Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Google'ın 9 şaşırtıcı özelliği

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Google'ın 9 şaşırtıcı özelliği

bazı özellikler firefox yada ie'de çalışmayabilir, google chrome deneyin

1-) Do A Barrel Roll: Arama yaparken bir savaş uçağında gibi hissetmek ister misiniz? “do a barrel roll” yazdığınızda arama sayfasının döndüğünü göreceksiniz

2-) En yalnız sayı hanigisi: Google’a zor sorular sormaktan çekinmeyin. mesela “What is the loneliest number” (en yalnız sayı hangisi) yazdığınız zaman Google’ın hesap makinesi, size “1″ cevabını verecek.
    Askew, gravity, recursion ve diğerleri

3-) Askew: Google’da “Askew” yada “tilt” aramalarını yaptığınız zaman, sayfanın biraz yana yattığını fark edeceksiniz.

4-) Google gravity: “Google gravity” yazın ve “Kendimi şanslı hissediyorum” düğmesine basın.Sayfadaki tüm öğelerin yerçekimine kapılıp düştüğünü göreceksiniz. İsterseniz fareniz yoluyla bu yığınla oynayabilirsiniz.
    (Kendimi şanslı hissediyorum butonu artık çalışmadığı için şu linki kullanabilirsiniz; http://mrdoob.com/projects/chromeexp...oogle_gravity/ )

5-) Recursion: “Kendini sonsuz olarak tekrar etme” anlamında olan bu sözcüğü arattığınızda, Google size aynı aramayı yapmanızı öneriyor.

6-) Chuck Norris nerede: “Where is Chuck Norris?” yazarak aramasını yaptığınız zaman sizi http://www.nochucknorris.com sitesine yönlendirilerek “Google Chuck Norris’i aramayacak, çünkü siz Chuck Norris’i bulamazsınız, o sizi bulur.” mesajıyla karşılaşışıyorsunuz.

7-) Pig Latin Google: http://www.google.com/webhp?hl=xx-piglatin adresinden bozuk latince kullanan Google’a erişebilmek mümkün. Bu adresten ise Google’ı Latince, Korsan ve Klingon dillerinde yapılandırmanız da mümkün.

8- ) Google’nin servislerinden birisi olan Youtube‘de video izlerken ileri – geri – üst -alt tuşlarına hızlıca basarak yılan oyunu oynayabilmek mümkün.

9- ) (ben ekledim ) Google'a let it snow yazıp bir süre bekleyin, ekran karla kaplanınca mouse ile istediğinizi yapın
    InsigniaTEAM

Ynt: Google'ın 9 şaşırtıcı özelliği

hepsini denedim kardeşim face de gördüm

Yorum

hepsini sıkılmadan denedim.çok şaşırtıcı.bitek 8 özelliği biliyordum.youtube yılan oyunu

Yorum

5 işe yaramıyor bu arada onu belirteyim

Yorum

Çağrı Teşekkürler

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Çağrı, Google'nin "Gizli Yumurta" ları da farklıymış

Yorum