Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Opel TR şikayetlere sağır! :)))

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Opel TR şikayetlere sağır! :)))

Bu akşam internette gezerken şikayetim var diye ciddi bir siteye rastladım. WV bütün soruları cevaplamış, Opel TR den bir tek cvp göremedim. Bu markanın kötü kaderi buradaki üstün yetenek yöneticileri olsa gerek maaşları iyi ama icraatları fos.. neyse tüm gayretlerine rağmen insignia yı batıramadılar muhaha

site şu dikkatinizi çekerse http://www.sikayetvar.com/sikayetoku/k/24/f/169/g/Opel

Ynt: Opel TR şikayetlere sağır! ))

Alışılagelmiş bir durum bu

Yorum

insignia kolay kolay da batmaz e segmenti adaptif hızsabitleyici şerit asistanı genişş varyasyon motor seçenekleriyle passat anca geriden bakar

Yorum

bence de opel türkiyeyi bu sitenin varlığından haberdar etmek gerekir.yoksa opel in sorunlardan kaçıcağını düşünmüyorum.

Yorum

Arkadaslar

Tuketici olarak haklarimiz var ve bunu maku vel mantikli bir sekilde her yerde aramaliyiz.

gunumuzde bu tur sitelerin cogu firmalardan aldiklari destek dogrusunda firmalara karsi tutumlari ve yorumlari degisiyor

meyvesi olan agac taslanir diyorum

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Şikayet her markada yaşanabiliyor müşterileri en doğru adrese Opel Türkiye'ye yönlendirdiğinizde bununla gerçekten ilgileniliyor bölge müdürü şikayet dosyası kapanana kadar an ve an sorunu takip ediyor gerekiyorsa aracı incelemeye alıyor. Opel şikayetlerinin dikkate almıyor gibi birşey yok sadece şikayet için bir merkezi var bu merkezi dikkate almayanları Opel de dikkate almıyor.

Yorum

Opelden şikayeti olan sorunu olan kişilere hatırlatma için bir daha yazalım

Çalışma saatleri içerisinde istedikleri zaman çağrı merkezini arayabilirler 0232 853 23 30
              Çalışma saatleri dışında da www.opel.com.tr iletişim kısmından mesaj atabilirler

Opel Müşteri hizmetleri gerçekten bütün çağrıları kayıt altına alıyorlar ve geri dönüş yapıyorlar geri dönüşten memnun olmayan arkadaşlarda sağda soldaki sitelerde daha fazlası için uğraşıyorlar ve sonuç pek fazla değişmiyor

Yorum

http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/1014235/g/OPEL+Corsa+Otomatik+Aracim+Tehlikeli+Yaratacak+Bir +Sekilde+Geri+Kaciyor!

Sürücü güncellemesi..

Yorum

Asılsız bir şikayet olduğunu düşünüyorum

Yorum

bende bu tür topiklerin 2 aya bir kasıtlı olarak bazı kişiler tarafından bilerek açıldığını düşünüyorum.
                    2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iatros
                      bende bu tür topiklerin 2 aya bir kasıtlı olarak bazı kişiler tarafından bilerek açıldığını düşünüyorum.
                      Olabilir ömür hocam her firmada sorun oluyor

Dediğim gibi Meyvesi olan Ağaç Taşlanır

Yorum

Arkadaşlar a heralde demek istediğimi anlatamadım. Eylül 2009 dan bu yana site üyesiyim, her gün aralıksız okuyorum, fazla yazacak vaktim olmuyor. Verdiğim link (özel bir site olmasına rağmen)te Opel e ait şikayetlere tek bir cevap yazılmamış. WV bölümünde hemen hemen hepsi firma tarafından yanıtlanmış. Opel e ait sorun sayısının neredeyse iki katı WV ciler tarafından belirtilmiş. Benim amacım WV Türkiye nin olaya bakış açısı. Ben insignia mı sadece WV CC ile kıyaslarım. Bence muadili o. Passat sahipleri fazla üzmeden şunu söyliyeyim burada her iki firmanın müşteri memnuniyeti konusundaki hassasiyetlerini ortaya koymaya çalıştım. Formumuz aslında Opel Türkiye nin başaramadığını yaptı. Yoksa bu süper otomobilin sonu vectra olacaktı..Satış strejilerinden servisine kadar hatalar zinciri oldu. Bu otomobili merak edenler internette bu siteyi okudular..Bizim tecrübelerimizden yararlanıp insignia nın piyasada kendine üst sırada yer almasını sağladılar... Her zaman espirisini yaptım piknikler, güzel de otomobili satmaya kalktığımız zaman piyasa değeri yerlerde sürünüyordu..Eski veya ilk üyelerimiz bilir. Allahtan yaza yaza arabanın D segmentinde bir yıldız olduğunu fark edip satış strejisinde ufak tefek düzeltmeler yaptılar... yani özetle sıkıntı burada yani Opel TR de.. İnsignia da yada GM de değil

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Ciwata
                          http://www.sikayetvar.com/sikayet/no/1014235/g/OPEL+Corsa+Otomatik+Aracim+Tehlikeli+Yaratacak+Bir +Sekilde+Geri+Kaciyor!

Sürücü güncellemesi..
                          araba geri kaçıyormuş, buna ehliyet verende kabahat zaten tehlikeye düşürecek derecede geri kaçma olayını anlamış değilim ya, her arabadan fazla mı geriye kaçıyor acaba kaçıyorsa hemen gaza bas kaçmasın

Yorum

Faruk bence o aracını Insignia sannediyor Hill Holder var diye düşünüyor

Yada arabası otomatiktir o da hiç geri kaymıyacak diye düşünüyordur ama yokuşun dikliği ve araçtaki yüke bağlı olarak otomatikler geri kaçırırlar eğer disliden klitleme varsa kayma olmaz diğer türlü avans gazla kendini sabitleyen modellerin hepsinde kayma vardır mercedeste dahil olmak üzere

Şikayet olsun diye açılmış basit bir konu büyütülmüş gibi geldi banada

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                              Faruk bence o aracını Insignia sannediyor Hill Holder var diye düşünüyor

Yada arabası otomatiktir o da hiç geri kaymıyacak diye düşünüyordur ama yokuşun dikliği ve araçtaki yüke bağlı olarak otomatikler geri kaçırırlar eğer disliden klitleme varsa kayma olmaz diğer türlü avans gazla kendini sabitleyen modellerin hepsinde kayma vardır mercedeste dahil olmak üzere

Şikayet olsun diye açılmış basit bir konu büyütülmüş gibi geldi banada
                              aynen abi ya otomatik bile olsa mercedes bile geriye kayıyor bazen ya, hem belki güzel bir özelliktir, sonuçta otomatik aracı sürekli yarım debriyajda tutarak sıyırttırabilir... yani abartmak için yazmış tehlikeye atacak derecede geriye kayması ne demek ya, sanki 100 km hızla geriye kayıyor

Yorum

İşleniyor...
                              X