Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ÖMÜR BOYU BOYKOT......

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• ÖMÜR BOYU BOYKOT......

aklımdan 508 hdı da geçmişti. ama forumda bir arkadşım "fransız arabası alınmaz, üstelik bunlar sözde ermeni soykırımı hep kullanırlar, en iyisi alman arabaları en azından orada çalışan türk işçilerine faydam olur"demişti.

çok haklı . iyiki FRANSIZ arabası almamışım.

Ynt: iyiki peugeot 508 almamışım

farklı ve mantıklı bir bakış açısı fransızla pazara gidilmez
    Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Ben de tamamen bu 2 araç arasında kalmıştım. Yaptığım seçimden kesinlikle memnunum.

Ama 508 in de çok güzel bir araç olduğu gerçeği değişmedi tabi benim için. Passat ı ise bu ikisiyle dış görünüş açısından mukayese dahi etmem.
      Opel Insignia 1.4 140HP Edition Elegance  - 2012
      VW Touareg 3.0 V6 TDI Bluemotion - 2013

Yorum

Walla bir Insignia kadar olmasa da 508 bence pug ın en güzel ve oturaklı modeli, bu sınıf araba alacak olsam kesin tercihlerim arasında olurdu.

Yorum

Bakıyorum da biz 1.4 'çüler hep aynı alternatifleri düşünüp sonra insignia almışız )
          2012 1.4T Beyaz Elegance Edition + sunroof + stil paket

Yorum

Evet ben de alırken bakmıştım ancak ne kadar sevmesem de Ford Mondeo bile 508'den güzel geliyor bana.508'in iç tasarım fena değil ama dış
            2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Fransanın ermeni soykırımı hakkinda size sunlari soyleyebilirim cunku uzun senelerdirnfransiz kulturuyle ic ice yasamaktayim egitiminden oturu;
              Fransizlar tarafindan ermeni soy kırımı vardir yoktur diye kesin bir dusunce soz konusu degildir o kabulu saglanan olay ise tamamiyle ermenilerin oylari sonucu kabul edilmistir. Birtakim tarihciler evet soykırım var demelerinin yaninda birtakim tarihciler kabul etmeyip savas zamani bir yerden bir yere gidisin yaya yoluyla yapildigi icin kayiplar olmustur seklinde dusunceleri soz konusudur. Bu dusunce sadece fransada yasayan ermenilerin takikligidir 1 fransiza sorsaniz amaan yok ole birdey veya bana ne diyip gecicektir. Ona bakarsaniz osmanli da muslumanligi kilic zoruyla kabul ettigine dair tarihcilerin soylemleri vardir..

Somurge soy kirimla arabalarin alakasi yoktur. Evet pug cok bozdu kendini fransiz alinmaz dogrudur ama renault da fransizdir ve f1 deki katkisini yada yolda kullanilan araclarinin performanslarinida goz ardi etmemek lazim.

İyi aksamlar.
              ~~MuGi~~

Yorum

pek ala ilgisi vardır. ne kadar çok fransız malları alırsanız. bilin ki o zihniyete oh ne güzel yaptınız. bak seni ödüllendirip 70.000 tl de sana bahşiş veriyorum demek gibi bir şey bu . milli hassasiyetler ön plandadır. Mesala Fr. kendisine cezayir,ruanda soykırımı sorusu yöneltildiğinde hemen o ülkeye ekonomik ambargo koyuyor.

bende sesimi duyarabildiğim herkese sesleniyorum. Fransızları zengin etmeyelim . Fr. malları boykot edelim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: deniz
                  pek ala ilgisi vardır. ne kadar çok fransız malları alırsanız. bilin ki o zihniyete oh ne güzel yaptınız. bak seni ödüllendirip 70.000 tl de sana bahşiş veriyorum demek gibi bir şey bu . milli hassasiyetler ön plandadır. Mesala Fr. kendisine cezayir,ruanda soykırımı sorusu yöneltildiğinde hemen o ülkeye ekonomik ambargo koyuyor.

bende sesimi duyarabildiğim herkese sesleniyorum. Fransızları zengin etmeyelim . Fr. malları boykot edelim

Ermeni soykırımını savunanlar kabul edenler ermeni meshepli fransizlardir. Ortaokulda 3 sene boyunca 2. Dil olarak arkasindan fransiz lisesi mezunu olup su an fransizca mutercim tercumanlik okumaktayim ve inanin bos yere soylemiyorum. Ermeniler bunun gercekligini savunuyor diye fransadanyasayan herkesi zan altinda birakmak dogru bir davranis degildir. Arac konusunda ise oynandiginda en iyi verimi japondan, konforuda almandan alirsiniz ama fransizlarla yasayan ermeniler yuzunden onu almayin bunu almayin demek sacma. Benimde bir suru ermeni arkadasim var onlara sorsaniz yarisina gore var yarisina gore yok ben o var diyen insanlarla iletisimi mi kesim o zaman o kadar insanliklarini gormeme gore.. Evet fransada birdonem yapilan bir oylamada ermeni soykirimi kabul edilmisti 163 oy ile. Bu 163 oyu veren kisilerin ise hepsi ermenidir onlarin yuzunden kabul edilmistir.

Siz daha iyi bilirsiniz ben sadece bildigim bir bilgiyi paylasayim dedim bana gore yalnis olan yorumun uzerine.
                  ~~MuGi~~

Yorum

Orjinal yazı sahibi: since
                    Bakıyorum da biz 1.4 'çüler hep aynı alternatifleri düşünüp sonra insignia almışız )
                    Aynen bende uzun süre 508 eHDİ ve 5008 hdi düşündüm full aracın fiyatının yüksek oluşu ve 0-100 km/h hızlanmasının nerdeyse 15 sn yi bulmasından iyiki vazgeçmişim
                    Opel forever

2015 2.0 sorento

Yorum

Arkadaslar yarindan itibaren Tuketiciler Birligi hergun bir fransiz malina ambargo koyarak onlari protesto edecek. Her gun hangi markqnin alinmyacagi onlar trafindan duyurulacak.

İmla hatasi varsa affola telefondan yaziyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cekY
                        Arkadaslar yarindan itibaren Tuketiciler Birligi hergun bir fransiz malina ambargo koyarak onlari protesto edecek. Her gun hangi markqnin alinmyacagi onlar trafindan duyurulacak.

nedenki? ne kaçırdım ben ihihi
                        InsigniaTEAM

Yorum

persembe gunu fransadan yasa cikarsa zaten pug a ambargo gelebilir ozaman onca pug sahibi magdur olacak bence bu sorun olur

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                            Orjinal yazı sahibi: cekY

nedenki? ne kaçırdım ben ihihi
                            Abi bende bi haber sitesinde gördüm.Baya detaylı hangi markaların Fransız oldukları, hangi ürünü ürettikleri gibi bilgileri yazıyordu. Oranın yalancısıyım

Yorum

bir zamanlar italyayada aynı tepki olmuştu hatırlıyorsam.

Yorum

İşleniyor...
                              X