Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Ankaralılar radara dikkat
Collapse
X
-
Ynt: Ankaralılar radara dikkat
Cok fena...
Birde bu sistemin çalışma prensibi ilk önce önünüze geliyor hemen hızı kesiyorsunuz plaka ile beraber hızınızı söylüyor ne bileyim 70-80 işte bir mesafeden sonra bir tane daha geliyor tabi siz ilkinciden gecince atlattım diyip basıyorsunuz karşınıza ikincisi çıkınca yine aynı şekilde fren ondada plaka ve hızınız yine atıyorum 70-80 ama ikincide bir fark var
ikincide ortalama hızınız o aradaki mesafeyi kaç dakikada geldiğinizden yola cıakrak ara yolda ki ortalama hızınızı hesaplıyo ve 130-140 artık neyse ceza geliyor arkadan
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoffCok fena...
Birde bu sistemin çalışma prensibi ilk önce önünüze geliyor hemen hızı kesiyorsunuz plaka ile beraber hızınızı söylüyor ne bileyim 70-80 işte bir mesafeden sonra bir tane daha geliyor tabi siz ilkinciden gecince atlattım diyip basıyorsunuz karşınıza ikincisi çıkınca yine aynı şekilde fren ondada plaka ve hızınız yine atıyorum 70-80 ama ikincide bir fark var
ikincide ortalama hızınız o aradaki mesafeyi kaç dakikada geldiğinizden yola cıakrak ara yolda ki ortalama hızınızı hesaplıyo ve 130-140 artık neyse ceza geliyor arkadan
Yorum
-
radarların konulduğu ilk zamanlar eryamana giderken koymuşlar hiç bilmiyordum böyle bişey olacağını
bende herkezi geçiyorum millete kızıyorum boş yolda son model arabalar kağnı gibi gidiyor diye lakin üst köprüde hızınız 132km yazana kadar maad maad
sonunda ank. buda oldu dedim hız yapma imkanı kalmadı artık artık çevre yolundan başka biryerde hız yapılamaz hale geldi
bende kendimi artık ankara izmit otobanda tatmin ediyorum
2015 leon fr
Yorum
Yorum