Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Ücretsiz otomobil dergisi
Collapse
X
-
Ynt: Ücretsiz otomobil dergisi
Sevgili Fatih,
Bu derginin eski sayılarına ulaşmak mümkün mü. Ben bazı aylar kaçırmışım, şimdi çok detaylı inceleyemedim ama galiba sadece içinde bulunduğumuz ayın sayısını indirebiliyoruz. Özellikle Insignia ile ilgili bölüm varsa onu kaçırmak istemem.
2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ted79Sevgili Fatih,
Bu derginin eski sayılarına ulaşmak mümkün mü. Ben bazı aylar kaçırmışım, şimdi çok detaylı inceleyemedim ama galiba sadece içinde bulunduğumuz ayın sayısını indirebiliyoruz. Özellikle Insignia ile ilgili bölüm varsa onu kaçırmak istemem.
bu link nisan sayısına ait, linkte nisan yerine mart, sayi22 yerine sayi21 yazınca mart ayını indiriyor.
yani şöyle
bu düzenlemeleri istediğin gibi yaparak eski sayıları indirebilirsin
şu sayıda da Insignia var
InsigniaTEAM
Yorum
-
E-otodergi Ocak 2011 Sayısı Keyifli okumalar.
http://www.testyilligi.com/e-otoderg...011_sayi31.zip
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Nisan Sayısı
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagriOrjinal yazı sahibi: ted79Sevgili Fatih,
bu link nisan sayısına ait, linkte nisan yerine mart, sayi22 yerine sayi21 yazınca mart ayını indiriyor.
yani şöyle
bu düzenlemeleri istediğin gibi yaparak eski sayıları indirebilirsin
şu sayıda da Insignia var
Yorum
-
Evet, Insignia'nın bulunduğu 18. sayı yüklenmiyor, herhalde belli bir tarihten öncekileri arşivden kaldırmışlar.
2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri
Yorum
Yorum