Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bu araç sizce nasıl?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Bu araç sizce nasıl?

Murat abim, bende lotusu çok seviyorum dehşet araba fakat elinde kalır bir de yedek parça sorunu... ama ben de böyle değişik arabaları çok severim, bence lotus yerine biraz daha pahalı olabilir fakat clio v6 rs 255 bg vardı bir tane satılık benim favorilerimde fakat ilanın süresi dolmuş... http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...39/pasif-ilan/

satan galerinin profili bu http://www.sahibinden.com/pnrauto1WQ...XQQdisplayuser
    istersen bir araştır dehşet bir araba bak, sen al bu aracı sonra ilerleyen zamanlarda sen sıkılınca ben de senden alacağım fiyat 92 yazıyor fakat indirim yapar kesinlikle

Yorum

mg nin kaderi lotustandan da kötü be kardeşim lotusu daha çok görmüşümdür... ama mazda gerçekten çok iyi yaa, alınabilir ama çok özel bir araç değil...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: volkan
        murat alacağın tek araba bence maserati turbolu olduğu için çhıpte yapabiliriz standartıda çok yüksek zaten küçük bir bütçeyle yollarda çok araba avlarsın hızlı diye geçinen
        volkan, evet maserati tam bir canavar ama tipten sınıfta kalıyor bence biraz da dikkat çekici şekil olsun istiyorumaslında mg iyi görünüyor, bunu da bi soruşturayım
        Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
        Murat abim, bende lotusu çok seviyorum dehşet araba fakat elinde kalır bir de yedek parça sorunu... ama ben de böyle değişik arabaları çok severim, bence lotus yerine biraz daha pahalı olabilir fakat clio v6 rs 255 bg vardı bir tane satılık benim favorilerimde fakat ilanın süresi dolmuş... http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...39/pasif-ilan/

satan galerinin profili bu http://www.sahibinden.com/pnrauto1WQ...XQQdisplayuser
        istersen bir araştır dehşet bir araba bak, sen al bu aracı sonra ilerleyen zamanlarda sen sıkılınca ben de senden alacağım fiyat 92 yazıyor fakat indirim yapar kesinlikle

ömer kardeşim bu adam sence 92 binden ne kadar aşağı iner ben arabaya o kadar parayı verirsem bundan sonraki hayatımı o arabanın içinde geçirmek zorunda kalırım; çünkü hanım beni bidaha eve almaz
        Orjinal yazı sahibi: hc1975
        Bir aralar epeyce Esprit bakmıştım, ciddi yedek parça ve kaliteli usta bulma problemlerine şimdiden kendinizi hazırlayın.

Ayrıca bu (ve bu gibi araçların) birçok parçası pahalı olduğu için uydurma parçalar ile değiştiriliyor, örneğin bu aracın ön tamponu orjinal değil, tüm bunlara dikkat edin, sonuçta satmak istediğinizde bu araçların çok kısıtlı sayıdaki alıcılarının ilk baktığı şey orjinallik olacaktır. 0 parça isterseniz, İngiltere'den gelecek parçalara arabadan daha fazla para ödeme riskiniz var.

Fiyat konusuna girmiyorum, 24 bin demişsiniz sanırım, orjinal değilse, o bile yüksek bir fiyat.

Herşeye rağmen bu araba derseniz, maslak sanayiyi bir dolaşın, Lotus ile ilgilenen ustalar bulabilirsiniz.

Toplatmak isterseniz iyi ustalar var, envanter çıkarmak ve İngiltere'de iyi fiyatla 2. ellerini bulmanız gerekecek, zor bir iş ancak sırf bu iş için otomobil alanlar var, sonuçta zevk meselesi.

Lotus konusunda ısrarlıysanız, bence her zaman bir Esprit'e para harcamak, Elan'a harcamaktan iyidir.
        walla beni umutsuzluğa sürüklediniz; araç çok hoşuma gidiyor ama elimde de patlamasını istemem
        ESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
        ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH

Yorum

biraz yüksek fiyatı abi de, çok dikkat çekici ya valla bu da iki kişilik, ortadan motor arkadan itiş, valla yanlaya yanlaya gidersin Murat abim bir de 255 bg canavar ya honda s2000 düşündün mü abi? çok özel bir araç değil fakat motordan önce çok iyi bir hazırlık olur

Yorum

ya da corvette c5, biraz fazla yakar ama ikinci araba için mükemmel bir seçenek fiyatları onun da 60 bin civarı

Yorum

s2000 de fena değil ama fiyat pahalı. bana biraz daha uygun bişeyler lazım
              ESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
              ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH

Yorum

abi bir de chrysler crossfire var ben hastaydım o araca zamanında bir bak istersen onun da fiyatlar 55-60 civarında

Yorum

valla hep çok yakan araçları söylüyorum da abi pontiac trans am, 99-2000 model filan, chevrolet camaro, yine o yılların modelleri, porsche boxter var, bunlar da güzel arabalar...

Yorum

rx8 abı super araba tek kelımeyle az km yapmıs alırsın abı sahsen farukla bındık hayran kaldık

Yorum

onu da söyleyecektim de kardeşim, Murat abi biraz daha marjinal bir araç istiyor, farkettim chrysler crossfire mükemmel bir araç bana göre Murat abim için

Yorum

aynen guzel kardesım senın dedıgınde rx8 ı dusunsun bence harıka ılk once coupemı ıstıyor cabrıomu ona karar vercek kardesım gerısı kolay butceyle

Yorum

aynen kardeşim Murat abim herhalde arabalara daldı, ilgilenmiyor burayla

Yorum

Orjinal yazı sahibi: myanmaz
                            s2000 de fena değil ama fiyat pahalı. bana biraz daha uygun bişeyler lazım
                            murat rx8 gerçekten çok iyi bir alternatif. ilk geldiğinde bazı sıkıntılları olmuş ancak şimdilerde baya bir anlayanı var. bakımı küsürü sorun olmaz. hem 1.3 motor.
                            kat iptali yapınca da egzozdan alev atıyor. al sana need for speed
                            Смотрите любимые видео, слушайте любимые песни, загружайте собственные ролики и делитесь ими с друзьями, близкими и целым миром.
                            Jetta 1.4 TSI 170

Yorum

Eğer yakıt sarfiyatı konusunda çekinceniz yoksa ben de Mazda RX8 derim..Modifikasyona gerek bırakmayan bir performans canavarı...Ve çok havalı
                              2010 Cosmo 1.6T / Flexride / DVD800 / Infinity ses sistemi/Teknik Gri / Avanue Morrocano Bej döşeme

Yorum

İşleniyor...
                              X