Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İBRETLİK BİR KONU ( HYUNDAI )

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İBRETLİK BİR KONU ( HYUNDAI )

Mesaj Ve konu içeriği Alıntıdır ;

10 hava yastıgı olan 2010 Model Aracımız 4-5 aylık iken kaza yapıyor 24 metre boyunca takla atmasına ragmen 10 hava yastıgından 1 tanesi bile acılmıyor... Hyundai Assan Yetkilileri ile görüsmemiz neticesinde aldıgımız cevabı aynen yazıyorum.. ARAC KAZA ESNASINDA ALTTAN DARBE ALACAK VE HAVA YASTIKLARI AÇILACAK... Simdi size soruyorum Kaza yaparken aracının önünü kaldırıp alttan darbe almasını sağlayan kaç baba yiğit var... O halde söyle bir sonuç çıkıyor... 2011 model hava yastıklı bir araca binmekle 89 model hava yastıksız bir araca binmek aynı sey deilmi.... BU ARAC HYUNDAİ İ 30 İŞTE HYUNDAİ KALİTESİ İŞTE HYUNDAİ MODELİ AİLENİZİ CANINIZI TAŞIDIĞINIZ ARACI ALIRKEN SEÇERKEN DİKKAT EDİN... PAYLAŞINKİ HERKES GÖRSÜN... HYUNDAİ KALİTESİNİ...

Bana göre Yorumsuz .

Ynt: İBRETLİK BİR KONU ( HYUNDAI )

normal olarak taklada perde ve yan hava yastıkları açılması lazım önler açılmaz birde çoğu oto üreticileri artık euroncapten yüksek not almak için önden sağlam yapıyor aracı ama amerikada yapılan rollover(takla) tesitini pek önemseyen yok örnek olarak takla testi bilgi amaçlı
    This video is the interior high speed camera views from the Jordan Rollover System (JRS) Tests of a 2000 Ford Explorer and a Volvo XC90. These tests were per...

Yorum

aracın A ve B direklerinde de hasar var yan hava yastıklarının ve varsa tavandaki perde hava yastıklarının mutlaka açılması gerekiyordu araçlarda aırbag darbe sensörüne darbe gelmediğinde aırbaglerin açılmaması normal fakat bu araçtaki durum normal değil

Yorum

valla bu arabada hava yastıgıda olsa bi haltta yaramazdı sanırım
        Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
        [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

2005 te babam bir hyundai elantra almisti o gunden sonra tovbe hyundai canimizi zor kurtardik bir navaraya carpmistik bizdede hava yastigi acilmadi sonuc 10 bin tl zararla satti arabayi
          2010 1.6 T edition elegance

Yorum

Darbe sensörleri aracın çeşitli yerlerinde bulunur. Hız, G kuvveti gibi değerleri algılar saliseler içerisinde değerlendirir.
            Belli değerlerin üstündesi Airbag in açılmasına karar verilir ve açılır. Sanırım Hyundai lardaki sensor çok duyarsız
            2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

airbag demeyin bana yaa eskiden kontak açıkken koltuğu oynatınca alttaki fişte voltaj dalgalanması oluyor ve airbag ışığını yakıyordu, onu atlattık artık airbag sensörü arızası vermeye başladı telefonu ya el freninin oraya yada kapı cebine koyuyorum oralar etkiliyormuş. bunu öğrenince koymayı bıraktım ama yine arıza verdi. yakında eskiden otobüslere binerken yaptığımız gibi telefonu kapatıpta bineceğim arabaya
              InsigniaTEAM

Yorum

Volvo xc90 takla testi http://www.youtube.com/watch?v=CqNIT...eature=related
                '' Ya Ganiyy, Ya Muğni... ''
                '' Melik-i Muktedirsin Ya ALLAH ''

Yorum

elantra gibi samandan, dandik ötesi bir arabaya 58000 tl fiyat konmuş ve satılıyor.. böyle dangozlar odukça hyundai ne yapsın .. niye uğraşsın...
                  180 COSMO ,BEYAZ.. 245/45/19 SPOR JANT VE DUNLOP SPORTMAXX 98 Y LASTİKLER.. OPC SPOİLER..   EIBACH PRO KİT YAY SİSTEMİ (3 CM ) ,SİYAH RENKLİ CAMLAR..K&N AÇIK HAVA FİLTRESİ VE İNTAKE KİT

www.zaferboyraz.com

Yorum

volvoda standart olan tek sey guvenlık gerisi ekstraya giriyor bayıdekı kadın oyle demıstı bana

Yorum

İşleniyor...
                    X