Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ankaralılar radara dikkat

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ankaralılar radara dikkat

Ankara'da uygulamaya başlayan dijital radarlar, aracın plakasını 200 metre mesafeden okuyup hızıyla birlikte açıklıyor.

Ynt: Ankaralılar radara dikkat

bayram tatilinde banada teşekkür etmişti
    2011 Insignia 2.0 CDTI 130HP Edition + EP Active Select + Cyclone Navi (Safir Siyah)
    2008 Alfa Romeo 159 1.9JTDm Q-Tronic Distictive Plus(Siyah)

Yorum

Şimdi haberlerde gördüm paylaşıcaktım.Çok merak doğrusu.Bir de uzun menzilli yapmışlar
      2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Süpermiş istanbul çağlayan- mecidiyeköy arasına da şart bundan.......
        2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Cok fena...
          Birde bu sistemin çalışma prensibi ilk önce önünüze geliyor hemen hızı kesiyorsunuz plaka ile beraber hızınızı söylüyor ne bileyim 70-80 işte bir mesafeden sonra bir tane daha geliyor tabi siz ilkinciden gecince atlattım diyip basıyorsunuz karşınıza ikincisi çıkınca yine aynı şekilde fren ondada plaka ve hızınız yine atıyorum 70-80 ama ikincide bir fark var
          ikincide ortalama hızınız o aradaki mesafeyi kaç dakikada geldiğinizden yola cıakrak ara yolda ki ortalama hızınızı hesaplıyo ve 130-140 artık neyse ceza geliyor arkadan

Yorum

Hiç iyi olmadı bu
            2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
              Cok fena...
              Birde bu sistemin çalışma prensibi ilk önce önünüze geliyor hemen hızı kesiyorsunuz plaka ile beraber hızınızı söylüyor ne bileyim 70-80 işte bir mesafeden sonra bir tane daha geliyor tabi siz ilkinciden gecince atlattım diyip basıyorsunuz karşınıza ikincisi çıkınca yine aynı şekilde fren ondada plaka ve hızınız yine atıyorum 70-80 ama ikincide bir fark var
              ikincide ortalama hızınız o aradaki mesafeyi kaç dakikada geldiğinizden yola cıakrak ara yolda ki ortalama hızınızı hesaplıyo ve 130-140 artık neyse ceza geliyor arkadan
              yakında anahtarı emniyete bırakcam alsınlar ne halleri varsa görsünler sürüş zevki bitti bu ne be

Yorum

Dün çankaya üninin oraya gittim. orada okuyan arkadaşım daha önceden uyarmıştı beni. tam oraya gelince frenledik falan filan ama çok başarılı bir sistem çok can yakar

Yorum

radarların konulduğu ilk zamanlar eryamana giderken koymuşlar hiç bilmiyordum böyle bişey olacağını

bende herkezi geçiyorum millete kızıyorum boş yolda son model arabalar kağnı gibi gidiyor diye lakin üst köprüde hızınız 132km yazana kadar maad maad

sonunda ank. buda oldu dedim hız yapma imkanı kalmadı artık artık çevre yolundan başka biryerde hız yapılamaz hale geldi

bende kendimi artık ankara izmit otobanda tatmin ediyorum
                  2015 leon fr

Yorum

InsigniaTeam Opel Insignia hakkında Türkiye'nin en büyük bilgi ve tartışma platformu. Forum sayfamız 2009 yılından bu güne Opel Insignia sahipleri ve hayranlarını bir araya getirmektedir.

Yorum

İşleniyor...
                    X