ben gelmeyi çok istiyorum bir türlü kısmet olmadı ama bu hafta sonuda insigniam serviste olacak Koltuk ısıtma arızasından ötürü bir müddetliğine servise bıraktım malum uzun sürüyormuş,
ama fırsatım olursa benim gemim ile geleceğim
Servis çıkışında detayları paylaşmanı bekliyorum kardeşim
InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.
ben gelmeyi çok istiyorum bir türlü kısmet olmadı ama bu hafta sonuda insigniam serviste olacak Koltuk ısıtma arızasından ötürü bir müddetliğine servise bıraktım malum uzun sürüyormuş,
ama fırsatım olursa benim gemim ile geleceğim
Servis çıkışında detayları paylaşmanı bekliyorum kardeşim
plakaları kaparsak konya yolu tam yeri yol güzel ama gece 2 felan olması lazım
plaka kapamaya gerek yok, emniyet zaten takip ediyor böyle şeyleri, forum üzerinden haberleşip ayarlıyorsun ondan sonra bir bakmışsın ayarladığın güzergahta çevirme var, polis tırı durdurmuş yol kapalı sonra hep beraber el ele tutuşup otoparka haha
plakaları kaparsak konya yolu tam yeri yol güzel ama gece 2 felan olması lazım
plaka kapamaya gerek yok, emniyet zaten takip ediyor böyle şeyleri, forum üzerinden haberleşip ayarlıyorsun ondan sonra bir bakmışsın ayarladığın güzergahta çevirme var, polis tırı durdurmuş yol kapalı sonra hep beraber el ele tutuşup otoparka haha
Cagri, ilk defa yapmicaz. Zaten burdan yazmiyoruz yeri.
Hem bi yerde oturup cay kahve icerken araba muhabbet yapmak da suc degil ihihi
Yorum