Arkadaşlar sokağımda bir tane ilköğretim okulu var. Aracımı boş yer neresi bulursam oraya koyuyorum. Gün içerisinde pek kullanmıyorum. Gece bir işim vardı aracı okulun önüne koymuştum. bir iki gündür oradaydı. Bindim aynaları açtım gidiyorum bir baktım sağ ayna açılmamış. Hemen indim çekiyorum çekiyorum gelmiyor biraz zorlamayla açıldı. Sonra bir koku var. eğildim kokladım o da ne? Uhu dökmüşler tam menteşe kısmına. Tam gece karanlığı bir şey görmedim ama sorun yok gibi. bir iki kez daha denedim şimdilik bir sorun yok. Hafiften de aynanın dış kısmını kalem gibi birşeyle çizmişler. Yani okul önünde dünya araç var gelip benim aracımı buluyorlar. Rahmetli babam gibi kafam atacak bir bidon benzine yakıcam arabayı bu nedir yaa... Bir rahat bırakın arabalarımızı.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Ne istiyor bu insanlar arabalarımızdan...
Collapse
X
-
Ynt: Ne istiyor bu insanlar arabalarımızdan...
Gecmis olsun
bir ikitane uyum saglayamayan ogrencinin isi gibi gozukuyor eger mumkunse potansiyel sorun olabilecek mekanlardan uzaklasalim
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
-
geçen sene de alt komsumun balkonunun tam altında kalıyo apartman otoparkı.gecenin 12 sinde alt komsu 1 litre kadar yağ kızdırıp kızgın yağı arabamın tavanına ve ön kaputuna kızgın yağı dökmüştü.sansa üst komsu balkonda sigara içiyomus.döktüğü farketti ve hemen polis cağırdık.para cezası aldı bu seferlik ama en azından yaptığı yanına kalmadı.artık daha dikkatli yerlere park edin derim.sahsen ben öyle yapıyorum.
Yorum
-
Benimde 2 hafta önce basıma geldi bu yapistirii olayı. Cuma namazı çıkışı aracın yanına geldim ki şoför kapısının koluna özene bezene yapıştırıcı dökmüşler. Hemen farketmem ise yaradı. İlk önce arabada bulunan kolonyayi dokum üstüne ardında sıcak suyla temizlemistim.2011 Insignia 2.0 CDTI 130HP Edition + EP Active Select + Cyclone Navi (Safir Siyah)
2008 Alfa Romeo 159 1.9JTDm Q-Tronic Distictive Plus(Siyah)
Yorum
-
Geçmiş olsun Güven kardeşim.
Fatih beyin dediği gibi bazı yerlerden uzak durmakta fayda var
Keşke herkesin kapalı garajı olsa ne kadar güzel olurdu.
2010 1.6 Turbo Cosmo DVD800-Navi Siyah
http://www.insigniateam.com/forum/üye-garajı/fotoğraflar/3830-kara-yağiz-delikanli-nın-son-fotolari
Yorum
-
ahhh o kediler
otomotiv sektöründe çalışıyor olmamın en nefret ettiğim yanı motor içinde sıkışan kediler kış aylarında kayış kısmında ağır yaralı kedilerin pençelerinden korunmaya çalışarak onları kurtarma çabası yaşar diye düşünüp hepsini acil veterinere yetiştirmek araç sahibinin de hala can çekişen kedi hakkında yaptığı yorumlar ve müşteridir diye kendinizi tutmaya çalışıp kedi kurtarma operasyonu
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ozasahhh o kediler
otomotiv sektöründe çalışıyor olmamın en nefret ettiğim yanı motor içinde sıkışan kediler kış aylarında kayış kısmında ağır yaralı kedilerin pençelerinden korunmaya çalışarak onları kurtarma çabası yaşar diye düşünüp hepsini acil veterinere yetiştirmek araç sahibinin de hala can çekişen kedi hakkında yaptığı yorumlar ve müşteridir diye kendinizi tutmaya çalışıp kedi kurtarma operasyonu
Yorum
Yorum