte dünya nasıl,ne var,ne yok?' diye hatırını sormuşlar;Hoca demiş kiman!Ölün,yitin,ne yaparsanız yapın,ama fincancı katırlarını ürkütmeyin!..

Kıssa böyle;hisse 'AKBANK'ın yanından bile geçmeyin))

Yorum

Banada hatırlatsana

Orjinal yazı sahibi: cagri

yolda Nurettin abiyi aramıştın, ozaman iş güç konuşurken muhabbet bankacılara gelince yine aynısını demiştin
                  InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
                  X