Günaydınlar Cemil abim...
Milleti rahatsız edenlere versinler tabiiii....
Birde çakma xenon lu arabaları bağlasınlar.Gözünü alıyor insanın birde yolu değil kendini aydınlatıyo o xenonlar...
cemil abi bu konuyu açtığın güzel olmuş bu olay benim başıma geldi. işe giderken biz vardiyalı çalıştığımızdan gece 12 de servis aracını polis durdurdu öndeki aracı kazaya sevk ettiğnden 132tl çeza yazdı . şaşırdık servis şöförüne sorduğumuzda çünkü biz birşey görmedik ne kazası dediğimizde sellektör yaptığını söyledi. bunun için ceza yazmışlar
Aman Tekrar dikkat diyorum. Kullandığımız araçlardan gerçekten şikayetçi olanlar var Bizim araçların farları özellikle AFL olanlar geceleri sürate bağlı olarak daha uzun bir alanı aydınlattığı için karşı taraftan gelen sürücüler veya önümüzde seyreden araç sürücüleri gerçekten rahatsız oluyorlar.
Hele Ürgüp Göreme Etkinliğinden gece dönerken Önümdeki Kamyon sürücüsü yanından geçerken arabama yanan sigarasını atmıştı.
Aman Tekrar dikkat diyorum. Kullandığımız araçlardan gerçekten şikayetçi olanlar var Bizim araçların farları özellikle AFL olanlar geceleri sürate bağlı olarak daha uzun bir alanı aydınlattığı için karşı taraftan gelen sürücüler veya önümüzde seyreden araç sürücüleri gerçekten rahatsız oluyorlar.
Hele Ürgüp Göreme Etkinliğinden gece dönerken Önümdeki Kamyon sürücüsü yanından geçerken arabama yanan sigarasını atmıştı.
cemil abi istersen far ayarlarına bi baktır o zaman aslında bu farların yol aydınlatmadaki başarısı kadar göz almamasıda gerekli, ki bendekiler öyle farlardan dolayı hiç sellektör yemedim..
cemil abi istersen far ayarlarına bi baktır o zaman aslında bu farların yol aydınlatmadaki başarısı kadar göz almamasıda gerekli, ki bendekiler öyle farlardan dolayı hiç sellektör yemedim..
Teşekkürler Gökhan kardeşim. Bu hafta sonu 1. yıl bakımı var konuyu ilgililere aktaracağım...
AFL farlar yüksekliği ve alanı kendi ayarlar fakat sizin eminiyetini düşündüğü kadar karşı tarafıda düşünerek uyarlanmıştır kontrol ettirmenizde fayda var
böyle şikayete duyarsız kalmamaları güzel de 1 yıl hapis nedir ya trafik kazasına sebep olup karşı tarafı öldürdüğün zaman 3 yada 6 ay tam hatırlamıyorum hapis veriyorlar, ama selektör yaptın diye 1 yıl öyle mi?
hatta bunun geyiği vardı birisini öldürmek istiyorsan en ucuz şekilde kurtulmak için trafik kazasına sebep ol diyorlardı buda onun gibi saçma sapan bir iş daha...
şikayetin doğruluğunu nasıl ispatlayacaklar? kanıt istemiyorlarsa uyuz olduğun bir kişi hakkında git karakola bana selektör yaptı de olacak iş mi
Yorum