Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bu araç sizce nasıl?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Bu araç sizce nasıl?

Bence Lotus ve Maserati hiç dikkat çekici ve güzel değil. S2000 hakkında pek bilgim yok ama görünüş olarak çok daha sportif. Performans olarakta tatmin eder diye düşünüyorum. Clio V6 ise markadan kaybediyor

RX8 güzel ancak yakıtı sıkıntı olabilir ayrıca yaklaşık 100.000km'de motoru sıkıntı çıkarıyormuş. Arkadaşım o yüzden satmak zorunda kaldı. Araçla yanlamak çok ayrı bir keyif, 9000 devirdeki sesi ise harika... Ancak modası geçti sanki :/

Porsche boxster almanızı tavsiye ederim. Çok keyifli bir araç üstelik cabrio. Şehir içi karma kullanımda 13 litre gibi bir yakıt tüketimi var. Insigniadan az yakıyor

İlandaki araç arkadaşımın. Hevesini aldığı için satıyor. Aracı kullandım, açıkcası modeline rağmen çok ama çok dikkat çekiyor. Utanıp camları(Filmli) kapatmıştım. Modeline takılmayın sonuçta ölüsü dirisi Porsche ... Ayrıca vergi avantajıda var

Crossfire güzel ancak hem yakıt hemde vergi açısından değermi bilemiyorum...

Saygılarımla ...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cem ÇAĞLAYAN
      Bence Lotus ve Maserati hiç dikkat çekici ve güzel değil. S2000 hakkında pek bilgim yok ama görünüş olarak çok daha sportif. Performans olarakta tatmin eder diye düşünüyorum. Clio V6 ise markadan kaybediyor

RX8 güzel ancak yakıtı sıkıntı olabilir ayrıca yaklaşık 100.000km'de motoru sıkıntı çıkarıyormuş. Arkadaşım o yüzden satmak zorunda kaldı. Araçla yanlamak çok ayrı bir keyif, 9000 devirdeki sesi ise harika... Ancak modası geçti sanki :/

Porsche boxster almanızı tavsiye ederim. Çok keyifli bir araç üstelik cabrio. Şehir içi karma kullanımda 13 litre gibi bir yakıt tüketimi var. Insigniadan az yakıyor

İlandaki araç arkadaşımın. Hevesini aldığı için satıyor. Aracı kullandım, açıkcası modeline rağmen çok ama çok dikkat çekiyor. Utanıp camları(Filmli) kapatmıştım. Modeline takılmayın sonuçta ölüsü dirisi Porsche ... Ayrıca vergi avantajıda var

Crossfire güzel ancak hem yakıt hemde vergi açısından değermi bilemiyorum...

Saygılarımla ...
      Buda güzel bir seçenekmiş, sadece fiyat biraz fazla gibi geldi, allah sahibine bağışlasın

Yorum

yakıt sarfiyatı sorun olmayacaksa, bence amerikan v8'ler daha mantıklı, fakat hepsi 4000 motor ve üzeri, modelleri ne kadar eski olsa da vergisi hala bi dünya, bir corvette c5'e burada yazan hiçbir araba yetişemez bence, 345 bg, v8 5.7 lt, 0-100 4.8 sn 275 maksimum hız... porsche boxter güzel zaten ben de tavsiye ettim, ama onun da bakımları çok masraflı olabilir, rx8 mükemmel bir araç ama Murat abinin istediği araç olduğunu sanmıyorum, ayrıca araçta 5 yıl 150 bin km garantisi var, bişey olmaz onun motoruna gidişi çok iyi kesinlikle... chrysler crossfire vergisi, 2 düşük dilime geçmiş çoğu yıllık 2 bin bile değil, o yüzden vergiden artık sorun çıkmaz, artı chrysler de mercedes 3.2 motor var, o yüzden amerikanlar gibi içmez benzini bu arada Cem kardeşim, clio konusunda söylediklerine katılmıyorum maalesef, renault, ne kadar orta ve alt kesime filan hitap etse de motoru yaptı mı tam yapıyor, ayrıca da formula da opel yok renault var bunu de bir not olarak söyleyeyim... clio v6 gerçekten çok ama çok özel bir araç dünyada 500 tane var, bu bile ne kadar özel olduğunun kanıtı, artık ona renault denemez... ayrıca da megane rs eskisi de yenisi de çok canavar motorlara sahipler, tamam kalite ve konfor da opeli yakalayamaz fakat motor teknolojileri hiç küçümsenecek gibi değil....bir latitude kesinlikle insignia ile karşılaşamaz, fakat, megane rs astra opc'yi çok fena üzebilir... eskisinin 0-100 6.5 sn, yeni megane trophy 265'in 6 sn, ve önden çeker araçlarda nürburging pist rekorunu kıran araç.. 0-100 6 sn... konfor ve yeterince hız için opel fakat saf hız için renault alınır... evo dergisinin son sayısında, bir yanda lambo aventador varken, diğer yanda megane rs trophy var

