akmışsın Gökhan'ım emniyet şeridi falan demeden araç cidden 10 numara bende almancı bi arkadaşımın otomatik vites spor yaylı 320d'sini kullanmıştım, işte bu dedim.. ki bu araç 320xd..
hıı unutmadan önceki haftada bi abimizin 2003 model 330Cİ 231hp smg şanzıman aracını mahmutbeyden havalimanına kadar test etme fırsatım oldu, sonuç itibariyle havaalanına geldiğimizde araçtakiler kusmak üzereydi direksiyonuna oturma fırsatı bulduğum en iyi araçtı.. sağa doğru kıvrılan virajda orta şeritten SOL şeride 140km/h ile makasa girdim herhangi biçimde savrulma, kayma hiç bişey hissetmedim.
*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
ben virajda yavaşlayınca sahibi ne yavaşlıyorsun asılsana dedi o an durumu anladım araba bildiğin kedi gibi yola yapışıyor yahu bizde fleximiz var diye övünüyoruz
ben virajda yavaşlayınca sahibi ne yavaşlıyorsun asılsana dedi o an durumu anladım araba bildiğin kedi gibi yola yapışıyor yahu bizde fleximiz var diye övünüyoruz
bizim araçların yüksek olmasıda bi dezavantaj diye düşünüyorum, ancak 320 öylemi, aynen dediğin gibi 4 çeker kedi
*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
Yorum