Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Captiva uygulama

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Captiva uygulama

Herkese selamlar öncelikle;
    aracımıza xenon taktırmayı düşünüyorum bayiyi aradım biz önermiyoruz arıza ışığı yakıyor farda titreme yapıyor ve biz takmıyoruz dediler ama yolda görüyorum oldukça hoş duruyor ve takanların herhangi bir sorunları olsa takmazlar diye düşünüyorum bunun doğrusu nedir fikri olan varmı vede ayna altı aydınlatma alt ve ayak kısmı aydınlatma düşünüyorum izmirde yaptırabileceğim yerler varmı bilgisi olan varsa yardımcı olusa sevinirim.
    Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
    GIBBON

Ynt: Captiva uygulama

hangı bayıyı aradın kardesım gultekın ustayla gorus surtasla o sana herseyı soyler ondan baskasıylada gorusme ok

Yorum

emre abi egemle görüştüm birde başka yerde yaptırırsak garanti dışı kalma gibi sorunundan bahsediyorlar ondan düşmedim üstüne pek
      GIBBON

Yorum

kardesım servıste yaptırıdıgın surece sorun yok takma kafana sen ac konus sen sor rahat ol kendısıne cekmek ıcın ugrasıyorlar musterıyı

Yorum

Servis taktı bizde, arıza ışığı ve titreme yok sadece geçenlerdeki sorun oluştu onda da xenon beyni değişti sorunu çözdüler. Kesinlikle sarıdan güzel duruyor.
          Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
          Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
          VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

öyle yapayı o zaman emre abi surtaşı arayım bakalım kafama yatarsa gideyim hasan aynen çok hoş duruyor aracın rengide beyaz olunca uyum içinde duruyor
            GIBBON

Yorum

emre abi surtaşla konuştum ozan bey adında birisi aradı 400 tl diyor 2 yıl garantili sizce nasıl uygunmu fiyatı
              GIBBON

Yorum

ozan bey merhaba izmir surtaş tan gültekin ben yardımcı olayım beklerim.

Yorum

emrecim selamlar

Yorum

İşleniyor...
                  X