Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Samsung Galaxy Note ? İphone 4S

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Samsung Galaxy Note ? İphone 4S

herkese selamlar 2 senedir kullandığım iphone3gs telefonum artık iyice haşat oldu değiştiricem iphone4s ile galaxy note arasında kaldım gönlüm galaxy tarafından ama iphoneden sonra android nasıl olur afallarmıyım özellikle film izliyorum oldukça fazla bu 2 modelden birini kullanan varmı yardımcı olursanız sevinirim.
    Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
    GIBBON

Ynt: Samsung Galaxy Note ? İphone 4S

4s alınabilir. 4 olsaydı gerek yoktu da. bence galaksi malaksi ucmaya gerek yok designed by apple in california assembled in china dan devam
    2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Bu videolar sana yardımcı olabilir;

Detailed spec comparison & photos: http://bit.ly/ppv25yFull iPhone 4S review: http://bit.ly/tSkfduFull Samsung Galaxy S II Review: http://bit.ly/lAHVY8The iP...

Смотрите любимые видео, слушайте любимые песни, загружайте собственные ролики и делитесь ими с друзьями, близкими и целым миром.

'11 Insignia   |   Edition + Elegance   |   1.6T   |   Olimpik Beyaz

http://www.insigniateam.com/forum/index.php?topic=8025.0

Yorum

Android elmayı ısırıp bitiriyor haha haha

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

tabiki galaxy note.

Yorum

Ben Galaxy Gio kullanıyorum.Android'li bi cihaz.Bütün isteklerime yanıt veriyor. Ki Note Gio'dan fazla bi cihaz.Tavsiye ederim..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: duownage
              herkese selamlar 2 senedir kullandığım iphone3gs telefonum artık iyice haşat oldu değiştiricem iphone4s ile galaxy note arasında kaldım gönlüm galaxy tarafından ama iphoneden sonra android nasıl olur afallarmıyım özellikle film izliyorum oldukça fazla bu 2 modelden birini kullanan varmı yardımcı olursanız sevinirim.
              Galaxy Note mükemmel bir telefon. Ekranına bayıldım. 2 sorun var.

1) 5.3" ekran nedeniyle her cebe girmez (Benimkine 7 inch Galaxy tab bile giriyor o ayrı bir şey)
              2) Mükemmel ekranın bedeli pil ömrü. Özellikle yüksek ışık şiddetinde 1/2-1 gün arasında dayanıyor.
              2200 mAh olmasına karşılık tam bir pil canavarı.

Ama yinede tavsiye ederim. Iphone 4s de güzel. Ama yukarıdakiler benim için sorun değil dersen Galaxy Note al.
              2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: turquaz72
                Orjinal yazı sahibi: duownage
                Galaxy Note mükemmel bir telefon. Ekranına bayıldım. 2 sorun var.

1) 5.3" ekran nedeniyle her cebe girmez (Benimkine 7 inch Galaxy tab bile giriyor o ayrı bir şey)
                2) Mükemmel ekranın bedeli pil ömrü. Özellikle yüksek ışık şiddetinde 1/2-1 gün arasında dayanıyor.
                2200 mAh olmasına karşılık tam bir pil canavarı.

Ama yinede tavsiye ederim. Iphone 4s de güzel. Ama yukarıdakiler benim için sorun değil dersen Galaxy Note al.
                zaten cepte telefon taşıma alışkanlığım yok abi elimde taşırım cüzdan ve telefonu 1-2 gün şarj hiç yoksa iyidir benim için yeterli ciddi düşünmeye başladım bakalım en son neyde karar kılıcam
                GIBBON

Yorum

tavsiyeler için tşkler telefon alındı galaxy note aldım daha yeni açıyorum bakalım izlenimlerimi yazarım
                  GIBBON

Yorum

ben de galaxy s 2 aldım çok memnunum.

Yorum

Bana göre

Iphone 4S = Mercedes C180 K
                      Galaxy S2 = Insignia

Galaxy S2 nin daha çok özelliği var ama Iphone'un ismi var.
                      Verdiğim örneklerdede olduğu gibi Iphone satış rekorları kırıyor, Galaxy S2'yi ise sadece özelliklerini bilenler alıyor

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Ben de geçenlerde S2 aldım ve çok memnunum.S2 veya o ayardaki telefonlar iphonedan oldukça üstün bence.
                        http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
                        2.0 CDTI
                        Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

Iphone Down

Android Up

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

iPhone ilk çıktığından beri kullanıyorum, şu an iphone4 üm var 4s siparişini de verdim bir haftaya geliyor. Tam bir iPhone ve Apple kullanıcısiyım. İnanın mükemmellik ayrıntılarda saklıdır bu da Apple da var. Samsung da iyi bir alet muhakkak fakat ikisi arasında her zaman Apple derim . Naçizane fikrim !
                            Ek olarak en son android marketten virüs yüklü 14.000 uygulama silindi bu da Apple in kalitesi hakkında haklılığımı onaylıyor sanırım.

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                            Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

Galaxi s2 .zaten gökbilime merakım vardı

1,4 turbo.sunroof, necvox navigasyon, beyaz (gitti güzelim cosmo)

Yorum

İşleniyor...
                              X