Yorum

RX-8'de bildiğim kadarıyla 3 yıl 100.000km garantisi var ki oda makyajlı modellerden(2010) itibaren. Onlarında fiyatı ikinci elde 57.000TL'den başlıyor. O fiyata Boxster daha mantıklı bence...

Boxster'ın bakım ve yedek parça sıkıntısı Ankara-İstanbul için yok denebilir. Sanayide birçok parçası mevcut hatta ebay'den bile çoğu parçasını çok ucuza getirtebilirsiniz.

Crossfire 2 alt dönemden vergi ödemesine rağmen 3000-3500 cc arası olduğu için yıllık 3.334TL gibi bir masraf çıkarıyor

Spor bir araba denince akla sadece performans gelmemeli bence. Aracın içine oturduğunuzda farklı ve özel hissetmelisiniz. Dikkatler üzerinizde olmalı. Clio bence gösterişten çok uzak. İsterse dünyada tek olsun, dönüp bakan olurmu acaba :/

Saygılarımla ...

Yorum

peki Cem kardeşim, sence Clio V6 mı daha çok dikkat çeker, porsche boxter mı? logolarını kapatıp dolaştıralım piyasada? tabii ki clio v6 çok ütopik bir araç, çok farklı bir araç, çok cesaret isteyen bir araç, herkes onu almaya kalkışmaz zaten, boxter kesinlikle, ona göre daha sıradan, fakat daha zengin hissi uyandıran bir araç... ama clioya binen çok özel olur bunu unutmamamız gerekir, boxter çok daha sıradan ona göre... tabii ki spor araç denince akla performans gelmez fakat, araba gösterdiği kadar gitmezse ben ne anladım o araçtan, eski hyundai tiburonu ele alırsak, araç 300 km sınırına yaklaşacak gibi duruyor fakat, 200 km'yi görür mü acaba? özel bir araç düşünülüyorsa kesinlikle gücü kuvveti ile de buna destek olması şart... porsche boxter da hızlı, fakat clio kesinlikle ve kesinlikle daha ilgi çekici, şunu da söyleyeyim bu kesinlikle benim fikrim, piyasada on kişiden 7 si bu konuda porsche der, fakat bir kamuoyu yoklaması yapıp, logoları kapatıp, arabadan pek anlamayan insanlar kesinlikle clioyu daha ilgi çekici bulur... zaten clio piyasada yok, bir tane vardı o da 92 bin tl, zaten Murat abi de ona o parayı veremeyeceğini söyledi... benim amacım, araçları logolarına göre değerlendirilmemesi yönünde, yanlış anlama kardeşim, seninle polemik için yapmıyorum bunu, sadece sezarın hakkı sezara, piyasada kötü bilinen markaların çok iyi arabaları var... hyundai ve kia bunların mükemmel örnekleri mesela, ama adamlar yapıyor ona kimse birşey diyemez, tabular kesinlikle yıkılmalı...

Yorum

Bana göre Clio kendine şöyle baktırır, birgün yolda 200 civarı hızla gidersin yanından anlamadığın bir anda pat diye bir Clio geçer ve ilk işin internette o Clio'nun özelliklerine bakmak olur ve sonra helal olsun dersin Şöylede bir gerçek var içinde bindiğin zaman kalite hissi 0

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

İnaılmaz kötü bir araç o fiyatı kesinlikle haketmiyor

Alanın elinde kalır bu araba

İlan tarihindende belli zaten

İlan Tarihi :
                27 Ağustos 2010
                2015 2.0 sorento

Yorum

ben bır gun kusadasında ufaktan kendı capımda kapısıyordum arabalarla bır baktım onumde evo 10 var bırde clıo v6 vardı v6 dan oyle bır ses gelıyordukı herkes resmen yola attı kendısını ızlemeye super bır araba gercektende dedıgınız gıbı pahalı ewet ama cok kaslı bır yapısı var ve cok baktırır kendısıne emınım bende buna cok farklı bır araba herkes cozmeye calısır nasıl bır araba oldugunu

