Daha önce forum sayfamızda yayımlandı mı? bilmiyorum ama AMAN DİKKAT diyorum.. cool
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Aldatılan kadının intikamı :)))))
Collapse
X
-
Aldatılan kadının intikamı :)))))
2010 1.6 Turbo Cosmo DVD800-Navi Siyah
http://www.insigniateam.com/forum/üye-garajı/fotoğraflar/3830-kara-yağiz-delikanli-nın-son-fotolariEtiketler: Hiçbiri
-
Ynt: Aldatılan kadının intikamı ))))
Orjinal yazı sahibi: 35OFT23aldatanlar da genelde lüks araçlara sahipler Cemil abim audi bmw mercedes başı çekiyorlar
Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOYPaylaşım için teşekkürler Cemil Bey)
Bizden geçti de gençler dikkatli olsunlar,çünkü kızlar pek yaman hiho
2010 1.6 Turbo Cosmo DVD800-Navi Siyah
http://www.insigniateam.com/forum/üye-garajı/fotoğraflar/3830-kara-yağiz-delikanli-nın-son-fotolari
Yorum
-
bmw'yi yaklaşık 2 yıl önce görmüştümde gerçekten içim gitmişti. Arabanın ne suçu var ama dimi...2011 Insignia 2.0 CDTI 130HP Edition + EP Active Select + Cyclone Navi (Safir Siyah)
2008 Alfa Romeo 159 1.9JTDm Q-Tronic Distictive Plus(Siyah)
Yorum
-
Boş işler Bence bir kadın aldatrıldığı ve bunu öğrendiği zaman mutlu olmalı böyle adi bir herifin yüzünü erkenden gördüğü için bu bence ona en büyük ödül diye düşünüyorum he adamın arabasına zarar vermek ancak o adamın seviyesine inmektir...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoffBoş işler Bence bir kadın aldatrıldığı ve bunu öğrendiği zaman mutlu olmalı böyle adi bir herifin yüzünü erkenden gördüğü için bu bence ona en büyük ödül diye düşünüyorum he adamın arabasına zarar vermek ancak o adamın seviyesine inmektir...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: SerdoganOrjinal yazı sahibi: DiaDavidoffBoş işler Bence bir kadın aldatrıldığı ve bunu öğrendiği zaman mutlu olmalı böyle adi bir herifin yüzünü erkenden gördüğü için bu bence ona en büyük ödül diye düşünüyorum he adamın arabasına zarar vermek ancak o adamın seviyesine inmektir...
kazsın bi cukur adamı içine düşürsün 5 gün aç susuz bıraksında arabaya ellemesin
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoffOrjinal yazı sahibi: SerdoganOrjinal yazı sahibi: DiaDavidoffBoş işler Bence bir kadın aldatrıldığı ve bunu öğrendiği zaman mutlu olmalı böyle adi bir herifin yüzünü erkenden gördüğü için bu bence ona en büyük ödül diye düşünüyorum he adamın arabasına zarar vermek ancak o adamın seviyesine inmektir...
kazsın bi cukur adamı içine düşürsün 5 gün aç susuz bıraksında arabaya ellemesin
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FacomXOrjinal yazı sahibi: DiaDavidoffOrjinal yazı sahibi: SerdoganOrjinal yazı sahibi: DiaDavidoffBoş işler Bence bir kadın aldatrıldığı ve bunu öğrendiği zaman mutlu olmalı böyle adi bir herifin yüzünü erkenden gördüğü için bu bence ona en büyük ödül diye düşünüyorum he adamın arabasına zarar vermek ancak o adamın seviyesine inmektir...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoffOrjinal yazı sahibi: FacomXOrjinal yazı sahibi: DiaDavidoffOrjinal yazı sahibi: SerdoganOrjinal yazı sahibi: DiaDavidoffBoş işler Bence bir kadın aldatrıldığı ve bunu öğrendiği zaman mutlu olmalı böyle adi bir herifin yüzünü erkenden gördüğü için bu bence ona en büyük ödül diye düşünüyorum he adamın arabasına zarar vermek ancak o adamın seviyesine inmektir...
kazsın bi cukur adamı içine düşürsün 5 gün aç susuz bıraksında arabaya ellemesinÜç günlük dünya dedikleri; cuma, cumartesi, pazar. =)))
Yorum
-
1 ve 2. resimdeki aracın koyu rengine yavruağzı renk deseni gayet başarılı bence. Yer yer yapılmış olan kaporta çizikleri ise ayrı bir hava katmış açıkcası.
3. resimdeki kazmalar ise araca ayrı bir asilik katmış. Başarılı bir çalışma.
(şaka bir yana cinayet sebebi)
Yorum
Yorum