Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ÖMÜR BOYU BOYKOT......

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: iyiki peugeot 508 almamışım

Orjinal yazı sahibi: metecy
    bir zamanlar italyayada aynı tepki olmuştu hatırlıyorsam.
    ve fiat 131 doğanı yakabilmişlerdi ancak haha pug'a da ambargo koyulursa eski model bir 504 bulup yakarlar arkadaşlar, ambargo filan tamam da Türkiye'de fransız mallarından da çok ekmek yiyen var, bunu da düşünmek gerekir boykot etmek yerine daha iyisini yapmak bence çok daha mantıklı... hani ben konuşuyorum yapıyor muyum? hayır da yani olacak iş bu, onu boykot et bunu boykot et bir yere varılmaz, hem adam şu anda neredeyse en iyisini yapıyor, adamların yakıt tüketim değerlerine baksana, yapıyor adamlar, biz daha iyisini yapmazsak boykot etmek de çok mantıklı bir davranış değil benim görüşüme göre, bu benim görüşüm arkadaşlar, kimseyi kırmak ya da tepki göstermek için yazmadım, karşıt görüşlere de saygım sonsuzdur

Yorum

Boykot bana da çok saçma, daha doğrusu göstermelik geliyor. Almanya da da terör örgütüüyeleri cirit atıyor, televizyon basıyor, ofisler bürolar açıp dilediği gibi takılıyor fakat Alman hükümeti gözgöre göre destekliyor. E o halde Alman malı araç niye alıyoruz? Bu sadece örnek. Benzerlerini başta ABD olmak üzere istediğimiz kadar ülke bulabiliriz.

Sonuçta ülkemizde Fransız,Alman malı otomotiv ürünlerinin yerine koyabileceğimiz bir şey yok. 3 günlük göstermelik sözde boykot yapmak sadece kendimizi kandırıcı bir çözüm olur diye düşünüyorum.

Ülkemiz yurtdışı düzeyinde bu kadar zayıf ve vasat temsil edildiği sürece daha çok bu şekilde iplenmeyen ülke durumunda kalırız. Haa Arap ülkelerinin gözünde belki çok kral gözüküyordur bizim liderler orası ayrı
      Opel Insignia 1.4 140HP Edition Elegance  - 2012
      VW Touareg 3.0 V6 TDI Bluemotion - 2013

Yorum

Orjinal yazı sahibi: laserion
        Boykot bana da çok saçma, daha doğrusu göstermelik geliyor. Almanya da da terör örgütüüyeleri cirit atıyor, televizyon basıyor, ofisler bürolar açıp dilediği gibi takılıyor fakat Alman hükümeti gözgöre göre destekliyor. E o halde Alman malı araç niye alıyoruz? Bu sadece örnek. Benzerlerini başta ABD olmak üzere istediğimiz kadar ülke bulabiliriz.

Sonuçta ülkemizde Fransız,Alman malı otomotiv ürünlerinin yerine koyabileceğimiz bir şey yok. 3 günlük göstermelik sözde boykot yapmak sadece kendimizi kandırıcı bir çözüm olur diye düşünüyorum.

Ülkemiz yurtdışı düzeyinde bu kadar zayıf ve vasat temsil edildiği sürece daha çok bu şekilde iplenmeyen ülke durumunda kalırız. Haa Arap ülkelerinin gözünde belki çok kral gözüküyordur bizim liderler orası ayrı
        Haklılık payınız büyük Yanlız o Sarkozy denen hayvan eti yemiş yumuşakça omurgasızın Türk düşmanlığı aleni vede bununla da gurur duyuyor. Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı'nın telefonunu açmaması bile yeterli bir boykot için şahsi fikrim tabii ki!

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
        Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

değerli abilerim, bütün dünyada olan Türk düşmanlığı, ta Osmanlı Devleti'nden bu yana var, şu anda ülkemiz o zamanlardaki gücüne de sahip olamadığı için bütün ülkeler yükleniyor, bütün devletler bize düşman, hem Müslüman bir devlet olduğumuzdan, hem de o eski kuyruk acılarından dolayı... Samet abiye kesinlikle katılıyorum, boykot kendimizi kandırmaktan başka hiçbirşey değil! bizim ülkemiz üzerinde oynanan büyük oyunlar, kendimizin bir araba üretememiş, daha doğrusu ürettirmemiş olmaları bizi dışarıya bağımlı yapma çabaları başarıyla sonuç verdi, fakat inşallah artık günümüzde Türkiye atağa kalktı ve ibreler tersine doğru dönmeye başladı... ilk başlarda bize apaçık aleni düşmanların arabalarını almayalım, sonra dolaylı yollar kalsın... Mesela Alfa, amblemini herkes biliyor, bildiğin haçlıların amblemini almışlar arabaya koymuşlar, ama bu araç ülkemizde hala satılan, hala alınan tercih edilen bir otomobil... bunları örneklendirmesine sayfalarca örneklendiririz... ''hadi boykot yaptık, ülkemizi kurtardık'' ancak kendimizi oyalamaktan, kandırmaktan başka bişey değil....

