Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Samsung Galaxy Note ? İphone 4S

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Samsung Galaxy Note ? İphone 4S

abi iphone 4s alma bi farkı yok yani yazık galaxy s2 insigniaysa iphone da opc body kitlisi bence

Yorum

Bangkok tayım.
      Her gün hızlı metro kullanıyorum....

Her vagonda abartısız 10 kişiden 7 sinde Iphone geriside Blackberry....

Samsung u sadece billboardlarda gördüm.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sedat 8266
        iPhone ilk çıktığından beri kullanıyorum, şu an iphone4 üm var 4s siparişini de verdim bir haftaya geliyor. Tam bir iPhone ve Apple kullanıcısiyım. İnanın mükemmellik ayrıntılarda saklıdır bu da Apple da var. Samsung da iyi bir alet muhakkak fakat ikisi arasında her zaman Apple derim . Naçizane fikrim !
        Ek olarak en son android marketten virüs yüklü 14.000 uygulama silindi bu da Apple in kalitesi hakkında haklılığımı onaylıyor sanırım.
        Kesinlikle katılıyorum. Aslında burda da iphonu olanlar iphone'u övüyor. Androidi olanlar androidi övüyor. Fakat ben şunu söylüyorum. Bir firma kendi yazılımını üretipte cihazına koyabiliyorsa, ondan daha stabil çalışacak bir cihaz bulmak çok zor. Arkadaşımda Galaxy S2 var. Bence iphone kadar değerli bir makina değil. Yinede hayırlı olsun diyorum.
        2011 Insignia 2.0 CDTI 130HP Edition + EP Active Select + Cyclone Navi (Safir Siyah)
        2008 Alfa Romeo 159 1.9JTDm Q-Tronic Distictive Plus(Siyah)

Yorum

Evet Halit Hocam doğru söylüyorsun ama bence sorun şu bizler kullandığımız araçlardaki teknik özellikleri diğer lüks seğment diye ifade edilen Mercedes,BMW vs.. gibi markalarda almaya kalksaydık vermiş olduğumuz paranın en az 2 katını verecektik buradaki durumda bana aynı şekilde geliyor Android tabanlı cihazlar daha hızlı daha sağlam daha hafis vs.. gibi özelliklere bakaraka verdiğiniz para karşısında alacağınız en iyi üründür ayanı şekilde verdiğimiz para karşısında alacağımız en iyi arabada Opeldir.

ilgilenenler için merak edenler için http://www.androidturkiye.net/ bu linki inceleyin.

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hi_cazz
            iPhone ilk çıktığından beri kullanıyorum, şu an iphone4 üm var 4s siparişini de verdim bir haftaya geliyor. Tam bir iPhone ve Apple kullanıcısiyım. İnanın mükemmellik ayrıntılarda saklıdır bu da Apple da var. Samsung da iyi bir alet muhakkak fakat ikisi arasında her zaman Apple derim . Naçizane fikrim !
            Ek olarak en son android marketten virüs yüklü 14.000 uygulama silindi bu da Apple in kalitesi hakkında haklılığımı onaylıyor sanırım.
            Kesinlikle katılıyorum. Aslında burda da iphonu olanlar iphone'u övüyor. Androidi olanlar androidi övüyor. Fakat ben şunu söylüyorum. Bir firma kendi yazılımını üretipte cihazına koyabiliyorsa, ondan daha stabil çalışacak bir cihaz bulmak çok zor. Arkadaşımda Galaxy S2 var. Bence iphone kadar değerli bir makina değil. Yinede hayırlı olsun diyorum.
            dediginiz doğru iphone u olan iphoneyi androidi olan androidi övüyor ama kendilerini avutuyolar bence ben hiç öyle o bundan daha iyi ekranı daha hassas daha yumuşak gibi bakmıyorum birazda aklımda bitiriyorum 2 senedir iphone kullanıyordum artık sıkıldım değişiklik istiyordum galaxy note yi gördüm çok hoşuma gitti ve iyiki almışım şuan gayet iyi memnunum her 2 telefonunda kendine has güzellikleri var gibi
            Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
            GIBBON

Yorum

prestij imaj güzel görünüm arge kalitesi 4s te diğerleri galaxyde

Yorum

İphone dan sasma
                İnsignia yi asma

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Funkyair
                  İphone dan sasma
                  İnsignia yi asma

o zaman gece çektiğim bir fotoyu atayım baya kaliteli çekiyor

Uploaded with ImageShack.us
                  Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
                  GIBBON

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hi_cazz
                    kesinlikle haklısın abi tamam galaxy google destekli android ile biraz önde gibi olabilir ancak şuda var ki tüm parçalarını kendi üreten yazılımını kendi yazan bir firma daha destekli ve güvenilir bencede zaten ios ve windows çatısı altında yaptırılan mekanik analizler windowsta 2 3gün sürerken ios bunu 6 7 saat gibi sürede tamamlıyor yazılım mekanik uyumu çok kaliteli

Yorum

Orjinal yazı sahibi: skydroll
                      Bangkok tayım.

Nail kardeşim. Allah nazardan korusun seni.
                      Mesleğinin zor ve uykusuz geçen zamanları da vardır ama bir ayağın Avrupa'da bir ayağın Asya'da, Sana imreniyorum doğrusu.
                      İphone4 için de

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya
                        Orjinal yazı sahibi: skydroll
                        Bangkok tayım.

Nail kardeşim. Allah nazardan korusun seni.
                        Mesleğinin zor ve uykusuz geçen zamanları da vardır ama bir ayağın Avrupa'da bir ayağın Asya'da, Sana imreniyorum doğrusu.
                        İphone4 için de
                        Cemil Abi hepimizi korusun...
                        Her işin zorluğu oldugu gibi güzel yanlarıda var dediğin gibi.

Burdaki Apple çılgınlığını anlatsam inanmazsınız....
                        Bizde her mahallede nasıl market varsa burdada Istudıo var.
                        Her türlü Apple ürününü ve aksesuarını bulmak mümkün.

Telefonla çektiğiniz bir fotografı 5 dk içersinde İphone 4 kılıfı haline getirip size verebiliyolar...

Ben Bangkok u çok beğendim.

Yorum

İşleniyor...
                        X