Duyuru

Collapse
No announcement yet.

TÜRK BAYRAĞI'ndaki HATA

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: TÜRK BAYRAĞI'ndaki HATA

Cemil abi işinin hakkını veriyorsun vallahi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cekY
      Teşekkür ederim Uğur kardeşim. Her zaman, her konuda dikkatli olmalıyız.
      Herkes ihtisas alanında biraz duyarlı ve özverili olursa çok daha güzel şeyler olacağına eminim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya
        Orjinal yazı sahibi: cekY
        Teşekkür ederim Uğur kardeşim. Her zaman, her konuda dikkatli olmalıyız.
        Herkes ihtisas alanında biraz duyarlı ve özverili olursa çok daha güzel şeyler olacağına eminim.
        Kesinlikle abi, herkes işini layıkıyla yapsa ülkemiz en gelişmiş ülkelerden birisi olurdu Beyin göçleri dışarıya olacağına içeriye olurdu..

Yorum

clapclap Teşekkürler. Ellerine sağlık abim.

Yorum

"AKILLI KİMLİK KARTLARI" ile ilgili olarak yaklaşık bir sene önce gerekli yerlere e-mail göndermiştim. Ama hiç cevap alamamıştım.

Sonunda konuyu Başbakanlığa ilettim.

23 Ocak 2013 tarihi itibariyle "Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü"nden gelen cevabı sizlerle paylaşmak istedim.

"Sayın Cemil NİŞANKAYA

Bolu İlinde gerçekleştirilen Kimlik Kartı Pilot Uygulamasında değişik kart materyalleri denenmiş ve kullanılmıştır. Pilot uygulamada kullanılan kartlar genel uygulamada kullanılmayacaktır.

Ayrıca; yeni kimlik kartı tasarım çalışmaları sürdürülmektedir. Yeni kimlik kartlarında ay yıldız kullanılması halinde kullanılacak ay yıldız 25/01/1985 tarih ve 25/9034 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Türk Bayrağı Tüzüğüne uygun olacaktır.

Bilgilerinizi rica ederim"

Yorumum ise.
            Pilot uygulama bile olsa "Türk Bayrağı" Tüzüğüne göre işlem yapılması gerektiği.

Bilginize sunulur...

Yorum

Aynen katiliyorum Cemil Abim
              Yine de dikkatine saglik
              Herkes kendi konusunda ayni hassasiyet ile devam ederse sonuc mukemmel olacak

Yorum

Cemil abim harikasın, herzamanki dikkatin, verdiğin değerler sana minnettarız

Yorum

İşleniyor...
                X