Yorum

ÖMÜR BOYU BOYKOT......

işte sonuç ortada .... aşağıdakileri ömür boyu boykot edelim.73 milyonluk gücü gösterelim...,
            Cilt Bakım ürünleri: Clarins, Guerlain, Avon, Avene
            İnşaat: Ondulin Avrasya (Onduline -Bituline-Isoline), Lafarge, Chryso, Weber Markem
            Seyahat: Air France, Club Med, Fransa'da tatil, Fransız Kültür Merkezi
            Tıraş Bıçağı : BIC
            Çakmak:BIC, Cartier
            Kırtasiye: BIC, Sheaffer
            Spor Ekipmanı: Le coq sportif
            Motosiklet, Bisiklet: Peugeot
            Dergi: Marie Claire, Elle
            Telekom: Alcatel
            Sigorta: AXA, Günes Sigorta, Basak Sigorta, Basak Emeklilik (Groupama International)
            Finans: Societe General Bankasi, TEB (Türk Ekonomi Bankasi)
            İlaç firmaları : Sanofi (Aventis&Synthelabo&Pasteur ortakligi): Servier, Fournier, Guerbet, Pierre
            Benzin: Total, Elf
            Süpermarket: Carrefour, Gima, Dia Endi, ChampionSA
            Yoğurt: Danone, Yoplait
            Şişe Suyu: Perrier, Danone, Evian
            Mutfak ve diğer ev eşyalar: Tefal
            Oto Lastiği: Michelin, Uniroyal, Recamic
            Oto Yedek Parça: Valeo
            Otomobil: Renault, Peugeot, Citroen
            Giyim: Lacoste , Givenchy, Pierre Cardin, Yves Saint Laurent, Etam, René Derby, Sonia Rykiel, Cacharel, Daniel Hechter
            Çanta: Longchamps, Lancel, Louis Vuitton
            Şampuan: L'Oreal, Studio Line, Lancome
            Saç ürünleri: L'Oreal, Studio Line, Garnier, Kerastase
            Bebek giyim, mama, oyuncak: Bledina, Mellin, Majorette, DPAM, Petit Bateau
            Kozmetik: L'Oreal, La Roche Posay, Biotherm, Christian Dior, Clarins, Vichy
            Parfüm: Chanel, Christian Dior, Clarins, Drakkar Noir, Fahrenheit, Lancome,Lavendar Harvest

180 COSMO ,BEYAZ.. 245/45/19 SPOR JANT VE DUNLOP SPORTMAXX 98 Y LASTİKLER.. OPC SPOİLER..   EIBACH PRO KİT YAY SİSTEMİ (3 CM ) ,SİYAH RENKLİ CAMLAR..K&N AÇIK HAVA FİLTRESİ VE İNTAKE KİT

www.zaferboyraz.com

Yorum

Ynt: ÖMÜR BOYU BOYKOT......

adamlarda ne markalar varmış sonuna kadar destekliyorum sizi
              Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
              [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

boykott
                Yeni i30 style 1.6 crdi beyaz

Yorum

Adamlar bayağı Türkiye de mesken tutmuşlar.......
                  2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Farklı ama doğru bir yaklaşım açısı.......
                    2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Adamlar her koldan girmişler zaten baksana memlekete, orda karar evet çıksa ne olacak. Bu gün haber türk gazetesinde fatih altaylının yazısındaki bir deyimine katılmamak elde değil. PARİSTEN AŞŞA KASIMPAŞA hep beraber birliktelik için.
                      [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

boykot uluslararası landahukuki bir değeri ifade eder. o yüzden devletin başka bir devlete gösterdiği en önemli tepkidir. savaş açacak halimiz yok ya.

Yorum

herkes elınden gelenı yapmalı
                          2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

+1
                            Sonuna kadar boykot.
                            Bu markalarin hicbirini kullanmiyormusum zaten sadece parfum chaneldi onuda kirdim attim.

Yorum

bu listeden bi tek peugeot o da amcamda bizde bile değil, onun da parası fransızlara gitmiştir bile onu kaldırıp atmanın alemi yok... zaten bana hitap eden bişeyi de yokmuş Allah'a şükür

Yorum

full boykot
                                2011 1.6 t edition elegance+sunroof+navi+carbon siyah SATILDI
                                2014 1,6 ecoboost 182  ford kuga selective +panoramik cam tavan+tekno paket+navigasyon paketi

Yorum

İşleniyor...
                                X