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
                    peki Cem kardeşim, sence Clio V6 mı daha çok dikkat çeker, porsche boxter mı? logolarını kapatıp dolaştıralım piyasada? tabii ki clio v6 çok ütopik bir araç, çok farklı bir araç, çok cesaret isteyen bir araç, herkes onu almaya kalkışmaz zaten, boxter kesinlikle, ona göre daha sıradan, fakat daha zengin hissi uyandıran bir araç... ama clioya binen çok özel olur bunu unutmamamız gerekir, boxter çok daha sıradan ona göre... tabii ki spor araç denince akla performans gelmez fakat, araba gösterdiği kadar gitmezse ben ne anladım o araçtan, eski hyundai tiburonu ele alırsak, araç 300 km sınırına yaklaşacak gibi duruyor fakat, 200 km'yi görür mü acaba? özel bir araç düşünülüyorsa kesinlikle gücü kuvveti ile de buna destek olması şart... porsche boxter da hızlı, fakat clio kesinlikle ve kesinlikle daha ilgi çekici, şunu da söyleyeyim bu kesinlikle benim fikrim, piyasada on kişiden 7 si bu konuda porsche der, fakat bir kamuoyu yoklaması yapıp, logoları kapatıp, arabadan pek anlamayan insanlar kesinlikle clioyu daha ilgi çekici bulur... zaten clio piyasada yok, bir tane vardı o da 92 bin tl, zaten Murat abi de ona o parayı veremeyeceğini söyledi... benim amacım, araçları logolarına göre değerlendirilmemesi yönünde, yanlış anlama kardeşim, seninle polemik için yapmıyorum bunu, sadece sezarın hakkı sezara, piyasada kötü bilinen markaların çok iyi arabaları var... hyundai ve kia bunların mükemmel örnekleri mesela, ama adamlar yapıyor ona kimse birşey diyemez, tabular kesinlikle yıkılmalı...
                    Aslında araçları logolarına göre değerlendirmiyorum. Zevkler ve renkler tartışılmaz ama bahsettiğimiz araç Clio. Sanki normal bir Clio bayiden alınmış, sanayide modifiye edilmiş gibi gıcık bir tipi var arabanın. Orjinal olduğunu bilmeyen biri, bu çakal arabayı ne hale getirmiş diye bakar ...

Her markanın illaki güzel bir arabası var. Hyundai Genesis, Kia Magentis, Renault Laguna Coupe, Peugeot RCZ ... Fakat markanın 10 arabası var ve 1 tanesi güzel ise piyasada kötü olarak biliniyorlar. Aynı şeyi BMW, Audi, Mercedes-Benz için söyleyemiyorum. 10 araç yapıyorsa 10'uda güzel. Kötü yapsa bile kötü gözle bakılmıyor. Tabular bu yüzden yıkılamıyor ...

Logoları kapatsakta Boxster... Clio hatchback olduğu için baştan kaybediyor. Hatlarıda çok kaba. Boxster çok daha güzel ve zarif bir tasarıma sahip. Üstelik cabrio olmasıda büyük avantaj...

Clio'ya o parayı vermektense Subaru Impreza 2.5 WRX STi tercih edilebilir ...

Saygılarımla ...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: opelmania
                      Bana göre Clio kendine şöyle baktırır, birgün yolda 200 civarı hızla gidersin yanından anlamadığın bir anda pat diye bir Clio geçer ve ilk işin internette o Clio'nun özelliklerine bakmak olur ve sonra helal olsun dersin Şöylede bir gerçek var içinde bindiğin zaman kalite hissi 0
                      aynen kardeşim, araba bence 270 çok rahat görebilir, konfor ve kalite konusunda da kesinlikle haklısın, fakat araba yapısı gereği, konfor ve kaliteye ihtiyacı pek yok, araç tamamen spor araba formatlı üretilmiş, arka koltukları yok, bir roll cage eksik tabii renault da çok kaliteli bir araç değil fakat bunun böyle bir kaliteye de zaten ihtiyacı yok, ferrari f40'ı düşünürsek araçta paspas ve kapı açma kolları bile yoktu bu ferrariyi kötü mü yapar?

Yorum

İşleniyor...
                      X