Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ne Oldu Şu İllumunatiye?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ne Oldu Şu İllumunatiye?

7 Aralık 2011 Günü Türkiye Saatiyle 14-16 arasında dünyayı etkileyen büyük bişey olması lazımdı (Mesela ikiz kuleler yıkılmıştı.O da böyle planlıymış güüya alala). Siteden saniyesine kadar takip ettim illumunati.org

Saniyesi dolunca site kapandı haha haha

Sonuç olarak yarın parti var, Söz vermişti okuldan Fevzi diye bir arkadaş , eğer 7 Aralık 2011 de bir şey olmazsa bize özel mekan kapatıp (kendi çalıştığı yeri haha) yemek ısmarlayıp aynı zamanda pasta - kola vs. ikram edecekti.

Amerikanın oyunu falan diyorlar dalga geçiyolardı daha bişey yok bakalım. ihihi ihihi

Siz ne diyorsunuz bu işe bilgisi olan falan var mı
    Sonuna Kadar Vectra , Sonuna Kadar 125 HP , Sonuna Kadar LPG Power hiho

Ynt: Ne Oldu Şu İllumunatiye?

ben böyle bişeyden haberdar olduğumda sayacın bitmesine 70-80 gün filan vardı.son 2 haftadır forum sitelerinden takip ediyordum ama sırf merakımdan. Sayaç bitince Troll face çıkar diye tahmin ediyordum ben İster istemez insan merak ediyor acaba ne olacak diye. bugünde elimden geldiğinde takip ettim sonuç; hiç birşey olmadı sayaç bi 30 gün daha saymaya başladı. Eğer ki İlluminati gizli bir örgüt olsa(şu saatten itibaren bi gizliliği kalmadı) "yeni dünya düzeni" kuracaksa bunu neden bağıra bağıra yapıyor? Gizliysen saman altından yürüt kur düzenini..

Yorum

Yeni Site Açmış adamlar http://www.21december.org/

İnsanın bilinç altına yerleşiyor mesela bugünüm şöyle geçti

‎06:00-09:00 Okula Hakaretler
      10:00-15:00 Illuminati Muhabbeti (İsrail Atom Bombası Atıcak Dedi Malın Biri )
      16:00-17:00 “Hani Lan Ölmedik”
      Şu an da 18:00-19:00 Takım Tezahüratları, Taraftar Atışmaları

İlumunati de heralde Galatasaray-Fenerbahçe Karşılaşmasına denk getirmeye çalıştı beceremedi heralde

Yorum

21december'ı bilmiyorum ama 7december.org'da 30 günlük sayaç var. CNN Türk'ün sitesindeki haberde resimler mevcut.. Sitenin domaini kontrol ettiğimizde Türkiye'de hostlardan yayın yaptığı görülüyor.Birileri çok güzel beyin yıkıyor ve insanlarla dalga geçiyor sankii

Bilim Teknoloji Haberleri - Illuminati.org sitesinde başlayan ve bu sitenin kapatılması üzerine 7december.org sitesinde devam eden geri sayım tamamlandı. Say...

Yorum

1 yılı geçik süredir inci sözlük te yazarım.100 lerce konu döndü illumunatiyle ilgili.ben de bugun sabırsızlık la bekledim ama bu sefer çuvalladılar galiba

Yorum

Yok üstadlar sadece saçmalık geldi bana. Batıl inanç gibi birşey. Şimdi birileride zaman doldu 1 ocak'ta asıl olanlar olucak diyor....
            2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

7 aralık işini daha yeni öğreniyorum geç kaldım sanki
              InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                [+1]

Bugün benim okuldakilerden birileri de konuşuyodu da hiç kulak asmadım bile. Geldim burda detayları öğrendim.
                2011 Fluence Dynamique 1.5 dCi 105 BG

Yorum

Sonunda belli oldu haha

'11 Insignia   |   Edition + Elegance   |   1.6T   |   Olimpik Beyaz

http://www.insigniateam.com/forum/index.php?topic=8025.0

Yorum

Orjinal yazı sahibi: CRR

Sonunda belli oldu haha
                    iyiki dedeler çıkmadı, odada yalnız değildim haha
                    InsigniaTEAM

Yorum

Sonunda belli oldu haha
                      iyiki dedeler çıkmadı, odada yalnız değildim haha
                      Ben çok bekledim çıkacak diye de. Ev arkadaşım acayip kafayı bozdu bunlarla. Ciddi ciddi ''Öleceğiz bari dur şunu da yapayım'' moduna girmişti. Bak Trollerler seni görürsün falan diyordum artık. Eh sonuç ortada. Hatta tam olarak şöyle bir şey bekliyordum;

'11 Insignia   |   Edition + Elegance   |   1.6T   |   Olimpik Beyaz

http://www.insigniateam.com/forum/index.php?topic=8025.0

Yorum

Bende kendi sitesinde troll çıkar diye bekliyordum

Yorum

Bunlar israilin oyunlari arkasında kim var amerika var halk arasinda boyle derler
                          2010 1.6 T edition elegance

Yorum

olacak neyse o olur biz işimize bakalım diyelim illuminati var hanginizin gücü yetecek durduracak diyelim yok bize ne getirisi var su yolunu bulur

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Onat89
                              olacak neyse o olur biz işimize bakalım diyelim illuminati var hanginizin gücü yetecek durduracak diyelim yok bize ne getirisi var su yolunu bulur

Orjinal yazı sahibi: armblyn
                              Bunlar israilin oyunlari arkasında kim var amerika var halk arasinda boyle derler
                              Doğru söze ne denir clapclap

Orjinal yazı sahibi: cekY
                              Bende kendi sitesinde troll çıkar diye bekliyordum
                              ihihi ihihi haha , UFUFUFUF

[quote=CRR ]

Ciddi ciddi ''Öleceğiz bari dur şunu da yapayım'' moduna girmişti.

haha haha haha haha haha Biz de Sayaç durduğunda hani lan ölmedik moduna girdik

Orjinal yazı sahibi: firat12
                              [+1]

Bugün benim okuldakilerden birileri de konuşuyodu da hiç kulak asmadım bile. Geldim burda detayları öğrendim.

Orjinal yazı sahibi: Astra H
                              1 yılı geçik süredir inci sözlük te yazarım.100 lerce konu döndü illumunatiyle ilgili.ben de bugun sabırsızlık la bekledim ama bu sefer çuvalladılar galiba

Gerçekten ha )

Yorum

İşleniyor...
                              X