Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İzmirliler - 27 Kasım V1 Challenge

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İzmirliler - 27 Kasım V1 Challenge

yarın Ülkü yarış pistinde V1 Challenge sezonun son yarışı var, izlemek isteyenler için haber vermek istedim.
    sezonun son yarışı ve 20 aracın aynı anda piste çıkacağı ilk yarış olacak (önceki yarışlarda parça parça piste çıktılar)
    imkan olsa izlemek isterdim, ben gidemiyorum bari size haber veriyim dedim
    InsigniaTEAM

Ynt: İzmirliler - 27 Kasım V1 Challenge

yav bir otomobil kulübü motorsporlarına bu kadar mı ilgisiz olur yaaa
    InsigniaTEAM

Yorum

opelin hiç bir yarış dalıyla ilgisi yok ya ondandır volkikar güzel tabii de ben konyadayım maalesef

Yorum

olmaz olur mu ya, OMS'den haberin yok mu, pist şampiyonasında yarışan Opel'lerin haricinde Opel bayileri kendi arasında da şampiyona yapmıştı diye hatırlıyorum. ama kriz OMS'yi de vurdu 2-3 yıl önce kapandı malesef.
        ama Türkiye Pist Şampiyonasında Opel'in başarıları hala devam ediyor diye biliyorum

InsigniaTEAM

Yorum

doğrudur da hani ne formulada var ne de ralli şampiyonasında ya ondan belki de, bir de wtcc'de bile vauxhall var yaaa

Yorum

Corsa c çok hoşuma gidiyor o serinin güçlü bir motoru varmı ?
            2016 w205 AMG

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aRsLan
              Corsa çok hoşuma gidiyor o serinin güçlü bir motoru varmı ?
              125 bg gsi var 1.8 fakat motoru çok ateşli değil kardeşim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
                doğrudur da hani ne formulada var ne de ralli şampiyonasında ya ondan belki de, bir de wtcc'de bile vauxhall var yaaa
                wtcc değilde btcc ile karıştırdın sanırım orada Vauxhall olmasının sebebi de adı üstünde "british" touring car championship
                yoksa ben wtcc'de Opel Astra olduğunu hatırlıyorum sanki yada DTM ile karıştırdım.
                Formula en uç nokta bu kadar çok ortaklı bir firmayı zaten formulada görmek zor olur ama WRC'de zaten topu topu 3 takım var bu sene Ford, Citroen ve Mini onun haricinde normal rallilerde Opel zaten bulundu zamanında.

Orjinal yazı sahibi: aRsLan
                Corsa çok hoşuma gidiyor o serinin güçlü bir motoru varmı ?
                pistteki Corsa super1600 ama Ömer'inde dediği gibi fabrikasyon 1.8 GSI var 106hp
                yaklaşık 9-10 saniyede 0-100 görüyor. bence ne iyi ne kötü ama bizim ülkemizde vergi açısından kötü
                Agora com álcool! O motor é o de 105cv com gas e 109 álcool. Deu 9,4s medidos em um programa.

bu arada s1600 Corsa'lar ile Berke ve Alptekin abi çok başarılıydı, BMW 3 ve Porsche'lerle yarıştığını unutmamak lazım
                InsigniaTEAM

Yorum

world touring car championship den bahsettiydim ama onu da takip etmiyorum ki bi ara TOCA diye bir oyun vardı az oynamadım valla orda da vauxhall vectra vardı, sizin kasadan, en dehşet eksoz sesine o sahipti

Yorum

birde corsaa gsi kesinlikle 125 bg Çağrı kardeşim o önceki kasalarda 1.6 gsi vardı, onların da sesleri impreza gibi hastaydım valla, onlar da 109 bg, aynı motor o zamanki tigrada da vardı... çok seri onlar da...

Yorum

Araç 1000kg 224hp 201nm tork'a sahip gerçekten çok iyi
                      2016 w205 AMG

Yorum

Orjinal yazı sahibi: 35OFT23
                        world touring car championship den bahsettiydim ama onu da takip etmiyorum ki bi ara TOCA diye bir oyun vardı az oynamadım valla orda da vauxhall vectra vardı, sizin kasadan, en dehşet eksoz sesine o sahipti
                        wtcc'den bahsettiğini anladım zaten o yüzden btcc ile karıştırdın sanırım dedim bu arada btcc'de Vectra'lar iyi gidiyordu, bakalım Insignia'yı da sokacaklarmı yarışa
                        açıkçası Corsa C'de 1.8 daha önce duymamıştım o yüzden netten araştırdım, ben makyajlı kasanın verilerini görmüşüm
                        2005 sonrası 107ps(106hp)
                        makyaj öncesi 125ps(123hp) diyorlar
                        InsigniaTEAM

Yorum

güncel olanda 1.6 150 bg de var o da çok sağlam bir motor bence... tabii opc kadar iddialı bir sürüşü ve gösterişi olmasa da bence gayet iyi ya, fiyatı da opc'ye göre çok uygun... fakat fiyat listesinde artık opc de yok 1.6 150 bg'de...

Yorum

InsigniaTEAM

Yorum

İşleniyor...
                            X