otomotiv sektöründe çalışıyor olmamın en nefret ettiğim yanı motor içinde sıkışan kediler kış aylarında kayış kısmında ağır yaralı kedilerin pençelerinden korunmaya çalışarak onları kurtarma çabası yaşar diye düşünüp hepsini acil veterinere yetiştirmek araç sahibinin de hala can çekişen kedi hakkında yaptığı yorumlar ve müşteridir diye kendinizi tutmaya çalışıp kedi kurtarma operasyonu
içine geyik giren oto gördükten sonra buna sevinin derim
geyiği görmedim bilmiyorum ama motorun içine sıkışan kediyi görünce her defasında en az 2 gün kendime gelemiyorum
Bizim sitenin otoparkında da bir köpek var, yaklaşık 100 arabanın içinden sadece benimkinin kaputuna gelip yatıyor kerata. Yöneticinin bile dikkatini çekmiş. Neyse arabayı değiştirdik bakalım buna da yapacak mı
geçmiş olsun çok dikkat ediyorum kalabalık ve insan yığılı yerlere park etmiyorum ya otopark ya arabayı görebildiğim bir yere park ediyorum insanımız malesef böyle vururlar bakarlar sonra kimse yoksa vın tüyerler
Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır. GIBBON
geçen sene de alt komsumun balkonunun tam altında kalıyo apartman otoparkı.gecenin 12 sinde alt komsu 1 litre kadar yağ kızdırıp kızgın yağı arabamın tavanına ve ön kaputuna kızgın yağı dökmüştü.sansa üst komsu balkonda sigara içiyomus.döktüğü farketti ve hemen polis cağırdık.para cezası aldı bu seferlik ama en azından yaptığı yanına kalmadı.artık daha dikkatli yerlere park edin derim.sahsen ben öyle yapıyorum.
Rüya görüyordur o .. eskiden kalma . kaleye saldıran düşmanlar var diye yağ kızdırp döküyordur :P
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
geçen sene de alt komsumun balkonunun tam altında kalıyo apartman otoparkı.gecenin 12 sinde alt komsu 1 litre kadar yağ kızdırıp kızgın yağı arabamın tavanına ve ön kaputuna kızgın yağı dökmüştü.sansa üst komsu balkonda sigara içiyomus.döktüğü farketti ve hemen polis cağırdık.para cezası aldı bu seferlik ama en azından yaptığı yanına kalmadı.artık daha dikkatli yerlere park edin derim.sahsen ben öyle yapıyorum.
umarım dökerken bakıyordur bari kimse var mı diye bayan potansiyel katil çıkmasa
Araca uygun yer buluyorum tamam diyorum kimse dokunmaz bu sefer sen benim apt önüne koydun vay ben senin apt önüne koydum tartışması oluyor. Emre kardeşim oturduğum yeri biliyor geçen gün tam yarım saat arabaya yer aradım. Arabayla işimi halletmem 15 dk sürdü
Neyse şu sene bir geçsin de otoparklı bir yer şart gibi görünüyor.
Rüya görüyordur o .. eskiden kalma . kaleye saldıran düşmanlar var diye yağ kızdırp döküyordur :P
Orjinal yazı sahibi: Onat89
Orjinal yazı sahibi: Astra H
umarım dökerken bakıyordur bari kimse var mı diye bayan potansiyel katil çıkmasa
çok tuhaf bi insan kendisi.tam taşınma sebebi.evde yokken ayakkabılığı söküp parçalayıp parçalarını bodruma atmış bi insandan söz ediyoruz.yetenekleri saymakla bitmez.günün 24 saati camın dibinde oturur sıkılınca da çeşitli pislikler yapar bizim alt kata taşınmadan önce eski evindeki alt komsusunun soba borusu boşluğuna hortum takıp alt komususun evini sular altında bırakmış bir canlıdan söz ediyorum.düşmanımın başına vermesin.korkudan arabayı 1 üst mahalleye park ediyoruz.
Yorum