Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Bu araç hakkındaki fikirleriniz nelerdir?
Collapse
X
-
Ynt: Bu araç hakkındaki fikirleriniz nelerdir?
Bu aracın arka görüntüsü benim hoşuma gidiyor.Ama işte tipik renault klasiği,2.0 lt motorların 2.eli hep zayıf olmuştur,buda öyle gibi Araçta bir problem olduüğunu sanmıyorum.Bence alınmaz,birkaç gün gezilip sonra geri verilirGri Bmw F10 5.25 xd 2014
-
arkadan görüntüsüne birşey demiyorum çünkü dersem Aston Martin'e haksızlık olur
ama geri kalanı bence çok saçma bir araba. bunun coupe olması lazım ama sanki 4 kapılı modeli önden arkadan sıkıştırınca tavan havaya fırtmış, arka kapılarıda iptal etmişler gibi bir havası var
yan profilden bu kadar berbat gözüken başka araba görmedim.InsigniaTEAM
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55ben bu arabaya bindim ve mükemmel.... fiyatıda uygunmuş azcık piyasası olcak gibi olsa kesinlikle alırdım
gökhancığım seninde binmediğin, oturmadığın bişi kalmamış, maşallah ya....
yollarda çok nadir gördüğüm ve kasası hoşuma giden araçlardan biri, tek hatası markası, fiyatta çok uygunmuş, şuan insignia kullanmasaydım bunu düşünebilirdim ama ilk işim o marka logolarını sökmek olurdu
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55hasancığım buna sende bi bin, otur bi daha kalkmak istemezsin emin ol logolu mogulu hamuduyla götürürsün
sen oturunca baya bi kalkamadın sanırım sadece oturdunmu yoksa kullanıp işlevinede baktınmı ?Gri Bmw F10 5.25 xd 2014
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: SeyyahOrjinal yazı sahibi: Hasan_apg09Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55hasancığım buna sende bi bin, otur bi daha kalkmak istemezsin emin ol logolu mogulu hamuduyla götürürsün
sen oturunca baya bi kalkamadın sanırım sadece oturdunmu yoksa kullanıp işlevinede baktınmı ?F30 Sport+
Yorum
-
bende bu arabaya bindim fakat sürmedim araba 2.0 turbo fakat 170 bg oluşu sıkıntı, fakat modifiyeyi çok iyi kaldırır, 250 bg güç alınır bu araçtan rahat, gerçekten tipi gayet iyi, arkası filan mükemmel önü de fiat coupeyi andırıyor dizeli bulunursa dizeli tercih edilmeli bu aracın... aklımda bulunabilecek bir araba bu ya çok çekici logoları sökülüp gayet havalı şekilde gezilir
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55ben bu arabaya bindim ve mükemmel.... fiyatıda uygunmuş azcık piyasası olcak gibi olsa kesinlikle alırdım
yollarda çok nadir gördüğüm ve kasası hoşuma giden araçlardan biri, tek hatası markası, fiyatta çok uygunmuş, şuan insignia kullanmasaydım bunu düşünebilirdim ama ilk işim o marka logolarını sökmek olurduOrjinal yazı sahibi: Gökhan_55hasancığım buna sende bi bin, otur bi daha kalkmak istemezsin emin ol logolu mogulu hamuduyla götürürsünOrjinal yazı sahibi: Hasan_apg09Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55hasancığım buna sende bi bin, otur bi daha kalkmak istemezsin emin ol logolu mogulu hamuduyla götürürsünOrjinal yazı sahibi: Gökhan_55hayır ben hemen kalktım ama snein tarzını bildiğim için diyorum çok seveceksin keşke bulupta bi yerden snei bi oturtsam içine
2010 1.6 Turbo Cosmo DVD800-Navi Siyah
http://www.insigniateam.com/forum/üye-garajı/fotoğraflar/3830-kara-yağiz-delikanli-nın-son-fotolari
Yorum
Yorum