Sonuna aciklandi. 30.000 tl. yas siniri otuzdan gun almak olarak belirlenmis. Ustelik 21gun zorunlu hizmette kalkmis hayirli olsun dusunen arkadaslara. Aramasin gozler serdogan artik asker
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Hayirli olsun bedelli askerlik bedeli aciklandi:)
Collapse
X
-
Ynt: Hayirli olsun bedelli askerlik bedeli aciklandi
Geliyorum bedelli askerliğe.
Her ne sebeple olursa olsun henüz fiili askerlik hizmetine başlamamış 30 yaşından gün almış olanlar bu kanunun yürürlüğe girdiği tarihten itibaren bedelli askerliğe hak kazanacaklar.
6 ay içinde 30 bin lira ödeyebilecekleri gibi, yarısını başvuru sırasında, diğer yarısını da 6 ay içinde ödeyerek bu hakkı kazanmış olacak. Temel askerlik eğitimi de almayacaklar.2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster
-
Ömür burdaki farklılık 21 günü de yapamayack mı???? Ulan adamlara bak biz 1 sene gittik geldik .Memlekete hizmet ettik .Sizler yatıp gelin bakalım. Bu işin esprisi ama şunu söyleyeyim şu an tekrara askere gideceksin desler 1 kere daha 1 sene askerlik yaparım. Bunula hep gurur duydum ve duayacağım hiho hiho hiho hiho hiho
Yorum
-
yapmıyor. türkiyede olup bedellıye basvuranlarda yapmıyor. parayı yatırınca ıs bitiyor.
vallahi yaş inşallah 27 ye düşerde bende yararlanırım olmadı kaçıcaz2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: trabzon61Ömür burdaki farklılık 21 günü de yapamayack mı???? Ulan adamlara bak biz 1 sene gittik geldik .Memlekete hizmet ettik .Sizler yatıp gelin bakalım. Bu işin esprisi ama şunu söyleyeyim şu an tekrara askere gideceksin desler 1 kere daha 1 sene askerlik yaparım. Bunula hep gurur duydum ve duayacağım hiho hiho hiho hiho hiho
hem ne gerek var hocam böyle polemiklere sonuçta HER TÜRK ASKER DOĞAR
Yorum
-
5500 euro kar$iliginda 21 gun dovizle aserlik yapma hakki taniniyor fakat yurtdi$inda sigortali olarak 1095 gun kesintisiz cali$mi$ olmasi lazim okuyorsa olmaz yurtdi$inda bulundugu surede sadece cali$iyor omasi gerek... saygilar
Orjinal yazı sahibi: trabzon61Ya arkadaşlar benim kardeşim şu an 28 yaşında ve de 3 seneyi aşkın bir süredir yurt dışında. Sonuç????? nasıl bir askerlik yapacak.....???????'' Ya Ganiyy, Ya Muğni... ''
'' Melik-i Muktedirsin Ya ALLAH ''
Yorum
-
ne bedeller ödedik bizler bu vatanaHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
-
Vallahi simi bu durum belirginlestikten sonra diyorum ki kardesim bile gelsin 1 sene askerlik yapsin. İlk baslarda bu kadar koyacagini dusunmemisrim ancak simdi koyuyor ve onun da askerligini tam yapmasini istiyorum yeni dogacak cocuguna ragmen. Burda sordugum kac gun v kac para meselesinden de rahatsizlik duydugum icin sormadim kabul edin......saygilar sevgiler
Yorum
Yorum