İşyerime geçen gün adıma yazılmış bir trafik cezası geldi.Zarfın üzerinde Kocaeli emniyeti ve sözde ceza yediğim aracın plakası vardı.Plakayı not alıp zarfı kabul etmedim ve postacıyla geri gönderdim.Plakayla internetten sorgulama yaptım ve man çekici çıktı şansıma .Hayatımda bir kere Kocaeliye gittim ama hiç araç kullanmadım.Başına daha önce böyle bişey gelmiş olan var mı?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Trafik Cezası
Collapse
X
-
Ynt: Trafik Cezası
Ben anlamadım hem adınıza geldi hem de araç sizin üzerinize değil.İyi de böyle birşey nasıl oluyor ki?Eğer plakaya ceza geldiyse bu ruhsat sahibine gelir.Size ceza kesmeleri için sizi o kamyonla durdurup ehliyetinize bu araç ile yaptığınız kural ihlali için ceza kesilebilir.Yani benim mantığıma göre böyle olmalı.
Peki birşey sorucam siz ehliyetinizdeki cezaları sorgulatabilir misiniz?Acaba bu ceza ehliyetinize mi işlenmiş?2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide
Yorum
-
Yorum
-
Emniyetimizce yine yanlış bir işe imza atılmış gözüküyor. alala
2010 1.6 Turbo Cosmo DVD800-Navi Siyah
http://www.insigniateam.com/forum/üye-garajı/fotoğraflar/3830-kara-yağiz-delikanli-nın-son-fotolari
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: opelmaniaYa dediğiniz gibi Ad-Soyad benzerliği, belkide plakanın 1 harfinden rakamından vs tarzı bir benzerlik yüzünden ceza size gelmiş olabilirmi ?
Orjinal yazı sahibi: Cemil NişankayaEmniyetimizce yine yanlış bir işe imza atılmış gözüküyor. alala
Orjinal yazı sahibi: eymenkulEhliyetinizde ceza gözükmüyor ise bir sorun olacağını sanmıyorum.Sonuçta aracın ruhsat sahibi değilsiniz.Büyük ihtimalle dediğiniz gibi İsim Soyisim benzerliğinden size geldi.
Orjinal yazı sahibi: Astra Hkavgalı olduğunuz bire trafik müşaviri varmı bir abimizde olmuştu bu olayın aynısı.aylarca araştırmadan sonra çözülmüştü.kavgalı olduğu bi adamın trafik müşaviri arkadaşı zevkine 2 3 ceza yapıştırmıştı abimize.
Orjinal yazı sahibi: sebaziosCeza doğru gelmiş aslında. Sizin arabaya bakınca, hakikaten "çekici"
Yorum
-
Benim başıma bundan 3 sene önce benzer bir olay geldi,o zaman ki arabam renault scenic 2 , benim araba istanbulda otoparkta dururken sen git ankaraya kırmızı ışıkta geç
Uzun lafın kısası Ankara trafik şubeden kırmızı ışıkta geçtiğime dair ceza geldi, plaka doğru araç doğru cezada kusur yok tek hata ben o arabamla ankaraya hiç gitmedim ihihi
Bunun üzerine cumhuriyet savcılığından aldığım sevkle , aracımın söz konusu tarihte otoparkta olduğunu şahitlerle beyan ettim,avukata itriraz dilekçesi doldurttum,ogs geçiş detaylarını ekledim ve ankara trafiğe itirazda bulundum.
Yaklaşık bir ay sonra yazılı yanıt verdiler, açık bir sebep olmaksızın benim haksız olduğum ve cezayı ödemem gerektiğine dair.
Bende inat edip cezayı ödemedimi, sonuç mu ?? Arabayı satarken ceza çıkmadı ihihi. Ankara bana ceza yazdığıyla bende itiraz için çabaladığımla kaldım
'11 Symbol Dci, '08 Passat Comfortline
Yorum
-
Tam aynisi benim basima geldi. Bu isi aracinizi tescil eden Trafik Tescil burosu cozer. Iki plakaninda 06 olmasi iki aracin da ayni tescil burosunda tescil edildigini bize ispatliyor. Ancak, soz konusu TIR'in bilgileri bilgisayar sistemine kayit edilirken yanlislikla sizin bilgileriniz girilmis. Bilgisayar kayitlarinda da sizin bilgileriniz ile ilgili de iki olasilik var.
1- sizin bilgiler dogru.
2- sizin bilgilerde de hata var
Bu ceza makbuzunu tescil buronuza goturun. Dosyalari arsivden cikarirlar ve duzeltirler. Yoksa bu caza arac sicilinizde kalir ve satarken odersiniz.
Benim bir onceki aracim ve ben Kahramanmarasa nasil gidilir bilmezken kahramanmarasta plakaya ceza yemistik. Sonrasinda yaptigim arastirmada kahramanmarasta ceza yiyen aracla ayni tescil burosinda ayni gun plaka almisiz. Bilgisayara giris yapilirken onun bilgileri benim plakama yazilmis.
Adam plakaya ceza yemis, benim adresime geldi. Aracim Opeldi, ama makbuzda toyota yaiyordu.2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: airikarus
Benim başıma bundan 3 sene önce benzer bir olay geldi,o zaman ki arabam renault scenic 2 , benim araba istanbulda otoparkta dururken sen git ankaraya kırmızı ışıkta geç
Uzun lafın kısası Ankara trafik şubeden kırmızı ışıkta geçtiğime dair ceza geldi, plaka doğru araç doğru cezada kusur yok tek hata ben o arabamla ankaraya hiç gitmedim ihihi
Bunun üzerine cumhuriyet savcılığından aldığım sevkle , aracımın söz konusu tarihte otoparkta olduğunu şahitlerle beyan ettim,avukata itriraz dilekçesi doldurttum,ogs geçiş detaylarını ekledim ve ankara trafiğe itirazda bulundum.
Yaklaşık bir ay sonra yazılı yanıt verdiler, açık bir sebep olmaksızın benim haksız olduğum ve cezayı ödemem gerektiğine dair.
Bende inat edip cezayı ödemedimi, sonuç mu ?? Arabayı satarken ceza çıkmadı ihihi. Ankara bana ceza yazdığıyla bende itiraz için çabaladığımla kaldım
Orjinal yazı sahibi: mehmetTam aynisi benim basima geldi. Bu isi aracinizi tescil eden Trafik Tescil burosu cozer. Iki plakaninda 06 olmasi iki aracin da ayni tescil burosunda tescil edildigini bize ispatliyor. Ancak, soz konusu TIR'in bilgileri bilgisayar sistemine kayit edilirken yanlislikla sizin bilgileriniz girilmis. Bilgisayar kayitlarinda da sizin bilgileriniz ile ilgili de iki olasilik var.
1- sizin bilgiler dogru.
2- sizin bilgilerde de hata var
Bu ceza makbuzunu tescil buronuza goturun. Dosyalari arsivden cikarirlar ve duzeltirler. Yoksa bu caza arac sicilinizde kalir ve satarken odersiniz.
Benim bir onceki aracim ve ben Kahramanmarasa nasil gidilir bilmezken kahramanmarasta plakaya ceza yemistik. Sonrasinda yaptigim arastirmada kahramanmarasta ceza yiyen aracla ayni tescil burosinda ayni gun plaka almisiz. Bilgisayara giris yapilirken onun bilgileri benim plakama yazilmis.
Adam plakaya ceza yemis, benim adresime geldi. Aracim Opeldi, ama makbuzda toyota yaiyordu.
Yorum
Yorum