Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bu araç sizce nasıl?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Bu araç sizce nasıl?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0333174/detay/

arkadaşlar bu aralar biraz ufak, iki kişilik, güçlü kuvvetli ve birazda şekli olan uygun fiyatlı bir spor otomobil düşünüyorum. daha önce hiç lotus kullanan var mı? linkteki gibi bir araç alsam bana çok sıkıntı çektirir mi? cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
    ayrıca başka teklifler de olursa alabilirim fiyat uçuk olmamak kaydıyla. hanımı daha fazla kandıramıyorum
    ESKIDEN 2010 INSIGNIA1.6TURBO COSMO OLIMPIK BEYAZDI
    ŞIMDI 2014INSIGNIA 1,6TURBO SIDI COSMO OTOMATIK STIL+PARK&GO PAKET KARBON SIYAH

Ynt: Bu araç sizce nasıl?

Keyif için alınır

Bu tür araçların yedek parça sorunu olabilir

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

valla içerik nasıldır bilmem ama tip olarak saçma sapan bi arabaya benziyor
      F30 Sport+

Yorum

Onun yerine şunu öneririm :

Yorum

playstation ilk çıktığında ben bu arabayla yarış yapardım heygidi günler hey 15-16 yıl olmuş valla alanda satanda pişman olabilecek bir araç
          2015 leon fr

Yorum

zaten keyif için düşünüyorum
            ilandaki alfaya baktım ama biraz daha az bulunan kupon bir araç olsun istiyorum.
            lotus elan bu konuda iddialı gibi geldi. bir de araç 1.6 158 hp, chip falan uygulanabilirse uçar diye düşünüyorum

Yorum

Peki buna ne dersiniz ?

Yorum

Ya bu tarz araçlar çok can yakar... Yani bişey olsa parça nasıl bulunacak? çok zor ve can sıkıcı olabilir...

2 kişilik spor tarzda bana kalırsa ya smart ya da TT alınabilir.

ör: rastgele bir link

Yorum

Lotus Elan karika bir araçtır tabi yılı itibari ilede günümüzün saygın spor arabalarından Allah kaza bela vermedikce iyi de bir ustanız varsa çok keyifle binebileceğiniz bir arac Alfayı kesinlikle tercih etmem böyle araçlarda marka artı bir değerdir,
                  Güven kardeşimizin Göndermiş olduğu smartta alternatif olabilir oda çok sınıf bir araç bence...

Yorum

murat bırak araba işini sana motor alalım abicim ihihi
                    Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                    [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

o lotusu alırsanız son sahibi siz olursunuz,64.500 TL o arabaya kesinlikle verilmez,bence fantazi aramaya gerek yok, http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3940125/detay/
                      Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                        murat bırak araba işini sana motor alalım abicim ihihi
                        emre motora razı edemedim daha hanımı önce bununla bir ısıtayım

ona da bakmıştım ; güzel araç ama ilk bakışta çok albenili görünmüyor yani maserati olduğunu anlayana kadar

Orjinal yazı sahibi: paTRiot
                        Ya bu tarz araçlar çok can yakar... Yani bişey olsa parça nasıl bulunacak? çok zor ve can sıkıcı olabilir...

2 kişilik spor tarzda bana kalırsa ya smart ya da TT alınabilir.

ör: rastgele bir link

smart benim de ilgimi çekiyor aslında ama biraz fazla küçük ve güçsüz gibime gelmişti, ama düşünülebilir.

Orjinal yazı sahibi: Sensation
                        o lotusu alırsanız son sahibi siz olursunuz,64.500 TL o arabaya kesinlikle verilmez,bence fantazi aramaya gerek yok, http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3940125/detay/
                        araca zaten 24500 isteniyor, bu yüzden düşünüyorum, 3. aracım olacağı için s2000 fiyatı fazla gelir.

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
                        Lotus Elan karika bir araçtır tabi yılı itibari ilede günümüzün saygın spor arabalarından Allah kaza bela vermedikce iyi de bir ustanız varsa çok keyifle binebileceğiniz bir arac Alfayı kesinlikle tercih etmem böyle araçlarda marka artı bir değerdir,
                        Güven kardeşimizin Göndermiş olduğu smartta alternatif olabilir oda çok sınıf bir araç bence...
                        emrecim lotus elan benim çocukluktan beri hayalim olan bir araç aslında. bakım falan sorun olmayacak ustam hazır. sadece biraz derli toplu bişey olsun istiyorum. hiç kullanma fırsatım olmadı. ama çok keyifli bir araca benziyor.

Yorum

Bir aralar epeyce Esprit bakmıştım, ciddi yedek parça ve kaliteli usta bulma problemlerine şimdiden kendinizi hazırlayın.

Ayrıca bu (ve bu gibi araçların) birçok parçası pahalı olduğu için uydurma parçalar ile değiştiriliyor, örneğin bu aracın ön tamponu orjinal değil, tüm bunlara dikkat edin, sonuçta satmak istediğinizde bu araçların çok kısıtlı sayıdaki alıcılarının ilk baktığı şey orjinallik olacaktır. 0 parça isterseniz, İngiltere'den gelecek parçalara arabadan daha fazla para ödeme riskiniz var.

Fiyat konusuna girmiyorum, 24 bin demişsiniz sanırım, orjinal değilse, o bile yüksek bir fiyat.

Herşeye rağmen bu araba derseniz, maslak sanayiyi bir dolaşın, Lotus ile ilgilenen ustalar bulabilirsiniz.

Toplatmak isterseniz iyi ustalar var, envanter çıkarmak ve İngiltere'de iyi fiyatla 2. ellerini bulmanız gerekecek, zor bir iş ancak sırf bu iş için otomobil alanlar var, sonuçta zevk meselesi.

Lotus konusunda ısrarlıysanız, bence her zaman bir Esprit'e para harcamak, Elan'a harcamaktan iyidir.

Yorum

murat alacağın tek araba bence maserati turbolu olduğu için çhıpte yapabiliriz standartıda çok yüksek zaten küçük bir bütçeyle yollarda çok araba avlarsın hızlı diye geçinen

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sensation
                              +1

Yorum

İşleniyor...
                              X