Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ÖMÜR BOYU BOYKOT......

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: ÖMÜR BOYU BOYKOT......

Evet Fransız ürünleri oldukça çok, Dr Zafer beyin yayımlamış olduğu liste de epey uzunca yaklaşık 450 kalem,
    Ülkemizi ürünleri ile bir baştan birbaşa sarmışlar. Bunlar bilinenler bir de bilinmeyenler de varsa sayı yaklaşık 500 kalem.

İnşallah Fransa'ya olan boykotumuz İtalya gibi olmaz.

Yorum

olabildiğince boykot a devam.

Yorum

Arkadaşlar Fransızları zerre kadar sevmeyen biriyim.Bir kez daha doğru bir karar vermiş olduğumu gördüm.Fransızlar görgüsüz,pis ve alçak bir millet.Bir çok defa buna şahit oldum.Bu yüzden forumdaki arkadaşlar olarak kesinlikle fransız malı araba ne alalım ne de aldıralım.Akılları başına gelir belki gelmezse de kendileri bilir.
        Orjinal yazı sahibi: eeyore
        Fransanın ermeni soykırımı hakkinda size sunlari soyleyebilirim cunku uzun senelerdirnfransiz kulturuyle ic ice yasamaktayim egitiminden oturu;
        Fransizlar tarafindan ermeni soy kırımı vardir yoktur diye kesin bir dusunce soz konusu degildir o kabulu saglanan olay ise tamamiyle ermenilerin oylari sonucu kabul edilmistir. Birtakim tarihciler evet soykırım var demelerinin yaninda birtakim tarihciler kabul etmeyip savas zamani bir yerden bir yere gidisin yaya yoluyla yapildigi icin kayiplar olmustur seklinde dusunceleri soz konusudur. Bu dusunce sadece fransada yasayan ermenilerin takikligidir 1 fransiza sorsaniz amaan yok ole birdey veya bana ne diyip gecicektir. Ona bakarsaniz osmanli da muslumanligi kilic zoruyla kabul ettigine dair tarihcilerin soylemleri vardir..

Somurge soy kirimla arabalarin alakasi yoktur. Evet pug cok bozdu kendini fransiz alinmaz dogrudur ama renault da fransizdir ve f1 deki katkisini yada yolda kullanilan araclarinin performanslarinida goz ardi etmemek lazim.

İyi aksamlar.

İLK AŞKIM 2009 Opel Insignia EDITION ELEGANCE 1.6
        17'' Michelin Primacy HP Safir Siyah(Satıldı) / SEAT LEON 1.4 125 HP TSİ STYLE+COPA  KIRMIZI
        35GB5825  A Rh+

Yorum

1- 1915 yılında Osmanlı'nın Genelkurmay başkanı bir Almandı. Soykırım olmadı. Tecrit emrini veren de Alman Generaldi.
          2- Sarkozy'nin babası Osmanlıların Selanik'e yerleştirdiği yahudi bir aile reisidir. Yani Sarkozy yahudidir.
          3- Fransa'da pis Hristiyan demek suç değildir. Fakat pis yahudi demek suçtur. Bilin bakalım bu kanun kimin zamanında çıkmıştır.
          4- 2004 ve 2006 yılında sosyalistler soykırım yasasını parlomentoya getirdiğinde geçmesini engelleyen Sarkozy olmuştur.
          5- Peki bugün bu yasayı neden geçirmek istemektedir.
          son söz " one minute..." yani!!!
          İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır

Yorum

arkadaşlar geçende cep telefonuma dia mesaj gönderdi diasa türk sabancı ve ispanyol dia ortaklığıdır diye...tutuştular iyice demekki
            '' Ya Ganiyy, Ya Muğni... ''
            '' Melik-i Muktedirsin Ya ALLAH ''

Yorum

Emniyet müdürlüğü almayı planladığı Peugeot 508 leri iptal etmiş. Tebrik ediyorum. Boykotun kararlılıkla devam etmesini diliyorum. ( zaten 508'i de hiç sevmem )

Yorum

Orjinal yazı sahibi: oguzhancilenk
                Emniyet müdürlüğü almayı planladığı Peugeot 508 leri iptal etmiş. Tebrik ediyorum. Boykotun kararlılıkla devam etmesini diliyorum. ( zaten 508'i de hiç sevmem )
                Emniyet Müdürlüğü'nü tebrik etmek gerekir.
                Fransızlara ait ürünlerin boykotu en çok Türkiye'de bu sektörde çalışan personelin etkilenecek olması, çoğu firma gerekli satışları yapamayacağı için işten çıkartmalarında olacağı aşikar.

Yorum

almayalım kardeşim. şu sözü de YIKALIM artık.Türk gibi başla ingiliz gibi bitir. bu sefer boykotu adam gibi devam ettirelim

Yorum

bu arada bugatti de fransız firmasıymış! bu sebeple bugatti almaktan vazgeçiyorum değerli insigniateam üyeleri

Yorum

Ayrıca Ankara belediyeside yüklü miktarda reno fuluence elektirikli siparişi vermişti, onlarıda iptal etmişler. geçen akşam okan bayülgenin konuğuydu melih gökçek canlı yayında açıkladı. Fransaya olan tavrımızı sürdürmemiz lazım diye. İnşallah bunlar lafta kalmaz ve zaman aşımına uğramaz.
                      [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: NEŞTER
                        Ayrıca Ankara belediyeside yüklü miktarda reno fuluence elektirikli siparişi vermişti, onlarıda iptal etmişler. geçen akşam okan bayülgenin konuğuydu melih gökçek canlı yayında açıkladı. Fransaya olan tavrımızı sürdürmemiz lazım diye. İnşallah bunlar lafta kalmaz ve zaman aşımına uğramaz.
                        çok gereksiz bir araç zaten abi o ya, ne bagajı var menzili menzil değil, 6 saatte şarj oluyor bir de aküleri kiralıyorsun 200 tl'ye her ay... saçmalık+fransız

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
                          Orjinal yazı sahibi: NEŞTER
                          çok gereksiz bir araç zaten abi o ya, ne bagajı var menzili menzil değil, 6 saatte şarj oluyor bir de aküleri kiralıyorsun 200 tl'ye her ay... saçmalık+fransız
                          Yani bahaneside olsa verilen karar doğru bir karar. Fransız mallarına hayırrr.
                          [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

ilk boykotumu yapmış bulunmaktayım her ay yaptıgım ev alışverişimi bu ay Carrefour yapmadım

----------------------------------------NE MUTLUYUM TÜRK OLDUĞUMA ----------------------------------------------
                            Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                            [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

İşleniyor...
                            X