lütfen herkez fikirlerini paylaşabilir mi?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
evet son darbe dersim
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ynt: evet son darbe dersim
o kadar katliam varken neden sadece dersim?Geçen haberlerde izlemiştim sivas katliamının sorumlularından bırısı ıspanyada mı oyle bı yerde yakalanmış turkıye evrakları gondermedıgı ıcın servest bırakılmış,alevilerden nasıl oy alabılırım dıye dusunuyor başbakan
Yorum
-
Bende forumda ülke siyasetinin konuşulmamasını istiyorum açıkcası.. Milli bir konu olursa amenna konuşalım ama iç siyasetin ucu açıktır, konunun nereye gideceğinin belli olmayacağı gibi otomobil forumunda konuşulmasıda bi o kadar tuhaf bence..F30 Sport+
Yorum
-
Ba$bakanimiz iyi guzel i$ler yapiyor fakat isyan cikartan o donemin kurt a$iretlerinin Kanli bastirilmasinin sonucu olu$an olumler sebebi ile DEVLET adina OZUR diliyor Peki Yanli$ varsa Duzeltilsin tabi ama Bu iclerdeki ATATURK Du$manliginin di$a vurumudur tabi bence ATATURK Osmanli ile yok olan TURKlugu kurtarmi$tir O zaman bundan cani yananlar yani mecburen Turklerin egemenligi altina girenler bu gun Oc aliyor. Ornegin Bizde Balkan TURKleriyiz Ba$bakandan ricam Osmanlinin Bizim Atalarimizin topraklari olan Karamanogullari Beyliginin Onde gelenlerini nasil katledip Geride kalanlari Nasil Saga sola Dagittigini ara$tirmasidir Bizde Nasil olsa herkesten ozur diliyorya Bizde OZUR Bekliyoruz...
Bir soru : Ba$bakanimiz Sayin RTE Bugun 74-75 yil once olanlar icin ahit yakip ozur diliyor ACABA Bizim Cocuklarimiz ve Torunlarimiz da Bu gun Oldurulen PKK Le$leri Icin Birileri tarafindan OZUR Dilettirilecekler mi sizce ?'' Ya Ganiyy, Ya Muğni... ''
'' Melik-i Muktedirsin Ya ALLAH ''
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55Bende forumda ülke siyasetinin konuşulmamasını istiyorum açıkcası.. Milli bir konu olursa amenna konuşalım ama iç siyasetin ucu açıktır, konunun nereye gideceğinin belli olmayacağı gibi otomobil forumunda konuşulmasıda bi o kadar tuhaf bence..
Evet arkadaşlar bu konular hassas konular bu ve buna benze konu açmayalım
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
Yorum