Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Satsam mı satmasam mı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Satsam mı satmasam mı

Bu oneriyi bende yapacaktm ancak benim aracim lpg ile bile cok yaktigi icin sustum.
    Uyku tutmadi iphonedan bglandm sen neymssin be insignia
    *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

lpg olmadığı zaman düşün işte kardeşim yani bizim araba da bir d segmenti 1.6 dizel kadar az yakmıyor tabii ki ama öyle dayanılmayacak kadar da çok değil ki... 180 bg'den bahsediyoruz tabii 110 bg değil bu

Yorum

40-45 kurus arasi bnm sarfiytm seninkine gore cok
        *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

ben binince o değerlerde de, babam 25-30 kuruş arası tutturuyor

Yorum

Captiva yakıtı içiyor Insignia kadar olmasa da.ama aratmaz yani.bir depo 60 litre max 650 km gidilir öğrenci işi değil pek
            Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
            Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
            VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan
              Captiva yakıtı içiyor Insignia kadar olmasa da.ama aratmaz yani.bir depo 60 litre max 650 km gidilir öğrenci işi değil pek
              orası öyle ama hasan biz ailecek memnunuz birşeyin keyfini çıkarıyorsan onun ihtiyaçlarını karşılıcaksın degil 650 km 400 km bile gitse ben genede captivayı seçerdim çok memnunuz
              Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
              GIBBON

Yorum

Orjinal yazı sahibi: whiteagle
                40-45 kurus arasi bnm sarfiytm seninkine gore cok
                şehiriçi normal kullanım (ne cok performanslı ne cok yavaş,tüketime bakılmadan) benzinde maximum 43-47 kuruş yakıyor bizim araba abi naptın
                Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

bizimkiler arabayı ağlattığın zaman 40 maks 45 kuruş yakıyor kardeşim, şehir dışı 25 kuruş altına düşebiliyor, bizim 45 kuruş yaktığımız noktada benzinli 70 kuruşu zorluyor

Yorum

abi sizden korkulur,ben bizim arabada max. ortalama 11.2 gördüm rodajda bile daha üstünü görmedim,normali de 10.3 10.4 lt civarında takılıyor
                    Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan
                      Hasan aslında Captiva içinde "yakıtı içme" meselesi insignia'ya benziyor. Captiva gibi cip türevi araçların (dizel) yakıt tüketimi 9-10 Lt/100 km civarında. Bu yakıt tüketimininde büyük oranda araçların ağırlığı ile ilgili. B segment ve motor hacmi küçük bir araç düşük yakıt tüketimini sağlayacaktır. Bence Captiva ile ilgili bir durum değil.
                      2010 İNSİGNİA 1.6T COSMO BEYAZ

Yorum

Ben Captivanın yakıtını normal karşılıyorum zaten benim açımdan sıkıntı yok anlık yakıt tüketimini göremediğinden dolayı ortalamayı sıfırlıyorsun sonra şehir içi bir iki kere dur kalk yap 13 litre yazıyor can sıkıntısı yapıyor o da arabadan da memnunuz tabi.ayrıca 130 luk insignia da sürdüm bana captiva daha çok gidiyor gibi geldi bilmem psikolojik midir..
                        Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                        Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                        VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

İşleniyor...
                        X